Dodaj do ulubionych

a moze by tak postrzelac ?

16.02.07, 08:27
A strzelnica to u nas chyba jest ? Tak mi się jakoś przypomniało jak przez dwa
lata raz w tygodniu miałam broń w ręce i mogłam sobie coś ustrzelić :D
Obserwuj wątek
    • skladak1968 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 08:29
      Zaczynam się Ciebie bać :D:D:D:D
      • bmwariat Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 08:35
        ja też..:)
        strzelnica jedna jest na Iłżeckiej w lesie, a druga koło Nowego Zakładu idąc na
        żajęczą górke:)
        • ewam_1977 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 08:44
          mnie się bać ? :D :D no ja tylko bym sobie postrzelała ale przecież nie w Was
          • monika.dk Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 09:23
            a może z łuku? ;)
            w Bałtowie można ..
            • skladak1968 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 09:34
              Tak! Tylko trzeba uważać, żeby nie trafić do Dinusia ;) :D
              • Gość: d81 Re: a moze by tak postrzelac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 09:52
                Zrzuta na Paintball, mam ochotę kogoś ustrzelić:D
                • ewam_1977 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 09:57
                  z łuku Hmmmmmm strzelałam jak byłam mała z takiego gałązki wierzby i żyłki
                  wędkarskiej Ale fajnie były :D
                • ewam_1977 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 09:58
                  o paintballu tez właśnie myślałam :D
                  • misiek7307 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 10:01
                    ja jestem za!!!w paintball nigdy nie walczyłem, ale jestem chętny,chociaż
                    byłbym łatwym celem:)-za to na strzelnicy i owszem mógłbym zawalczyć - ostatnio
                    strzelałem jakieś 3-4 lata temu. Dajcie prosze znać jak coś się wykluje.
                    • monika.dk Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 10:43
                      podobno boli taka "kulka" :(
                      • skladak1968 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 10:44
                        Boli! Zgadza się! I piękne kolorowe sińce zostają :D
                      • Gość: d81 Re: a moze by tak postrzelac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 10:44
                        Wole taką kulke niż tą od kręgli:D
                        • monika.dk Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 10:45
                          heh, ja odszkodowanie poproszę - za złamany paznokieć kciuka ;))
                          • ewam_1977 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 10:47
                            boli bardziej niż z procy :D
                            • brazylion3 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 12:35
                              eee mnie tam chcieli ustrzelic jak byłem na Ukrainie. Koło granicy goście z uktaińskiej mafii granicznej. Był taki jeden Tola gośc miał na sobie broń krótką i długą, kałszanikowa. Szramy na twarzy. Zapytałerm go czy jest najemnikiem. Roześmial się miałem u niego fory heheehehe
                              --------------

KSAP - rusza rekrutacja :)
                              • lachien Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 12:52
                                Propo paintballu zapraszam na fotoforum
                                • lachien Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 12:56
                                  A z kałacha strzelałem dośc często. Polecam. Skurczybyk ma wygar taki, że jądra
                                  wchodzą do brzucha.
                                  • ewam_1977 Re: a moze by tak postrzelac ? 16.02.07, 13:08
                                    dobrze ze ja nie ma jąder :D wiatrówka , strzelba massberg o ile dobrze pamiętam
                                    i karbinek sportowy z celownikiem klasycznym to musiałam zaliczyć :D
                                    • Gość: Wojtek_68 Re: a moze by tak postrzelac ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 13:37
                                      Wiatrówka plus karabinek, ewentualnie pistolet.
                                      Jestem za i chętnie powalczę na strzelnicy.
                                      Czy LOK jeszcze ma swoją strzelnicę?
                                      Może coś u nich?
    • Gość: Wojtek_68 najbliżej w Kielcach ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:37
      fajna strzelnica...
      www.wsh-kielce.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka