Gość: eol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 22:26 nie ma to jak lubelski full, a tak na marginesie to piwo z lublina jest naprawde warte gul gul www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skladak1968 Re: gul gul 14.01.07, 22:28 tiaaaaaa... Perła Lubelska jest extra. A jeszcze kiedyś jak była niepastryzowana. Ech wspomnień czar :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: gul gul 15.01.07, 16:37 ech wspomnień czar . . .:) nigdy nie zapomnę jak na wakacjach na Pojezierzu Łęczyńsko- Włodawskim, cała wiara udawała się do baru Trojka w Łęcznej i oczekiwała na dostawę świeżuteńkiej (wyprodukowanej tego samego dnia!) Perełki niepasteryzowanej - rewelacja! Te lata i ten smak pozostają na zawsze tym bardziej że czasu się nie cofnie, a i tak świeżej Perełki niepasteryzowanej też już nie ma:( świeżutka Perełka - to jest to!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: gul gul 14.01.07, 22:37 Była kiedyś taka piosenka "niech żyje nam leżajski full, full gul gul" No ale to dotyczyło piwa z Leżajska. O piwie lubelskim nie słyszłam ale być może mało się znam. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: gul gul 14.01.07, 22:39 Aniu, Perłę można czasami kupić w Ostrowcu. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Gdzie można kupić?????? 15.01.07, 08:11 Ja specjalnie sobie przywożę,bo bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: gul gul 14.01.07, 23:03 Myślęże jesli spotkam tą Perłę to spróbuję tego specyfiku choć przyznam, że za piwem nie specjalnie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
gedaro1 Re: gul gul 14.01.07, 23:18 Ja też za piwem nie przepadam ale Perłę znam i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: gul gul 14.01.07, 23:38 ale obok w videgooglach jest Konon:) Ten gośc w dalszym ciągu mocno kopie:) ,,Moje miasto, to Białystok..." -------------- Wypromujmy Ostrowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: odnośnie Konona 15.01.07, 00:05 wysłuchałem sobie te wywiady wszystkie z nim:)...no jest to fenomen, bez dwóch zdań:) Najlepsze jest , to że on w wierzy w poczucie misji:) a ta propozycja doradcy dla prezydenta B-stoku to już mistrzostwo:) -------------- Wypromujmy Ostrowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
pa-jong Re: odnośnie Konona 15.01.07, 00:47 trzeba na niego uważać konon obiecał likwidowac i likwiduje... wszystko... 1. zaczął od sniegu i zimy.. (źródło TOK FM) 2. a jak zlikwiduje nam forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: gul gul 15.01.07, 08:13 gedaro1 napisał: > Ja też za piwem nie przepadam ale Perłę znam i nie polecam. Nie znasz się,stary lublinianin ci to mówi :-) Odpowiedz Link Zgłoś