Gość: d81 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:27 Jesli ktoś dysponuje "Eric Prydz - Proper Education" - prosze na pocztę mi przesłać, plisssssssssss!Albo niech ktoś sciągnie i wyśle, bo ja tu nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d81 Re: Prośba do forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:34 Cukier się skończył :(( Będzie gorzka kawa :/ Martin, dziś znowu miałem rozmowe, wysokiej klasy specjalista od...ech:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Prośba do forumowiczów... 31.01.07, 09:35 We don't need no education We don't need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey teacher leave them kids alone All in all it's just another brick in the wall All in all you're just another brick in the wall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Prośba do forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:47 No no, nie wiedziałem że umiesz śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Prośba do forumowiczów... 31.01.07, 10:47 Dziękuję!:) Wkręca ta nuta, no nie? Zwłaszcza w nowej wersji:D! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Prośba do forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 08:26 Czy ktoś z forumowiczów przebywających w Ostrowcu posiada jakiegoś nowego Linuxa, przeznaczonego głównie dla laptopów, który obsługiwał by ekrany panoramiczne (1280/800) ? Odpowiedz Link Zgłoś