lisa902 19.10.09, 19:14 Hej . mam taki mini problem strasznie dużo nauki mam z matmy , angllika i niemieckiego a mam przeczytac w Pustyni i wpuszczy a jeżeli ktos czytał to moze ktos mi o niej opowiedziec plis !???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korni1996 Re: WIElki problem :( 19.10.09, 19:16 Przeczytaj se streszczenie, bo ja to już jakieś dwa lata temu miałam Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: WIElki problem :( 19.10.09, 19:55 to jest w szóstej czy w piątej? nie rozśmieszaj mnie, po pierwsze wtedy nauki jest malutko, po drugie w pustyni i w puszczy to bajeczka. ja teraz czytam o zakonach, padłabys po pierwszej stronie. btw - strzeszczenie. internet. i wypracuj sobie nawyk czytania lektur, bo to się na Tobie zemści. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: WIElki problem :( 19.10.09, 20:19 też to kiedys czytałam ja ci zazdroszcze tez chciałabym mieć tyle nauki co ty uwież potem bedziesz doceniac to co miałaś w podstawówce jak pójdziesz do gim Odpowiedz Link Zgłoś
kalunia Re: WIElki problem :( 20.10.09, 17:02 walnij se streszczenie i bedzie dobrze mi to zawsze pomaga w trudnych sytuacjach xD Odpowiedz Link Zgłoś
frankensztajn94 Re: WIElki problem :( 20.10.09, 17:05 buhahaha i ty to nazywasz problem? a se w necie streszczenia poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
olenkaxx13 Re: WIElki problem :( 21.10.09, 23:28 o w puszcyni i puszy czy cos takiego sie nie znam ale moge ci pomc z angielskim bo mieszkam w angli juz 4 lata wiec jak cos to pisz na gg - 6696559. =D Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: WIElki problem :( 22.10.09, 16:47 Denne i tyle przeczytaj streszczenie Naprawde Bo książką się zanudzisz No to jest o stasiu i nel I tych murzynach i potem Stasia i nel Porwią I oni uciekną i pójdą do puszczy I będą mieszkać w Baobabie i dalej nie pamiętam miałam to rok temu Odpowiedz Link Zgłoś