Dodaj do ulubionych

Szukam gry Civilization IV

IP: *.opera-mini.net 07.02.07, 17:48
Szukam gry Civilization IV.Kupie!
Obserwuj wątek
    • Gość: bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV IP: *.opera-mini.net 07.02.07, 17:55
      lub sprzedam oficjalny dodatek do Civilization IV-Warlords za 50 zl.Oryginal z polskim patchem,kluczem,ksiazeczka.Wszystko w opakowaniu.Zdjeta tylko folia.Dodatek nieuzywany.W Empiku cena 69.90
      • pathos_phobos Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 10:48
        PES się znudził?
        • bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 10:50
          nie mam PES:)
          zrobiłem gafę wczoraj...
          kupiłem w Empiku Civilization IV warlords... i nie doczytałem, że potrzebna do
          tego jest Civilization IV:)))więc pozostało mi wyjście- wydać 90 zł na kolejną
          gre lub sprzedać tą którą kupiłem za 69,90:))). Kupiłem dziś na allegro za 50
          zł:))od Super sprzedawcy:)
          • pathos_phobos Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 10:51
            Sory-Fifa się znudziła? :-D
            • bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 10:55
              W Fife rzadko grywałem:)
              Wolę Football Managery..a te mi się nie znudziły:D ale uwielbiam strategie,
              więc kupiłem..
          • bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 10:52
            a najlepsze jest to że jak WÓŁ była informacja o koieczności posiadania
            Civilization IV:)..Oczy nie te...ech...:)
            • pathos_phobos Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 10:54
              Pograłbym sobie w C IV,ale ostatnio wybuliłem masę kasy na Medieval II i na
              razie nie planuję większych zakupów.Może kiedyś sobie pozycze od ciebie i
              zobacze o co chodzi.
              • bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 10:56
                Medieval II koło mnie w Empiku kosztował 88,90.. jakaś promocja na nowości
                była. Specjalnie oglądałem tą zachwalaną gre:)
              • bmwariat Re:Opis Civilization IV 08.02.07, 11:42
                histmag.org/archiwalia/mag50/civilization-iv-recenzja.html
    • Gość: bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV IP: *.opera-mini.net 08.02.07, 18:00
      wlasnie widzialem Medivala 2 za 69,90 w Reducie.Byl tez TeDe:)
      • lachien Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 18:05
        A byłes w Złotych wczoraj lub dziś?
        • Gość: bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV IP: *.opera-mini.net 08.02.07, 18:31
          Jeszcze nie.Poczekam az ta dzicz troche sie poluzuje to pochodze spokojnie a nie z tlumem.
          • lachien Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 18:34
            :) Dzicz:) Dobre określenie. Jedziesz do O jutro?
            • Gość: bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV IP: *.opera-mini.net 08.02.07, 18:52
              mialem zostac w Wawie teraz ale wracam.Moze uda sie stopa zlapac:)
              • lachien Re: Szukam gry Civilization IV 08.02.07, 19:01
                O której będziesz na Okęciu? Ja około 9-10. A i jeszcze coś. Mam nadzieję, że
                spotkamy sie na kulkach w niedziele:)
                • Gość: bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV IP: *.opera-mini.net 08.02.07, 19:12
                  kolo 15.Weekendy w Ostrowcu u mnie odpadaja calkowicie.Moze innym razem. A pogralbym sobie:).
                  • pathos_phobos Re: Szukam gry Civilization IV 15.02.07, 14:57
                    Medievala kupiłem w przedsprzedarzy-tak wielki fan by sobie nie mógł tego
                    odpuścić.A C IV chciałbym kiedyś porzyczyć,jak ci się znudzi,że by samodzielnie
                    pograć,bo co innego przeczytać,a co innego doswiadczyć.
                    • bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV 15.02.07, 16:16
                      ok. Przyszła mi paczka już, ale nie widziałem jej ani nie otwierałem- zobacze w
                      piątek:)
                      • michal13w Re: Szukam gry Civilization IV 16.02.07, 00:03
                        Właśnie sobie przypomniałem, że Ci nie oddałem płytki z fm6, podrzucę Ci w ten
                        weekend!
                        • bmwariat Re: Szukam gry Civilization IV 16.02.07, 00:14
                          o właśnie mi przypomniałeś o niej:DD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka