Dodaj do ulubionych

jak dojechać do wku

IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 18:14
Jakim autobusem moge dojechac do wku w starachowicach z ostrowca?
Obserwuj wątek
    • Gość: % Re: jak dojechać do wku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:15
      Rower ładna pogoda bedzie
      • brazylion3 Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 18:24

prosto prosto na rondach i potem w prawo lewo i będzie. Straszny widok. Smutno...budenek jak byliśmy to komunizm przypomina:)
        --------------

,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć"
        • banan9991 Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 18:34
          ja byłem razik jechalem Ich mzk do WKU
    • Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 19:18
      PKS-em do dworca Starachowice-Zachodnie.Stamtąd MPK lub piechotką.Nie jest daleko.
      • chuchalscy Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 19:49
        Ciekawe czy to wku jest w tym samym miejscu gdzie byłem w 1976 roku?
        • Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 20:21
          Nie.Obecnie jest obok Hotelu na Mrozowskiego.W 1976 bylo k.stadionu??
        • brazilion Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:21
          Ja tam ostatni raz bylem w roku 1989... Miejsce pewnie to samo, obskurny
          budyneczek na malowniczej dosc gorce.
          • Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 20:28
            Obok parku ?Teraz troszke dalej trza isc.Obok szkoły muzycznej.
            • brazilion Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:29
              Pewnie obok parku. Starachowice znam dosc mizernie.
    • michal13w Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:29
      A ja pamiętam, ze to jakoś obok straży pożarnej, czy policji było:D
      • Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 20:34
        Park i budynek straży pożarnej.Dobrą masz pamięć:)))
    • Gość: Kamila2604 Re: jak dojechać do wku IP: *.telkonet.pl 11.07.07, 20:30
      Czy nie możesz się wybrać na wycieczkę w bardziej normalne miejsce?
      • brazilion Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:33
        Jak znam zycie, to on za bardzo nie ma wyboru, bo na te "wycieczke" dostal
        pewnie wezwanie do stawienia sie...
        • michal13w Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:34
          Brazilionie "u Ciebie" też trzeba odsłużyć swoje? ...powinienem wiedzieć z racji
          studiów, no ale nie wiem.
          • brazilion Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:45
            Nie trzeba. Nawet zarejestrowany byc nie musisz, ale... No wlasnie, i w tym
            caly sek. Jesli jestes mezczyzna w wieku, bodajze od 17 do 28 lat (moze ten
            przedzial za scisly mi nie wyszedl), powinienes zarejestrowac sie jednak w tzw.
            Selective Service. To nie oznacza, ze cie wezma do wojska (kluczowe
            slowo: "selective"), ale jezeli tego nie zrobisz, a kiedys bedziesz chcial
            ubiegac sie o pozyczke lub posade federalna - to tzw. "d... zbita" :(

Wbrew wlasnej woli moglbys zostac powolany wylacznie w przypadku zaciagu do
            wojska z powodu masowej mobilizacji, a cos takiego ostatnio bylo bardzo dawno,
            chyba podczas wojny w Wietnamie.
            • lachien Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 21:13
              Będzie drugi Wietnam w Ostrowcu, w ten weekend. Sam go zrobię.
              • michal13w Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 22:25
                Rejestracja w 'selective service' jest weryfikowana przez prywatne banki przy
                braniu pożyczki?
                • Gość: jajek Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 22:38
                  a na jakiej ulicy jest ten dworzec zachodni? oblukałbym na mapie mniejwięcej gdzie to i ile drogi do wku.
                  • lachien Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 22:39
                    Hektar od WKU. Musisz nając bryczkę lub rikszę, bo inaczej się możesz odwodnic w
                    marszu.
                  • bmwariat Re: jak dojechać do wku 12.07.07, 06:25
                    Jeśli jest na Mrozowskiego - to tam gdzie jest(było)starostwo. Od Zachodniego
                    kierujesz się w góre Radomskiej. Dochodzisz do pierwszej krzyżówki i skręcasz w
                    prawo( koło parku lub przez) ulicą Krzosa.Idziesz cały czas przed siebie, aż
                    dochodzisz do małego rondka(krzyżówki). Łatwo poznać, bo po prawej stronie
                    będzie Straż Pożarna, a po lewej przystanek autobusowy. Przechodzisz na drugą
                    stronę gdzie jest właśnie ten przystanek. Ulica za przystankiem w lewo to
                    właśnie jest Mrozowskiego( za tym przystankiem jest chyba szkoła) i tam jest
                    WKU. Piechotką można spokojnie iść. WKU jest albo na 2 albo na 3 piętrze(do
                    budynku wchodzisz od tyłu). Weź dowód ze sobą.
                    • Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 08:21
                      Ladnie opisana trasa :))) A dworzec w Starachowicach Zachodnich jest k.stawu:)
                • brazilion Re: jak dojechać do wku 12.07.07, 03:37
                  Chodzi wylacznie o rozmaitego rodzaju produkty kredytowe (pozyczki na studia,
                  na zakup domu, etc.), ktore sa sponsorowane przez rzad USA.
    • dizzy81 Re: jak dojechać do wku 12.07.07, 10:37
      Jak już będziesz w tym WKU to uważaj na taką panią z fajką, może Cię zastopować jak będziesz wychodził
      • ewam_1977 Re: jak dojechać do wku 12.07.07, 11:23
        i na mojego kuzyna :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka