Dodaj do ulubionych

Składak- Gratulacje!:)

29.01.07, 13:23

Piotr Składanowski, sekretarz powiatu ostrowieckiego, został powołany na
członka Rady Nadzorczej Miejskiej Energetyki Cieplnej w Ostrowcu Św.

Wakat w składzie Rady Nadzorczej jednej z najważniejszych spółek miejskich
powstał po wykluczeniu z niej (nie bez sprzeciwu części radnych) byłego
prezydenta Ostrowca Św. Jana Szostaka. Kilka tygodni temu nowy prezydent
deklarował, że funkcję obejmie osoba, której ufa.
Kilka dni temu Jarosław Wilczyński powołał na członka Rady Nadzorczej Piotra
Składanowskiego, pełniącego od 2001 roku funkcję sekretarza powiatu
ostrowieckiego.
- Tak jak deklarowałem wcześniej, ponieważ Miejska Energetyka Cieplna jest
strategiczną spółką gminy, potrzebowałem
w Radzie Nadzorczej osoby zaufanej, a przede wszystkim kompetentnej- mówi
Jarosław Wilczyński.- Piotr Składanowski jest fachowcem, posiada wszystkie
kwalifikacje do zasiadania w radzie, jest radcą prawnym.
Od kilku tygodni we wszystkich spółkach gminnych trwa „przegląd”, między
innymi składów Rad Nadzorczych i zarządów. Można więc spodziewać się, że
zmiana w MEC jest pierwszą w nowej kadencji, ale nie ostatnią.
Obserwuj wątek
    • lachien Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 13:25
      Sz kurde - ubiegłeś mnie. A już myślałem, że to JA będę miał chody!!!!
    • Gość: d81 Re: Składak- Gratulacje!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:25
      Ale heca, co ja mogę powiedzieć, brak mi słów!
      • lachien Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 13:30
        Przepraszam Pana bardzo, ale ja stałem za tym Panem przed Panem.
        • bmwariat Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 13:31
          W końcu pracuje w NIK-u;-)
    • aisablri Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 13:31
      wybiórczość spostrzegania: "Św. Jana Szostaka".
      • ewam_1977 Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 13:57
        No z taka osoba aż miło pracować.Piotrze Gratulacje :)
    • Gość: Wojtek_68 Re: Składak- Gratulacje!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:20
      no ładnie, ładnie. ( zaczniesz teraz lać wodę ;D )
      Gratulacje.
    • Gość: Wojtek_68 Re: Składak- Gratulacje!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:21
      a ja jeszcze się czytać uczę...
      pomyliłem MEC z Wodociągami (to o laniu wody)
      Przepraszam i "ciepło" pozdrawiam
    • ania7718 Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 14:32
      Moje gratulacje, życzę dobrej pracy.
      • Gość: neti Re: Składak- Gratulacje!:) IP: *.telkonet.pl 29.01.07, 16:02
        Gratulacje SERDECZNE. A za 4 lata proponuje hasło:"PIOTR NA PREZYDENTA!"
    • brazylion3 Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 16:06

:):):):):) władza zmienia ludzi...staje się narkotykiem, potrzebą, której ciągły brak powoduje nieustanne jej zaspokajenie...pragnienie...
      --------------

KSAP - rusza rekrutacja :)
      • natkaa66 Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 16:20
        też jestem pod wrażeniem-Gratulacje;)
    • monika.dk Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 16:22
      dołączam się do gratulacji :)
      "osoba zaufana, a przede wszystkim kompetentna" :)))
    • w.kielanowska Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 16:33
      A mnie ten Twój awans sie nie podoba....
      Chociaż na pewno ma plusy...
    • Gość: bmwariat Re: Składak- Gratulacje!:) IP: 195.189.142.* 29.01.07, 16:41
      Zycze wielu sukcesow,madrych,rozwaznych decyzji i cieplych stosunkow z mieszkancami:).Przyjmij najszczersze gratulacje:)
      • chuchalscy szkoda 29.01.07, 16:45
        Ktoś tu w tym wątku napisał, że za 4 lata Piotr na prezydenta. Wyrażę moje
        prywatne zdanie: żałuję dziś, że Piotr nie kandydował już teraz. Ale co się
        odwlecze to nie uciecze.
        • aisablri Re: szkoda 29.01.07, 16:46
          a sam zainteresowany milczy:)
    • misiek7307 Re: Składak- Gratulacje!:) 29.01.07, 17:27
      i ja przyłączam się do gratulacji!!! zaufana, kompetentna i do tego skromna!!! -
      oj nie puściłeś w piątek pary z ust?!:) - jeszcze raz GRATULACJE Piotrze!!!
      • kszo.pany Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 17:54
        Przyłączam się do gratulacji.

P.S.
        "Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego
        Prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że
        prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy!":)
    • skladak1968 Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 08:38
      A dajcie spokój :) Za gratulacje dziękuje :)
      • aisablri Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 15:20
        właśnie- zapomniałam o gratulacjach:)
        • stolat3 Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 17:48
          Powiem krótko . Dzielenie łupów.
          • lachien Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 17:59
            Powiem dłużej. Pewnie, że tak. Składaczek zostanie preziem i zrobimy czystkę.
            Neutralizację zjebów. Liste juz Dizzy ma spisaną.
            • ania7718 Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 18:02
              lachien to lista na wzór "listy Macierewicza" ?
              • lachien Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 18:04
                Mam Ci serio odpowiedzieć? To jeden z tzw. nicków, który wpada sobie raz na
                jakis czas sprawdzić, czy pisać umie i osiągnąć rozkosz z patrzenia, że jednak tak.
          • ania7718 Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 18:01
            Jakie dzielenie łupów?
            • lachien Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 18:02
              Ania lepiej nie pytaj. Gówna lepiej nie wąchać, bo poczujesz. Kolega chce sobie
              zęby wyczyścic naszymi buciorami i dlatego tak grzecznie prosi.
              • kszo.pany Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 18:07
                Łupy to zdobycz po wojnie, bądź po kradzieży. Czyżby kolega stolat3 ze
                słonecznych Starachowic znał też inne znaczenie tego słowa?
                • ania7718 Re: Składak- Gratulacje!:) 30.01.07, 18:17
                  Wiem czym są łupy, nie rozumiem jak można nazywać mianowanie samorządowca na
                  członka spółki gminnej dzieleniem łupów. Widocznie ktoś uznał, że ma
                  doświadczenie oraz inne atuty więc nadaj się na to stanowisko. stolat3 zazdrość
                  chyba przez Ciebie przemawia, ze komuś się dobrze wiedzie i jest "na topie".
                  • rubyruby Ania ? 30.01.07, 18:30
                    wszystko przez to ze koles ow chcialby aby i jemu cos kapnelo ale te czasy sie
                    nieowracalnie skonczyly

czyba ze zaproponujemy mu kolejne przefarbowanie sie i przystapienie do nowej
                    przewodniej sily narodu

wiadomo jakiej

a jesli jest taki postepowy jako prawi - moze powinien przemalowac sie jeszcze
                    raz, chocy a PO-wca lub... wyemigrowac do Chin

tam kwitnie celujaco wrecz kapitalizm komunistyczny :)
                    • ania7718 Re: Ania ? 30.01.07, 18:43
                      Ania? - o co chodzi w temacie?
                    • rubyruby nie cierpie stulicowcow 31.01.07, 06:06
                      sorki

to mialo byc do stolata

moze zacytuje jeszcze raz:

rubyruby napisał:

> wszystko przez to ze koles ow chcialby aby i jemu cos kapnelo ale te czasy
                      sie
                      > nieowracalnie skonczyly
                      >
                      > czyba ze zaproponujemy mu kolejne przefarbowanie sie i przystapienie do nowej
                      > przewodniej sily narodu
                      >
                      > wiadomo jakiej
                      >
                      > a jesli jest taki postepowy jako prawi - moze powinien przemalowac sie
                      jeszcze
                      > raz, chocby na PO-wca lub... wyemigrowac do Chin
                      >
                      > tam kwitnie celujaco wrecz kapitalizm komunistyczny :)

• brazilion Otoz to, Kszo ! 30.01.07, 18:21
                  Niejeden osierocony przez komune mysli, ze wszystko musi byc dokladnie tak
                  samo, jak za czasow towarzyszy i dzielenia sie przez nich lupami przez 45 lat.

Nawet po przefarbowaniu sie na demokrate (chyba, ze masz na mysli "demokradę")
                  fakty pozostaja faktami. Wedlug slow samego DwiescielataDoPotegi3: jaki jest
                  kon, kazdy widzi...

• stolat3 Re: Otoz to, Kszo ! 31.01.07, 00:09
                    Tak się dziwnie składa , że najlepiej na funkcjonowaniu spółek gminnych znają
                    się samorządowcy z opcji która wygrywa wybory. Załóżmy że za 4lata wygra jakaś
                    nowa grupa i zacznie się karuzela . Trzeba być zaślepionym lub udawać że deszcz
                    pada by to akceptować. I tu nie chodzi o to czy jest to wybitny fachowiec czy
                    też nie , ale chodzi o zwykłą przyzwoitość tych ludzi, którzy do wyborów idą z
                    pięknymi hasłami . Bo dzisiaj lekarz czy nauczyciel zarabiają mniej niż taki
                    członek rady nadzorczej bierze za to że jest w drużynie . A ty brazylion nie
                    łaź za mną i nie szukaj zaczepki , bo większej siroty od ciebie nie było w
                    całym układzie warszawskim.
                    • brazilion Dwiescie do potegi... 31.01.07, 01:05
                      Az mnie zaswedzialo, by ci cos odpalic, ale...
                      opuszcze na cie, czlecze, zaslone molosierdzia.

Zasada jest bardzo prosta - przestajesz ty sie czepiac, przestana sie czepiac i
                      ciebie.

Osobiscie wole byc kims, kogo okreslasz mianem "większej siroty od ciebie nie
                      było w całym układzie warszawski", anizeli najbardziej ubogim na umysle
                      wiesniakiem z globalnej wioski. Troche inne czasy i gabaryty...;)

• brazilion Re: Dwiescie do potegi... 31.01.07, 02:53
                        Mam tez nieodparte wrazenie, ze mylisz moja nie zawsze skromna osobe z
                        prawdziwie skromnym Brazylionem 3 (w skrocie B3), ktorym w rzeczy samej
                        bynajmniej ja, Brazilion pojedynczy, nie jestem.
                        • stolat3 Re: Dwiescie do potegi... 31.01.07, 14:00
                          A to ciekawę . I ty sądzisz że ja mógłbym pomylić ciebie z brazylionem 3? B3 to
                          człowiek inteligenty , wiedzący po co jest na tym forum . Ty natomiast
                          zostałeś przez niego i jeszcze kilku uczestników tego forum wpuszczony w
                          maliny. Jeden z liderow pisu określił to to tak" ciemny lud to kupi " i miał
                          racje - kupił.
                          • w.kielanowska Re: Stolat3 31.01.07, 15:04
                            nie podoba mi się co piszesz...
                            Niestety wciąż jesteś zbyt krótko na forum i mało wiesz o co niektórych
                            osobach,aby takie opinie wydawać...
                            Życzę miłego dnia...
                          • brazilion Re: Dwiescie do potegi... 31.01.07, 15:29
                            stolat3 napisał:

> A to ciekawę . I ty sądzisz że ja mógłbym pomylić ciebie z brazylionem 3? B3
                            to
                            >
                            > człowiek inteligenty , wiedzący po co jest na tym forum . Ty natomiast
                            > zostałeś przez niego i jeszcze kilku uczestników tego forum wpuszczony w
                            > maliny. Jeden z liderow pisu określił to to tak" ciemny lud to kupi " i miał
                            > racje - kupił.

Czlecze pozalowania godny, o umysle zacmionym ideologia i nienawiscia (sam nie
                            wiem, czym bardziej) sam chyba jestes pacholkiem wypisujacym pod dyktando tych,
                            ktorzy doprowadzili ten kraj do ruiny. Jesli mnie i inne osoby tu piszace
                            nazywasz ciemnymi, to na definicje twojej osoby zabrakloby zasobow najgrubszego
                            slownika.

Tak jak wyzej wspominal rubyruby, zamiast farbowac sie na coraz to inny kolor,
                            sugeruje przeprowadzke do Chin.

Moze tam cie docenia.
                            • brazylion3 Re: Panowie, panowie co złego to nie ja 31.01.07, 16:34
                              Tak Wam się wtrące w personalne rozgrywki:) bo o mnie tu była też mowa. Powtarzam! Ja na tym forum jestem od dawna, nie manipuluje i nie wpuszczam nikogo w maliny, nie tworzę komus wizerunku, nie zachęcam, żeby kogoś wielbić, nie jestem fanem TOS, PiS, SLD ani innej partii/ruchu. Obecnie szukam pracy:) Trzymam kciuki za obecnego Prezydenta. Niech coś wreszcie drgnie! Padło słowo inteligentny, jesli to nie było w złej intencji pisane, dziekuję za dobre słowo. Brazylionku czemu mówisz ,że ja skromny nie jestem:)?Staram się byc normalny:):):) może nie wychodzi, no czasem przyświruję z dizzym81...
                              --------------

• brazilion Do B3 - z przymruzeniem (lewego) oka 31.01.07, 17:03
                                B3, przeciez nie napisalem, ze Ty nie jestes skromny, wrecz odwrotnie.

Natomiast powazne mam do Ciebie pretensje za to, ze manipilujesz, PR-ujesz
                                (niechcacy nowy czasownik mi wyszedl, ale co tam...), wpuszczasz mniej
                                inteligentnych ludzi w maliny, itd., itp. Tos Ty taki wspolczesny Machiavelli i
                                Goebbels w jednym ? My tu takich agitatorow, prowokatorow, awanturnikow
                                politycznych i oportunistow nie chcemy. Tfu !
                                Natomiast chetnie tu widzimy tylko takich, ktorzy z wrodzona subtelnoscia moga
                                dowalac wszystkim wokolo (a na chlopca do bicia wybrali sobie nowa wladze, w
                                tym nowego prezydenta miasta O.)w imie sprawiedliwosci socjalistycznej i
                                rownosci spolecznej, a na proby krytyki reaguja jedynie slusznym oburzeniem.
                                Oraz obelgami, bo przez 45 lat zawsze mieli racje, to przeciez i teraz ja miec
                                MUSZA.

B3, popraw sie, otrzegam Cie, bo wyciagniemy wobec Ciebie stosowne
                                konsekwencje. Zloz samokrytyke, moze wypisz sie za kare z kolka rozancowego,
                                etc.

Tak Ci dopomoz Marks, Engels, Lenin i niezliczone szeregi wyznawcow
                                ideologii "Raju na Ziemi" (bez pokazywanie palcami) :)

B3, jestes inteligentniejszy od nas wszystkich razem wzietych, wiec nie zawiedz
                                nas i zmien sie, zmien...
                                • brazylion3 Re: :):):) 31.01.07, 17:29
                                  :) dzięki za dobre słowa:) A oko zawsze mrużę:) a jak idzie już jakaś dziewczyna to wtedy puszczam:):):) Niestety słaba ta moja koncentracja:):):)

--------------

• Gość: d81 Re: Do B3 - z przymruzeniem (lewego) oka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 07:07
                                  El comendante Brazilione (tak mi się napisało), masz absolutną rację, ja do dziś nie mogę się otrząsnąć z piętna b3
          • lotus41 Re: Składak- Gratulacje!:) 31.01.07, 20:08
            Szanowny Stolat3, masz rację .To jest dzielenie łupów. Tylko ja nie mam nic przeciwko temu. Nowa władza pochodząca z demokratycznego wyboru ma pełne prawo dobierać sobie ludzi jakich chce. Dziś Pan Wilczyński będzie opowiadał, że szanowny nominat to to ,co mogło najlepszego spotkać Energetykę Cieplną w Ostrowcu od przynajmniej pół wieku, dla Ciebie będzie to dzieleniem łupów. Nie ma znaczenia jak się to nazwie .Prawa żadnego Pan Prezydent nie złamał, wszyscy nominowani to oczywiście fachowcy z najwyższej półki, ludzie absolutnie kompetentni, uczciwi. Każda nowa władza ma tylko takich. Oponenci wrzeszczą o kompromitacji, kolesiostwie, nepotyzmie itd. W momencie kiedy wahadło wyborcze się odwróci, nastąpi zmiana ról. Tylko jazgot zostanie ten sam Nie irytuje mnie, że każda nowa władza bierze wszystko co się da, irytuje mnie to, że zwolennicy poprzedniej pałają dziś świętym oburzeniem zapominając, że ich ulubieńcy robili wcześniej to samo.
            • stolat3 Re: Składak- Gratulacje!:) 31.01.07, 22:56
              Zgadzam się z tobą prawie w 100%. Ale mnie w odróżnieniu od ciebie irytuje
              właśnie to że każda nowa władza bierze wszystko i obdziela się profitami w
              swoim gronie . Czy nie można znależć ludzi do spółek spoza układu ? Poza
              wybranymi reszta to same głupki? Nie . To arogancja i pazernośc wybrańców
              powoduje to , że po każdych wyborach władza staje się coraz bardziej pazerna ,
              uzasadniając swoją arogancję działaniem zgodnie z prawem. A dla mnie szczytem
              arogancji jest to , że np: prezydent czy burmistrz zasiada w radzie nadzorczej
              spółki gminnej i pobiera z tego tytułu wynagrodzenie. A może ja nie pasuję do
              tych obyczajów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka