Dodaj do ulubionych

50 lat OSM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 12:38
Bedą koncerty, przyjedzie Pani Jarocka, będzie też jakiś zespół grający Salse i Mambo! OSM wydała promocyjny album na temat historii i ze zdjęciami archiwalnymi!

Fontanna na 25 lecia ma być remontowana - ktoś rzucił propozycję likiwdacji i zrobienia klombów - ja mówię stanowcze nie - tam się paplałem w dzieciństwie - przywrócic utracony blask!
Obserwuj wątek
    • banan9991 Re: 50 lat OSM 10.05.07, 14:40
      Ciekawe czy beda medale dla tych co sa od poczatku w OSM
      Fontanne remontowac mam tez dobre wspomnienia a jestem z innych stron miasta to
      tam sie bawilem chodzilem do ciotki w okolice
      • Gość: Zbychu Re: 50 lat OSM IP: *.85-237-187.tkchopin.pl 10.05.07, 20:12
        A ja jestem rówieśnikiem OSM, też chcę medal!!!!! Rodzice mieszkali w OSM 29 lat.
    • Gość: bmw Re: 50 lat OSM IP: *.opera-mini.net 10.05.07, 20:39
      a kulminacja tych wystepow bedzie exspose prezesa OSM do mieszkancow.Bedzie to krotka i tresciwa gadka dotyczaca zblizajacej sie podwyzki o 5zl za m2.
    • pathos_phobos Re: 50 lat OSM 11.05.07, 14:40
      A kiedy? Uwielbiam Jarocką :-)))
      • dizzy81 Re: 50 lat OSM 11.05.07, 14:41
        Chyba w lipcu! Ponadto ma być remont pasażu, w tym lub nastepnym roku
    • Gość: wnerwiona Re: 50 lat OSM IP: *.telkonet.pl 12.05.07, 05:42
      znowu mi ta dziadoska spółdzielnia dopisała do rachunku za wodę jakieś dodatkowe
      metry! nie wiem więc po co zakąłdałam ten wodomierz (i to na własny koszt) skoro
      teraz i tak mi sie dopisuje czyjeś zużycie mimo iż mają odczyt tego co ja
      zużyłam. A prezes tego dziadostwa sie wypowiadał że już tak nie będą robić po
      tym jak to było nagłośnione parę miesięcy temu przez prase i tv. i co? znowu to
      samo. nigdy węcej mieszkania w tej spółdzielni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka