Dodaj do ulubionych

Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu?

09.03.07, 07:06
jakiś link gdyby był...
Obserwuj wątek
    • Gość: d81 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 07:24
      Hmm, kiedys szukałem, ale tylko opatów mi wyskakiwał
      • bmwariat Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 07:25
        na ich stronie jets info o sali bankietowej dla 100 osób w Ostrowcu
        • skladak1968 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 07:32
          Restauracja Ziemiańska jest w Opatowie. Sala bankietowa na 100 osób prowadzoną
          przez Panią Halinę Michalec (właścicielkę Ziemiańskiej) jest na Kilińskiego w
          Malpolu. Jeśli myślisz "pod kątem" wesela to polecam. Bardzo dobra kuchnia :)
          • bmwariat Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 07:33
            a jakiś telefonik?link?zdjęcia ma ktoś?. Kuchnia może być i dobra, ale czy jest
            sporo tego jedzenia na stołach?. Wole, żeby goście byli najedzeni:)
    • ania7718 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:15
      W Opatowie w Ziemiańskiej są ponoć dwie sale, jedna mniejsza dla gości do 100
      osób i druga na drugie tyle. W czerwcu idę na wesele do tej mniejszej, będę
      wiedziała z autopsji jaka salka i jedzonko.
      • bmwariat Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:20
        już wiem. Dzwoniłem.
        Koszt - 120 zł/osoby, catering, sporo terminów na ten rok( lipiec, sierpień,
        wrzesień i październik). Sala taneczna z salą z jedzeniem- i tak i nie. Ponoć
        oddzielone jest ścianą. Mamy martwić się o alkohol, napoje i orkiestrę. Nie
        wiem tylko jak jest z noclegiem dla młodych lub gości
        • ania7718 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:23
          Tam chyba nie ma hotelu tak jak na Wichrowym, tam się płaciło za pokoje dla
          gości jak się zamawiało, a jeden pokój mieli państwo młodzi gratis, można tam
          było prezenty zostawić co by na sali nie przeszkadzały.
          • dizzy81 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:23
            Jasne, prezenty:DDD
            • ania7718 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:27
              Jeśli chodzi Ci o coś innego........... To zapewniam Cię że nie ma czasu na to
              na weselu, ma się obowiązki.
        • lachien Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:36
          Jakby co to ja koło Mroczka chcę siedzieć.
          • dizzy81 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:36
            A ja chce koło niego leżec:D
            • ania7718 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:38
              Tu też Mroczka wkręciliście? Powiem, że macie wyobraźnię, ale się uśmiałam jak
              to czytałam.
              • dizzy81 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:38
                A tko bedzie wodzirejem u bm?
                • bmwariat Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:48
                  Jego brat:) Mroczek jest mój! To mój dzień i Mroczek jest mój!!!!!!! Chyba, że
                  welon złapie to odstąpie:D Ciekawe jakie wtedy stringi założy...
                  • dizzy81 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:48
                    Ja bym zaprosił Herbusiową:D Ona by dopiero pociągła impre:D
                    • bmwariat Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:49
                      chyba nie tylko impre...;)
                      • bmwariat Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:50
                        a w ogóle to u mnie będą kręcić M jak Masakra...WOW...Mroczki będą!:)
                      • dizzy81 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:50
                        Wtydź się! Takie rzeczy to tylko na priv
                        • bmwariat Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:52
                          a skąd wiesz co mam na myśli?:)))akurat nie to:)
                          • dizzy81 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:53
                            A skąd wiesz co ja mam na mysli? Moze chodziło o to zeby pociągneła...Rafała z główki
                            • bmwariat Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 11:54
                              ...obronię go...!Jak on się w kościele zjawi to ja zemdleje...och, ach..
                              Rafałku...
                              • dizzy81 Wiola!!! 09.03.07, 11:55
                                Zrobisz ma taką furtke w zebach jak mają Mroczki?
                                • bmwariat Re: Wiola!!! 09.03.07, 11:57
                                  ale to nie problem..podejdź na ulicy do kogoś, najlepiej menela,
                                  powyzywaj...ustaw się odpowiednio i za kilka sekund będziesz miał gratis taką
                                  furtkę:)_
                                  • dizzy81 Re: Wiola!!! 09.03.07, 11:58
                                    Wtedy to będą wrota!!!
                                    • bmwariat Re: Wiola!!! 09.03.07, 11:59
                                      no to posmarujesz sobie specyfikiem wynalezionym w Japonii to ząbęk lub zeby
                                      odrosną:D
                                      • dizzy81 Re: Wiola!!! 09.03.07, 12:00
                                        Ech, chyba jednak pójdę zobaczę tego Mroczka
                                • w.kielanowska Re: Wiola!!! 09.03.07, 14:16
                                  FURTKĘ-powiadasz...
                                  • dizzy81 Re: Wiola!!! 09.03.07, 14:16
                                    Nom, da rade oszlifowac?
                                    • dizzy81 Re: Wiola!!! 09.03.07, 14:17
                                      Albo tak jak se Dorociński zrobił!
                                      • w.kielanowska Re: Wiola!!! 09.03.07, 14:21
                                        :))))))))))))))
    • bmwariat Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 12:03
      Dostałem odpowiedź mailem - treść

W związku z zapytaniem odnośnie wesela informuję , że lokal mieści się przy ul.
      Kilińskiego 57. Terminów wolnych jest dużo.
      Koszt przyjęcia weselnego wynosi 120 zł/ osoba.
      W cenie:
      -chlebek weselny,
      -kieliszek szampana,
      -6 dań gorących,
      -13 zimnych przekąsek,
      - tort,
      -deser,
      - ciasto,
      -soki,
      -napoje
      -kawa,
      -herbata
      Przy sali jest jeden pokój dla Młodej Pary. Zespół można mieć własny. Sala ma
      stałą dekorację. Wystrój stołów jest w cenie.
      • dizzy81 Re: Gdzie jest Restauracja Ziemiańska w Ostrowcu? 09.03.07, 12:04
        Jak dużo wolnych terminów, to chyba kiepsko świadczy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka