Gość: se_nka IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.07, 06:29 -nadeszła.Czy tego chcemy czy nie.Nie mamy na to wpływu , tak jak na wiele innych rzeczy w życiu.Pogodnej jesieni,pomyślnego tygodnia - miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neti69 Re: J E S I E N 24.09.07, 07:20 Na razie ta jesień zapowiada sie całkiem przyjemnie...Podobno nie na długo, ale zawsze warto mieć nadzieję- szczególnie jesienią... Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: J E S I E N 24.09.07, 08:09 Ciepła, spokoju i dobrych wyborów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: J E S I E N IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.07, 08:18 jesień nasza?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
x.ray Re: J E S I E N 24.09.07, 08:19 Jesień Wasza, wiosna Nasza! Do połowy października zapowiada sie znośna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: J E S I E N 24.09.07, 08:50 a zima moja :D Jesiennie może jest ale pięknie, tylko ten czas szybko ucieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: J E S I E N 25.09.07, 14:24 oby jak najdłużej była tak pogoda , niech jeszcze słońce nas rozpieszcza ile się da :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: J E S I E N IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.07, 13:32 ,,W żółtych płomieniach liści brzoza dopala się ślicznie. Grudzień ucieka za grudniem, styczeń mi stuka za styczniem. Wśród ptaków wielkie poruszenie, ci odlatują,ci zostają, na łące stoją jak na scenie - czy też przeżyją,czy dotrwają.?,, Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: J E S I E N 26.09.07, 13:41 Dzięki se_nka za przypomnienie :) www.youtube.com/watch?v=yuLy7bidPeA Miłego słuchania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: J E S I E N IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.07, 06:34 Jesienny deszcz też potrzebny,nie marudzimy:))Grzyby będą rosły:) Spokojnego i miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dk Re: J E S I E N 28.09.07, 08:26 dziś znowu cieplutko :) i te kolory na drzewach .. Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: J E S I E N 28.09.07, 10:10 tak nam piękna jesień w duszy śpiewa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: J E S I E N 05.10.07, 19:50 szkoda, że już tak szybko ciemno zaczyna się , robić cóż robić każda pora roku ma swój urok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: J E S I E N IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 06:27 ,,Babie lato wolno płynie przez jesienny park. Z dala ktoś na mandolinie kołysankę gra. Chodżmy miły,pod nasz stary dąb, jakże kocham ciepło Twoich rąk. Pomyśl , ile to już lat idziemy przez ten świat.,, - - - Też ,,jesień,,:)Warto nie przegapić tego co piękne w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: J E S I E N 06.10.07, 09:09 W tym roku nawet jesień mi się podoba, dziwne............... Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: J E S I E N 06.10.07, 12:32 byłoby naprawdę super, gdybym nie przeziębiła zatok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: J E S I E N IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 12:37 Czyli gdybyś nawet przeoczyła,że już jesień - zatoki Ci o tym przypomną :( Odpowiedz Link Zgłoś
kamila2604 Re: J E S I E N 06.10.07, 14:10 aisablri napisała: > byłoby naprawdę super, gdybym nie przeziębiła zatok. Zatoki to faktycznie zmora i umęczenie. Skądś to znam - córka moja walczy z nimi od lat. Przynoszą ulgę inhalacje z olejmiem Olbas. Możesz spróbować. Pozdrawiam. No i oczywiście w chłodne dni konieczna czapka:) --"ludzie którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami" Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: J E S I E N 16.10.07, 14:43 Czerwone liście za oknami ,I cienie brzóz, płynące nisko Za odbitymi obłokami ( J.Brzechwa -Jesień ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: J E S I E N 17.10.07, 11:17 dziś jest cudna pogoda , prawie czuć jeszcze lato w powietrzu , w sam raz na spacer , a nasze miasto naprawdę spokojne i ciche :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: J E S I E N IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.07, 13:11 Pięknie :))))Byłam na powietrzu i jeszcze wychodzę - a nasze miasto...smutne.Tak jakoś...dziś nie spotkałam uśmiechnietego człowieka na ulicy.Każdy w siebie zasłuchany.Cecha Polaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: J E S I E N 19.10.07, 14:59 se_nka nie wiem czy cecha ,ale uśmięchnięty człowiek to rzadkość . Choć tak samo żółkną liście , więdną kwiaty I tak samo noc miesięczna Sieje jasność, smutek, ciszę I tak samo drzew wierzchołki,wiatr kołysze Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: J E S I E N 19.10.07, 16:51 No właśnie, czym się tu cieszyć? Wybory, obrzydliwe oszczerstwa z jednej i drugiej strony, potem zmiana taka czy inna, ktora rowniez pewnie nie wyjdzie obywatelowi z ulicy na zdrowie... Jesien w koncu to schyłek, a zaduszki, czas strachów i innych upiorow z Samoobrony tak szybko nie minie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: J E S I E N IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.07, 18:57 Zycie to nie tylko polityka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Snieg spadł IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.07, 11:03 w Tatrach,Karkonoszach i Bieszczadach.Ciepła jesień się skończyła.Pora wyciągnąć grubsze kapotki i bereciki:))Nie lubię zimna.Zazdroszczę tym,którzy do ciepłych krajów się wybierają:)Oby do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: J E S I E N 23.10.07, 21:54 Jakże smutna teraz jesień! Ach, smutniejsza niż przed laty, Choć tak samo żółkną liście,więdną kwiaty ,I tak samo noc miesięczna Sieje jasność, smutek, ciszę I tak samo drzew wierzchołki Wiatr kołysze A.Asnyk Astry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: J E S I E N IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.07, 07:26 Lubię ten wiersz.Dzięki za przypomnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś