Dodaj do ulubionych

Cilest - pierwsze opakowanie

14.12.02, 00:07
Czesc

Wlasnie skonczylam brac tabletki z pierwszego opakowania. Dokladnie dwa dni
temu. Teraz robie sobie 7 dniowa przerwe... Ale dwa dni juz minely a
krwawienia nie widac. Co to moze oznaczac? Czy powinnam pojsc do lekarza?
Kiedy najczesciej wystepuje krwawienie - po ilu dniach od konca opakowania?

Pozdrawiam

Kaska
Obserwuj wątek
    • edysz Re: Cilest - pierwsze opakowanie 14.12.02, 08:06
      U mnie krwawienie po pierwszym opakowaniu pojawiło się czwartego dnia, więc się
      nie przejmuj ....
      smile
      • mysiekpysiek Re: Cilest - pierwsze opakowanie 14.12.02, 09:48
        ja biorę Cilest już 7 miesiecy, ale okres dostaje za każdym razem inaczej.
        tabletki koncze w piątek a okres miałam najwcześniej w niedzielę wieczorem, a
        najpóźniej we środę rano.
        nie martw się smile)
        a jak poza tym samopoczucie?
        pamietam, że w pierwszym miesiącu było wszystko OK, w drugim i trzecim miałam
        lekkie plamienia przez kilka dni i bardzo bolały mnie piersi, póxniej zaczęły
        się migrenowe bóle głowy, ale dziś na szczęście jest juz wszystko w porządku,
        jedyne co mi sie nie podoba to spadek "apetytu na Misia" tak mniej więcej z 10
        na 3 sad((((((
    • monika.antepowicz Re: Cilest - pierwsze opakowanie 17.12.02, 04:58
      Nie ma reguły- ale raczej krwawienie powinno się pojawić w trakcie 7 dniowej
      przerwy.
    • fuine Re: Cilest - pierwsze opakowanie 17.12.02, 13:31
      Spokojnie Kasiu, na pewno się pojawi lada dzień. U mnie okres pojawia się z
      dokładnością szwajcarskiego zegarka, trzeciego dnia o godz. 13:00 smile a Cilest
      biorę już od prawie roku.
      Ahoj!
      Fuine
    • edytkaa24 Re: Cilest - pierwsze opakowanie 17.12.02, 17:18
      kasienka989 napisał(a):

> Czesc
      >
      > Wlasnie skonczylam brac tabletki z pierwszego opakowania. Dokladnie dwa dni
      > temu. Teraz robie sobie 7 dniowa przerwe... Ale dwa dni juz minely a
      > krwawienia nie widac. Co to moze oznaczac? Czy powinnam pojsc do lekarza?
      > Kiedy najczesciej wystepuje krwawienie - po ilu dniach od konca opakowania?
      >
      > Pozdrawiam
      >
      > Kaska

nie zgadzam się z tym że okres musi sie pojawić!, ja zażywałam Harmonet i po
      pierwszym opakowaniu w czasie 7 dniowej przerwy nie dostałam wogóle okresu!!!
      zażywałam zawsze o stałej porze i nigdy nie zapomniałam o żadnej tabletce!
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka