dizzy81 12.11.07, 20:05 Powoli przybiera nowe barwy, błekit prezentuje się bardzo ładnie, poczekamy na efekt końcowy - mają podświetlac - liny też, czekam z niecierpliwością i mam nadzieję że będe chwalił tym razem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszo.pany Re: Ława kołysana 12.11.07, 20:57 Nie mówi się "ława kołysana", tylko "ława huśtana":) Odpowiedz Link Zgłoś
neti69 Re: Ława kołysana 12.11.07, 21:25 Młodzieńcy, nie kłóćcie się.Ława huśtana to była kiedyś (nie macie prawa pamiętać)....na Kamiennej, ale za torami na wysokości ul. Słowackiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: Ława kołysana 13.11.07, 00:10 I druga większa czyli ta "właściwa" z Alei na ulicę Wałową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl57 Re: Ława kołysana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 03:11 jak pamiecią sięgnę, to ławy takowe jednak huśtane,były dwie, jedna z kierunku Kilińskiego w kierunku dworca PKS, a druga obok starego szpitala i wtedy jeszcze pogotowia ratunkowego na Focha. Generalnie jednak dominowała obecnością i urodą ta obok poczty głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Ława kołysana 13.11.07, 12:54 Nie ważne czy huśtana czy kołysana , ważne że będzie podświetlona , może jeszcze tak most na Romanowie .Fajnie by się wjeżdżało do Ostrowca podróżnym , tylko niestety teraz już tyle pociągów nie przejeżdża przez Nasze miasto co kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Ława kołysana 13.11.07, 13:05 Wystarczy, że już mam ławki NAŚWIETLONE Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Ława kołysana 13.11.07, 13:09 No tak końcówkę się zjadło .Dziękuję za poprawienie tak oczywistego błędu < wszak Ławki nie są MOJE tylko NASZE . Odpowiedz Link Zgłoś