Gość: se_nka IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.07, 11:32 Lubie latem wodę,morze ,kajaki itd,Ale nie wyobrażam sobie ,jak zachowałabym sie w czasie takiego sztormu.Podobno jeden grzmot i nawałnica.Są ofiary śmiertelne,to mówi samo za siebie.Tragedia.:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: Mazury 22.08.07, 11:33 Ja sie nie znam, ale jak sie psuje pogoda to sie siedzi w porcie/przystani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Mazury IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.07, 11:37 Czytałam, ze załamanie pogody bardzo szybko nastąpiło.A resztę - nie mnie sądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Mazury 22.08.07, 11:42 Podobno doświadczony żeglarz potrafi wyczuć, ale mówię, ja się nie znam! Ciekawe czy będą odszkodowania od premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Mazury 22.08.07, 11:43 hm, ale czlowiekowi często wydaje się, że opanowal naturę. z żywiolem nie wygra, więc dla wlasnego zdrowia lepiej się wycofać gdy widać oznaki katastrofy Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: Mazury 22.08.07, 12:39 Tragedia. Zgadza się. Nie zawsze się zdąży do brzegu to też się zgadza. Ale kapok założyć to jest 7 sekund. Nikt z uratowanych nie miał go na sobie. No coments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:40 Czyli standardowo! A słyszeliscie jak malzenstwo chcialo wejsc na Rysy z dwuletnim chłopczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Mazury 22.08.07, 12:44 i czterolatek , który utopił się w morzu trzydzieści metrów od brzegu , Wypłynął na jakimś dmuchanym fotelu ? Pytanie gdzie byli rodzice , czemu wogóle on się znalazł na tej zabawce do pływania :( Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Mazury 22.08.07, 12:47 a czy to nie wynika ze zludnego przekonania, że nieszczęścia się owszem zdarzaja, ale to przypadki i innym, a nam nie? jest coś takiego w psychologii. jak piorun ma walnąć, to napewno we wszystkie inne punkty niż ten w którym stoimy. a potem jest, jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś