Gość: Bartek IP: 217.96.15.* 03.04.05, 14:55 I chwała im za to. Mam nadzieję, że nasza dyrekcja też w jakiś sposób uczci pamię papieża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inke Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.kabel.net.pl 03.04.05, 19:16 Jednak dyrektorzy marketow nie sa bezduszni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: market Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:09 to nie od dyra marketu zalezy czy go zamkną czy nie. Decydują ludzie z wodogłowiem w siedzibie. Rano otworzyy sie Praktiker, Real,Castorama, Tesco i Obi. Wszedzie pracownicy czekali czy ktos zadzwoni i pozwoli isc do domów. Dlatego najpierw pozamykano pracownikow w środkui czeklali a dopiero pozniej po otwarciach wszystkiego wyproszono klientów. Pytanie tylko o co tyle krzyku skoro znajdzie sie wszedzie pracownik ktory bedzie chcial pracowac i zawsze przyjdzie ktos na zakupy. Szacunek szacunkiem. Zmarł ktos wielki ale czy to nie kolejna kampania? Dlaczego wiekszosc kościołów była pozamykana i nie wpuszczano ludzi do środka? Modlili sie pod bramą , całowali klamke i do domów? Odpowiedz Link Zgłoś
dwat59 Re: Zamknięte centra handlowe 07.04.05, 12:14 buraki i nuworysze! jutro markety nieczynne, kupta se żarcie dzisiej Odpowiedz Link Zgłoś
dwat59 Re: Zamknięte centra handlowe 07.04.05, 12:16 buraki i nuworysze do marketów marsz, bo jutro zamknięte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Makro jednak myśli naczej. IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:10 Czas zadumy... hmm ciekawe, moze Pan Dyrektor Makro powie wszystkim, czemu w tak szczególnym czasie pracownicy muszą przyjść nawet na noce (l. m.) do pracy?? Czy jest aż taka konieczność??? Czy tak bardzo szanuje ludzi i ich uczucia, czy jednak bardziej zależy mu na "pozytywnym" postrzeganiu Makro przez klientów? Czyż pracownik to nie człowiek? No, chyba, że chodzi tu o nocne czuwanie nad paleciakiem... Ubolewam nad Pana tokiem myślenia... Człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:14 co z tego że centra habdlowe zamknięte skoro dzisiaj po godz. 20 w alejach było jak na odpuście. Na placu Biegańskiego otwarta buda z lodami, otwarata Pizza Hut i wiele innych kawiarni. wcale nie widać w naszym mieście że jest jakakolwiek żałoba narodowa (już nawet nie chodzi o śmierć Papieża). Byłem dzisiaj w łodzi i nawet w małych uliczkach na bramach były powywieszane flagi z czarnymi wstążkami a u nas nic, nawet w alejach taka flaga to żadkość. Ludzie w alejach w większości wyglądają jakby wyszli na jarmark. Przydałoby się trochę powagi w takiej chwili. Tyle się mówi, że Papież kochał Jasną Górę a my nawet nie potrafimi godnie uszanować jego śmierci. Jest mi wstyd że mieszkam w częstochowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc SPOŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:56 Tylko te głąby ze SPOŁEM kazali ludziom w taki dzien pracować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.jevc.ac.uk 03.04.05, 23:08 chociaz tyle...faktycznie w taki dzien kazdy powinien stuknac sie w glowe i troche nad soba pomyslec,innych efektow niz pozytywe to nie przyniesie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECHU Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 03.04.05, 23:43 Wogóle wszystko pozamykajcie i idźcie popełnić zbiorowe samobójstwo. Jaki ten kraj nienormalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Re: Zamknięte centra handlowe IP: 62.29.160.* 04.04.05, 08:26 Dobrze ze przewidzialem ciag zdarzen i kupilem pieczywo w sobote..... A dlaczego stacje benz. byly otwarte? Nie przesadzajcie! Alez tak....najwazniejszy gut relejszynszip....Przezywajamy ta straszna tragedie wewnetrznie a nie robmy widowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.04.05, 12:23 Nic nie zrozumiałeś .... to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 08:27 A dla mnie to paranoja i zniewolenie społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.04.05, 12:22 Twój umysł jest zniewolony przez konsumpcjonizm . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:45 Może dla niektórych pobyt w sklepie jest rozrywką, dla mnie, niestety, to obowiązek (trzeba rodzinę zaopatrzyć, coś dać jeśc). Żałobę każdy przeżywa po swojemu, moim zdaniem w ostatnich dniach Polacy są najbiedniejszym narodem na świecie - nie spotkałam nikogo, kogo by śmierć Ojca nie wzruszyła, nawet najbardziej zatwardziali faceci chlipią po kątach... I zamykanie sklepów nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:57 Dobrze że markety były pozamykane ale sklepy w Alejach to już raczej inna sprawa Przecież na Jasną Górę przyjeżdżali ludzie z innych miast i gdzieś musieli coś zjeść To akurat jest normalne Odpowiedz Link Zgłoś
dwat59 Re: Zamknięte centra handlowe 04.04.05, 18:25 przecież w niedzielę pełno było buraków i nuworyszy, którzy chcieli sobie połazić po marketach.a gadanie, że w niedzielę kupujesz żarcie jest żałosne i śmieszne. dajcie spokój polaczki, już dosyć wstydu zrobiliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPR Do płaczących za sklepami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:59 A pamiętacie głąby ile za komuny mieliście supermarketów, stacji benzynowych i sklepów czynnych w niedzielę ? Teraz w jeden dzień z powodu żałoby narodowej market nieczynny i czarna rozpacz ... Stuknijcie się ludzie w głowę ... Odpowiedz Link Zgłoś