Dodaj do ulubionych

THM, VSk, rocznik 2001- kontakt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:48
Czy ktoś z wyżej wymienionej klasy czyta to forum ???
Obserwuj wątek
    • dizzy81 Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 14:04
      Podbijam:), ludzie! musicie to czytać:D
      • Gość: bmwariat Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt IP: *.opera-mini.net 02.02.07, 16:14
        rocznik 98(najlepszy) THM sie kłania:)
        • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 16:48
          Mylisz się waść. Najlepszy to 95. A tak dla NETI, znajdźmy ten stary wątek z THM
          i wywalmy na pierwsze miejsce. Niech poczyta sobie:)
          • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 16:53
            Neti
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15066&w=12666188&a=32008416
            sporo do czytania:)
            Pozdro Pani prof
            • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 17:05
              Dizzy, daj znać Pani Prof, że link tutaj istnieje.
              • Gość: bmwariat Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt IP: *.opera-mini.net 02.02.07, 17:24
                Pani Karabin to Pani Wawrzkiewicz?!Jak tak to nie wiedzialem i pozdrawiam bardzo serdecznie moja profesor od historii i od WOS-u.
                • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 17:30
                  Tak. Ta sama Pani, tez się teraz dowiedziałem. Propo tego co kiedys napisałem.
                  Pani Prof. Moja mama uczyła matmy w przyzakładzie. Ma na imię Krystyna nazwisko
                  na S. Powinna pani skojarzyć poprzez liste mojej klasy.
                  • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 17:34
                    Fajnie sobie ptzypomnieć stare archiwalne wątki:)
                    • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 17:38
                      Morfinka został zalany przez absolwentów THM:) Hehhh.
                      • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 17:39
                        Raskarba:) Jak sie to miło wspomina:)
                        • Gość: neti Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt IP: *.telkonet.pl 02.02.07, 18:15
                          Sądze,że Dizzy miał co innego na mysli, nie wspominki (nie zawsze kulturalne i
                          miłe , niestety).Dizzy chciał "skrzyknąć" na spotkanie określony rocznik. Nie
                          uważam,że to dobry pomysł, aby poruszać znowu wątek wspomnień ze szkoły,
                          ponieważ poprzednie posty wskazują,że nie każdy ma klasę i potrafi wspominać w
                          sposóbkulturalny i na przyzwoitym poziomie.Proszę to przemyśleć.Pozdrawiam
                          Lachien
    • Gość: neti Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt IP: *.telkonet.pl 02.02.07, 18:26
      Ten dawny post znam, niestety, na pamięć i nie wszystkie wypowiedzi mi sie tam
      podobają.Czy się kogoś lubi czy nie, nie powinno się tak klepać byle czego na
      forum. Przypominam,że za "pomówienia" są odpowiednie sankcje karne.Można sobie
      tylko napytać biedy. Ci, co mają "soczyste wspomnienia, niech zalożą swoje
      blogi i się "wywnętrzają".To przykre,że nie każdy potrafi się "zachować".
      • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 19:53
        Neti, mówisz o mnie?
        • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 19:56
          Tak uprzedzając odpowiedź. Nie wiem, czy uraziło Cię to co napisaliśmy w tym
          wątku. W każdym razie pewnie nie chcieliśmy. Koniec kropka.
          • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 19:59
            I więcej nic z archiwum nie wywlokę.
            • lachien Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 20:08
              Pani Prof. Faktycznie, mój błąd. Myslałem, że przeczyta sobie Pani z
              przyjemnością ten wątek. Myliłem się, cóż zdarza się. Co do pomówień, to sorki,
              ale jedynie to o Prof. Nawarze, że zamknął sie w salce od fizyki słyszałem.
              Reszta z autopsii. I serio niech Pani sie usmiechnie, zamiast oskarżeniami i
              groźbani sądów rzucać tutaj. Od tego mamy pare innych nicków, do których
              naprawdę nie warto dołączać.
              Z poważaniem.
              Sławek Sajecki.
    • michal13w Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 20:25
      Tytułem dygresji. Przestańmy zwracać się do zwykłych magistrów (a czasem nawet
      nie mgr) per profesor. Nie żyjemy w międzywojniu, to są tylko zwykli nauczyciele.
      • w.kielanowska Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 20:33
        O nie, nie Michałku u mnie to nie przejdzie....Chyba starej daty jestem i p.prof
        dla mnie pozostanie na zawsze...
        • w.kielanowska Re: Co do wątków z archiwum 02.02.07, 20:38
          gdy je czytałam uśmiałam się do łez,ale w pozytywnym tego słowa
          znaczeniu...Opisy niektórych osób są po prostu trafione w 100%....
      • brazylion3 Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 02.02.07, 20:35
        Michał ja powiem tak. Dzisiaj jest olbrzymi rozrzut w kształceniu. namnożyło się tych szkół prywatnych licencjatów itd. Jakośc kształcenia spadła. Magister a magister to róznica, podobnie jak dr a dr i prof. a prof. W tym przypadku jest stosowana nomenklatura WYNIKLACJĄC z hierarchii nauczycielskiej, na której szczycie jest tytuł honorowy Profesor. Natomiast Prof. uczelniany to trochę inny poziom abstrakcji. więcej tu szacunku tyle. Ja tak to widze, tak to czuję. Znasz ten temat...:)
        --------------

KSAP - rusza rekrutacja :)
        • Gość: bmwariat Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt IP: *.opera-mini.net 02.02.07, 21:21
          Mam wielki szacunek do nauczycieli THM-u.Tworzyli i tworza wspaniale grono dzieki ktoremu ta szkola ma taka mocna range.Dziekuje i jestem dumny ze mam to szczescie byc absolwentem tej szkoly.
          • Gość: neti do Lachiena IP: *.telkonet.pl 02.02.07, 21:34
            Broń Boże nie miałam na myśli Pana. Nikogo też nie miałam zamiaru
            straszyć.Zapewniam.Czytała jednak na tym forum, jakiś rok temu takie posty od
            byłych uczniów,że włos sie na głowie jeżył.Stąd moja, może trochę za bardzo
            radykalna reakcja.Nie czuj się urażony, proszę. A Pana mamę wspominam z wielkim
            sentymentem.BARDZO serdecznie ją pozdrawiam.
            • lachien Re: do Lachiena 03.02.07, 10:02
              Nie czuję się urażony. I sam bardzo miło, tak jak BMWariat, wspominam tą szkołę
              i nauczycieli. Dzięki za pozdrowienia dla mamci, przekażę jak przyjadę do domu.
              Pozdrawiam.
          • Gość: neti Do bmwariat IP: *.telkonet.pl 02.02.07, 21:35
            Fajnie słyszeć takie miłe słowa.Ja zawsze miło (bardzo) wspominam wszystkich
            swoich uczniów z THM. Pozdrawiam
          • Gość: Wojtek_68 Absolwentów THM u nas dostatek... IP: 87.204.126.* 04.02.07, 22:14
            Także mam zaszaczyt wspominać swoje dawne dzieje w tej szole.
            Pozdrowienia dla absolwentów i grona pedagogicznego.
    • aisablri Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 03.02.07, 14:34
      aż tu mdło od tyc grzeczności...
    • Gość: długa Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.02.07, 16:09
      Uczyłem Was Panowie od 1994, mysle o Sk - a teraz zgadnijcie kto ? Archiwalny
      watek czytałem jeszcze jak nie był archiwalny- fajny i nie fajny ale czasem
      prawdziwy, czasem przesadzony, ale niektórym w pracy sie nie spodobał. Niektóre
      gagi słyszałem jeszcze jak byłem uczniem tej szkoły w latach osiemdziesiatych,
      ale co by nie powiedzieć moim zdaniem THM zawsze miał klasę - oby tak dalej
      pozostało. Przykro byłoby uczyć w zwykłej szkólce z okolic THM-u.
      Pozdrówka dla Neti- napisz jak było na studniówce.
      • Gość: d81 Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:09
        Yyy, czyzby Pan Michał G. ?
    • dizzy81 Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 05.02.07, 07:13
      Jak zwykle wyszliście poza temat:)
      • dizzy81 Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 14.02.07, 13:21
        2001
        Technikum Hutniczo-Mechaniczne
        V Sk Zborowska Barbara

1. Banasik Łukasz
        2. Cichocki Łukasz
        3. Chuchmała Paweł
        4. Czub Remigiusz
        5. Dopieralski Łukasz
        6. Drożdzowski Łukasz
        7. Dulny Grzegorz
        8. Dybiec Grzegorz
        9. Ferenc Artur
        10. Frańczak Rafał
        11. Kaczmarski Jacek
        12. Kaniewski Andrzej
        13. Kajzer Anna
        14. Korczak Krystian
        15. Kowalczyk Łukasz
        16. Kwatera Tomasz
        17. Kusal Paweł
        18. Kucharczyk Mariusz
        19. Mierzejewski Paweł
        20. Niedbała Michał
        21. Orzechowski Paweł
        22. Pakos Elżbiea
        23. Polak Łukasz
        24. Procner Łukasz
        25. Rysiak Marcin
        26. Sadowski Paweł
        27. Skoczkowski Tomasz
        28. Spadło Robert
        29. Sławiński Paweł
        30. Sobieraj Grzegorz
        31. Żurek Radosław

Jak ktoś zna kogoś z tej listy to niech powiadomi że nasze forum istnieje:)
        • Gość: tove Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt IP: *.aster.pl 14.02.07, 23:53
          to byla klasa zajeb..sta. Vsk niech zyje ;)
          • ewam_1977 Re: THM, VSk, rocznik 2001- kontakt 15.02.07, 09:14
            no w THM fajne chłopaki :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka