Gość: jajek IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 18:14 Jakim autobusem moge dojechac do wku w starachowicach z ostrowca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: % Re: jak dojechać do wku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:15 Rower ładna pogoda bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 18:24 prosto prosto na rondach i potem w prawo lewo i będzie. Straszny widok. Smutno...budenek jak byliśmy to komunizm przypomina:) -------------- ,,Dla wszystkich wolnych i mężatek (...) dobry kochanek z niego ponoć" Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 18:34 ja byłem razik jechalem Ich mzk do WKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 19:18 PKS-em do dworca Starachowice-Zachodnie.Stamtąd MPK lub piechotką.Nie jest daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 19:49 Ciekawe czy to wku jest w tym samym miejscu gdzie byłem w 1976 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 20:21 Nie.Obecnie jest obok Hotelu na Mrozowskiego.W 1976 bylo k.stadionu?? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:21 Ja tam ostatni raz bylem w roku 1989... Miejsce pewnie to samo, obskurny budyneczek na malowniczej dosc gorce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 20:28 Obok parku ?Teraz troszke dalej trza isc.Obok szkoły muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:29 Pewnie obok parku. Starachowice znam dosc mizernie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:29 A ja pamiętam, ze to jakoś obok straży pożarnej, czy policji było:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 20:34 Park i budynek straży pożarnej.Dobrą masz pamięć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila2604 Re: jak dojechać do wku IP: *.telkonet.pl 11.07.07, 20:30 Czy nie możesz się wybrać na wycieczkę w bardziej normalne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:33 Jak znam zycie, to on za bardzo nie ma wyboru, bo na te "wycieczke" dostal pewnie wezwanie do stawienia sie... Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:34 Brazilionie "u Ciebie" też trzeba odsłużyć swoje? ...powinienem wiedzieć z racji studiów, no ale nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 20:45 Nie trzeba. Nawet zarejestrowany byc nie musisz, ale... No wlasnie, i w tym caly sek. Jesli jestes mezczyzna w wieku, bodajze od 17 do 28 lat (moze ten przedzial za scisly mi nie wyszedl), powinienes zarejestrowac sie jednak w tzw. Selective Service. To nie oznacza, ze cie wezma do wojska (kluczowe slowo: "selective"), ale jezeli tego nie zrobisz, a kiedys bedziesz chcial ubiegac sie o pozyczke lub posade federalna - to tzw. "d... zbita" :( Wbrew wlasnej woli moglbys zostac powolany wylacznie w przypadku zaciagu do wojska z powodu masowej mobilizacji, a cos takiego ostatnio bylo bardzo dawno, chyba podczas wojny w Wietnamie. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 21:13 Będzie drugi Wietnam w Ostrowcu, w ten weekend. Sam go zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
michal13w Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 22:25 Rejestracja w 'selective service' jest weryfikowana przez prywatne banki przy braniu pożyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajek Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 22:38 a na jakiej ulicy jest ten dworzec zachodni? oblukałbym na mapie mniejwięcej gdzie to i ile drogi do wku. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: jak dojechać do wku 11.07.07, 22:39 Hektar od WKU. Musisz nając bryczkę lub rikszę, bo inaczej się możesz odwodnic w marszu. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: jak dojechać do wku 12.07.07, 06:25 Jeśli jest na Mrozowskiego - to tam gdzie jest(było)starostwo. Od Zachodniego kierujesz się w góre Radomskiej. Dochodzisz do pierwszej krzyżówki i skręcasz w prawo( koło parku lub przez) ulicą Krzosa.Idziesz cały czas przed siebie, aż dochodzisz do małego rondka(krzyżówki). Łatwo poznać, bo po prawej stronie będzie Straż Pożarna, a po lewej przystanek autobusowy. Przechodzisz na drugą stronę gdzie jest właśnie ten przystanek. Ulica za przystankiem w lewo to właśnie jest Mrozowskiego( za tym przystankiem jest chyba szkoła) i tam jest WKU. Piechotką można spokojnie iść. WKU jest albo na 2 albo na 3 piętrze(do budynku wchodzisz od tyłu). Weź dowód ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: jak dojechać do wku IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 08:21 Ladnie opisana trasa :))) A dworzec w Starachowicach Zachodnich jest k.stawu:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: jak dojechać do wku 12.07.07, 03:37 Chodzi wylacznie o rozmaitego rodzaju produkty kredytowe (pozyczki na studia, na zakup domu, etc.), ktore sa sponsorowane przez rzad USA. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: jak dojechać do wku 12.07.07, 10:37 Jak już będziesz w tym WKU to uważaj na taką panią z fajką, może Cię zastopować jak będziesz wychodził Odpowiedz Link Zgłoś