IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:24
Czy ktoś widział nowy film Tyma, czyli RYŚ. Ja widziałem i jestem
rozczarowany...
Obserwuj wątek
    • kszo.pany Re: ryś 12.02.07, 21:45
      Opowiadaj
      • jurand_pl Re: ryś 13.02.07, 11:41
        Dla mnie był fajny może nie taki jak miś spoko teksty czasami to myślałem że
        zamiast na komedii jestem na filmnie dokumentalnym warto obejrzeć ale najlepiej
        pare razy żeby wyłapać wszystkie detale
        • Gość: obserwator_FIFA Re: ryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:06
          Ooo, jurand, gdzie byłes?
          • Gość: malywroc Re: ryś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:28
            Czołem,

musze przyznać, że pierwszy raz od niepamiętnych czasów byłem w kinie i po 45
            minutach chciałem wyjść. Dialogi na temat wibratorów i chiński aerobik są tak
            bardzo na siłę, że nie da się tego oglądać. Film jest długi i nudny. Erotyczne
            sceny z udziałem stasia tyma nie sa już tak erotyczne jak mogłyby być bez
            niego. Brak fabuły, brak sensu. Jestem zniesmaczony poziomeme polskiego kina...
            • chuchalscy Re: ryś 13.02.07, 12:53
              Ale ten film ma być właśnie bez sensu. O to tu chodzi. Przecież to wszystko
              dookoła jest bez sensu.
              • Gość: malywroc Re: ryś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:57
                Jesli jest tak jak w tym filmie to chyba ja jestem niesłychanie bardo
                odrealniony. Ja żyję w innym świecie niż ten pokazany na filmie.
                • chuchalscy Re: ryś 13.02.07, 13:06
                  No to jesteś odrealniony
                  • Gość: malywroc Re: ryś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:01
                    Jestem szczególnie wdzieczny za to podsumowanie. Ta wyjątkowość wynika z tego,
                    że swoją ocenę wystawia osoba niewidząca filmu. Chyba faktycznie ten świat jest
                    inny niz myslę.
    • misiek7307 Re: ryś 13.02.07, 16:54
      obejrzałem Rysia i zgadzam się z jurandem. Gagi jak chociażby w filamach Bareji
      żeby złapać wszystkie trzeba obejrzeć film kilka razy i za każdym razem złapie
      się coś nowego. Mnie rozłożył tekst z emerytką p. Marią Kaczorowską której
      złodzieje ukradli całą emeryturę i ona dziękuje rządowi za to, że ma tylko
      dwieście paredziesiąt złoty emerytury to i ukradli jej niewiele:) - dla mnie
      bomba!!! Znane polskie aktorki np. Janda, Szapołowska w roli sprzątaczek też
      ciekawostka. Natomiast film nieco się dłuży, ale odniesień do Misia i obecnej
      rzeczywistości w której nonsens goni nonsens nie można przemilczeć. Ogólnie
      film, który tak czy inaczej powinno się wg mnie zobaczyć.
      • ewam_1977 Re: ryś 14.02.07, 07:59
        w końcu Ryś to nie Miś
    • mario_pulanki Re: ryś 02.04.07, 13:13
      No coż, oglądam od środy ub. tygodnia, do tej pory obejrzałem ok. 30 minut! Niestety tego filmu nie da się oglądać :((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka