Dodaj do ulubionych

Pozdrowionka ze stolycy

27.03.07, 17:05
Dla wszystkich forumowiczów,a zwłaszcza Basi, kszo, B3, dizziego,
michała,bmwariata,chucalskich,braziliona i morfinki.No i jeszcze wielkiego
nieobecnego banana,gdziekolwiek jest.
Obserwuj wątek
    • pathos_phobos Re: Pozdrowionka ze stolycy 27.03.07, 17:06
      Zapomniałem o wioli.
      • brazylion3 warszawka rzadzi wsród forumowiczów:D 27.03.07, 17:37
        dzięki Pathosie!!!!!!!!!!!! A tak przy okazji toż to Jurand walczy na szkoleniach też w stolycy:D Ja na razie ze stolicą się pożegnam:D ale jeszcze będzie o mnie głośno:D

--------------

Ta strona po prostu ma łączyć...
    • ewam_1977 Re: Pozdrowionka ze stolycy 27.03.07, 18:31
      miłego pobytu w stolicy zatem :)
    • aisablri Re: Pozdrowionka ze stolycy 27.03.07, 18:35
      hehe, to otwieram listę? też pozdrawiam- z Krakowa.
    • w.kielanowska Re: Pozdrowionka ze stolycy 27.03.07, 21:03
      dzięki,dzięki....Uderz z tej stolycy 120 km na północ....1.5 godz. max jak
      będziesz na kawie u nas....
      • morfinka_12 Re: Pozdrowionka ze stolycy 27.03.07, 22:34
        pozdrawiam i ja
        • brazilion Ja nie ze stolycy, ale... 27.03.07, 22:49
          Co prawda, nie moge pozdrowic Cie, pathosie, ani z obecnej stolycy, ani z bylej
          stolicy, ani nawet z tej chwilowej (lipiec 1944) stolycy, ale za to pozdrawiam
          mniej wiecej spod stolicy stanu Connecticut. Kiedys mieszkal tu sobie niejaki
          Mark Twain :) oraz autorka "Chaty wuja Toma" (dzis w obu tych miejscach sa ich
          muzea), a swoja rezydencje i zaklady produkujace bebenkowe rewolwery, ktore
          podbily Dziki Zachod,posiadal niejaki jegomosc Samuel Colt.
    • Gość: d81 Re: Pozdrowionka ze stolycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:54
      Tez pozdrawiam,ale z Ostrowca, jak tam zdrowie psychiczne warszawiaków? Trzymają się? A widziałeś jakiegoś polytyka?
      • pathos_phobos Re: Pozdrowionka ze stolycy 28.03.07, 15:07
        Byłem dziś na padardzie miłości ojca R i na manifie,ale jedno wielkie g****
        Rydzyka nie widziałem,ze sław też nikogo,szybciej się skończyło niż zaczęło.
        • Gość: jurand_pl Re: Pozdrowionka ze stolycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:40
          Witam i pozdrawiam Warszawke ale juz z Ostrowca odcieli mnie na 4 dni od forum
          :( a manifestacje widziałem z autobusu kurcze pathosa nie dojrzałem :) ale
          strasznie w tej stolicy po 23 nie ma nic otwartego z jedzeniem tylko MC a na
          rynku to wiecej patroli niż turystów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka