Dodaj do ulubionych

Wątek zapachowy

• aisablri Re: Wątek zapachowy 19.06.07, 16:33
      perfumy zielona herbata. chyba teraz nie przyjmuję innych zapachów.
      • ewam_1977 Givenchy Amarige 23.06.07, 14:48
        hm ten zapach to radość i szczęście , bardzo wyraźne nuty zapchowe ....kuszące
        młodością , spotanicznością ....a jednoczesnie czymś co jest nieosiągalne i
        tajemnicze
        • ewam_1977 zapach lasu 24.06.07, 22:25
          nie umiem go dziś nawet opisać siedząc w mieści naprawdę zmysł węchu jest
          ograniczony ....Las dziś dla mnie pachniał wycieczką jak z dziecinnych lat moich
          spokojem , radością niczym nie zmocną, beztroską .....nie da się tego zapachu
          opisac trzeba go czuć
          • ewam_1977 Lacoste of Spring 07.07.07, 13:13
            nie wiem czy sobie nie zakupie tego zapachu na razie szukam czegoś nowego coś co
            by było mną :)
            ten zapach jest pełen świeżości pełen optymistycznych myśli , wyczuwalna woń
            drzewa sandałowego oraz lilii dodaje mu czegoś nieuchwytnego , czegoś
            urzekającego ..
            • Gość: se_nka Re: Lacoste of Spring IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.07, 13:53
              Nie draznij krokodylka :))))
              • ewam_1977 Re: Lacoste of Spring 07.07.07, 14:47
                se_nkus ja drażnie tylko zmysł węchu :) ale swój bo przez neta to waszego się
                nie da :) nic poradzę świat zapachów to takie moje małe zboczenie:P
          • ewam_1977 Calvin klein -Euphoria blossom 07.07.07, 13:15
            ten zapach opisze krótko zapach dzieciństwa, biegnie po rosie .
          • ewam_1977 Mary Kay -Affeection 07.07.07, 13:17
            a ten ....... też opisze krótko zapach pierwszej miłości :) tak go mogę opisać
            teraz muszę go poznać bardziej .
            • ewam_1977 Yves Saint Laurent Opium (damski ) 15.08.07, 20:40
              nowy nabytek ....zapach orientalny , pachnący klasyką i delikatnością ciepłych
              woni , rozkoszny i pełen zmysłowości . Na początku otula mocną wonią, kótra
              wnikając w nasze wnętrze budzi wile zmysłów , tak można pwoiedzieć kusi
            • ewam_1977 Chanel Coco 15.08.07, 20:44
              i to jeszcze cudo .Zapach pełen różnych emocji , od mocnych wrażeń nosowych do
              zmysłwoych woni duszy ......pozostaje na długo nie tylko na ciele ale i w
              zmysłych .Nikt mu się nie oprze :)
              Zpach zdecydowanie na wieczory ...
            • ewam_1977 Cartier Delcaration ( meski ) 15.08.07, 20:48
              ehhhhhhhh co to za zapach , niby elegancja i klasyka , a dla mężczyzny którey
              wieczego chce a jednocześnie nie ukrywa w sobie dusz romantyka .
              Zapach delikatny a jednak wyraźnie oddaje całe ja pana , który go na sobie ma :)
    • ewam_1977 zapach tego kiedyś byłooooo 30.08.07, 08:47
      sięgając po albumy z zdjęciami , nie dość ze obudziły się wspomnienia , to
      jeszcze przywołały wonie , towarzyszące uwiecznionym zdarzeniom , babcia
      pachnąca czułością i radością i zapachem ciepłego mleka , dziadek ...silny
      mężczyna , pachnący zawsze jakimś trunkiem ....., ogród .......pachnący kwitnącą
      jabłonią , potem zgnilizną jabłek spadających na ziemie ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka