Dodaj do ulubionych

Zamknięte centra handlowe

IP: 217.96.15.* 03.04.05, 14:55
I chwała im za to. Mam nadzieję, że nasza dyrekcja też w jakiś sposób uczci
pamię papieża.
Obserwuj wątek
    • Gość: inke Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.kabel.net.pl 03.04.05, 19:16
      Jednak dyrektorzy marketow nie sa bezduszni
      • Gość: market Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:09
        to nie od dyra marketu zalezy czy go zamkną czy nie. Decydują ludzie z
        wodogłowiem w siedzibie. Rano otworzyy sie Praktiker, Real,Castorama, Tesco i
        Obi. Wszedzie pracownicy czekali czy ktos zadzwoni i pozwoli isc do domów.
        Dlatego najpierw pozamykano pracownikow w środkui czeklali a dopiero pozniej po
        otwarciach wszystkiego wyproszono klientów.
        Pytanie tylko o co tyle krzyku skoro znajdzie sie wszedzie pracownik ktory
        bedzie chcial pracowac i zawsze przyjdzie ktos na zakupy. Szacunek szacunkiem.
        Zmarł ktos wielki ale czy to nie kolejna kampania?
        Dlaczego wiekszosc kościołów była pozamykana i nie wpuszczano ludzi do środka?
        Modlili sie pod bramą , całowali klamke i do domów?
      • dwat59 Re: Zamknięte centra handlowe 07.04.05, 12:14
        buraki i nuworysze! jutro markety nieczynne, kupta se żarcie dzisiej
        • dwat59 Re: Zamknięte centra handlowe 07.04.05, 12:16
          buraki i nuworysze do marketów marsz, bo jutro zamknięte
    • Gość: ktoś Makro jednak myśli naczej. IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:10
      Czas zadumy... hmm ciekawe, moze Pan Dyrektor Makro powie wszystkim, czemu w tak
      szczególnym czasie pracownicy muszą przyjść nawet na noce (l. m.) do pracy?? Czy
      jest aż taka konieczność??? Czy tak bardzo szanuje ludzi i ich uczucia, czy
      jednak bardziej zależy mu na "pozytywnym" postrzeganiu Makro przez klientów?
      Czyż pracownik to nie człowiek? No, chyba, że chodzi tu o nocne czuwanie nad
      paleciakiem...

Ubolewam nad Pana tokiem myślenia...

Człowiek
    • Gość: michal Bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:14
      co z tego że centra habdlowe zamknięte skoro dzisiaj po godz. 20 w alejach było
      jak na odpuście. Na placu Biegańskiego otwarta buda z lodami, otwarata Pizza Hut
      i wiele innych kawiarni. wcale nie widać w naszym mieście że jest jakakolwiek
      żałoba narodowa (już nawet nie chodzi o śmierć Papieża). Byłem dzisiaj w łodzi i
      nawet w małych uliczkach na bramach były powywieszane flagi z czarnymi wstążkami
      a u nas nic, nawet w alejach taka flaga to żadkość. Ludzie w alejach w
      większości wyglądają jakby wyszli na jarmark. Przydałoby się trochę powagi w
      takiej chwili. Tyle się mówi, że Papież kochał Jasną Górę a my nawet nie
      potrafimi godnie uszanować jego śmierci. Jest mi wstyd że mieszkam w częstochowie!
    • Gość: gosc SPOŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:56
      Tylko te głąby ze SPOŁEM kazali ludziom w taki dzien pracować !
    • Gość: ratko Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.jevc.ac.uk 03.04.05, 23:08
      chociaz tyle...faktycznie w taki dzien kazdy powinien stuknac sie w glowe i
      troche nad soba pomyslec,innych efektow niz pozytywe to nie przyniesie..
    • Gość: LECHU Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 03.04.05, 23:43
      Wogóle wszystko pozamykajcie i idźcie popełnić zbiorowe samobójstwo. Jaki ten kraj nienormalny...
      • Gość: fgh Re: Zamknięte centra handlowe IP: 62.29.160.* 04.04.05, 08:26
        Dobrze ze przewidzialem ciag zdarzen i kupilem pieczywo w sobote..... A
        dlaczego stacje benz. byly otwarte? Nie przesadzajcie! Alez
        tak....najwazniejszy gut relejszynszip....Przezywajamy ta straszna tragedie
        wewnetrznie a nie robmy widowiska
      • Gość: t Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.04.05, 12:23
        Nic nie zrozumiałeś .... to przykre.
    • Gość: Johnny Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 08:27
      A dla mnie to paranoja i zniewolenie społeczeństwa
      • Gość: tom Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.04.05, 12:22
        Twój umysł jest zniewolony przez konsumpcjonizm .
        • Gość: erka Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:45
          Może dla niektórych pobyt w sklepie jest rozrywką, dla mnie, niestety, to
          obowiązek (trzeba rodzinę zaopatrzyć, coś dać jeśc). Żałobę każdy przeżywa po
          swojemu, moim zdaniem w ostatnich dniach Polacy są najbiedniejszym narodem na
          świecie - nie spotkałam nikogo, kogo by śmierć Ojca nie wzruszyła, nawet
          najbardziej zatwardziali faceci chlipią po kątach... I zamykanie sklepów nie ma
          tu nic do rzeczy.
          • Gość: Mada Re: Zamknięte centra handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:57
            Dobrze że markety były pozamykane ale sklepy w Alejach to już raczej inna
            sprawa Przecież na Jasną Górę przyjeżdżali ludzie z innych miast i gdzieś
            musieli coś zjeść To akurat jest normalne
            • dwat59 Re: Zamknięte centra handlowe 04.04.05, 18:25
              przecież w niedzielę pełno było buraków i nuworyszy, którzy chcieli sobie
              połazić po marketach.a gadanie, że w niedzielę kupujesz żarcie jest żałosne i
              śmieszne. dajcie spokój polaczki, już dosyć wstydu zrobiliście.
              • Gość: PZPR Do płaczących za sklepami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:59
                A pamiętacie głąby ile za komuny mieliście supermarketów, stacji benzynowych i
                sklepów czynnych w niedzielę ? Teraz w jeden dzień z powodu żałoby narodowej
                market nieczynny i czarna rozpacz ... Stuknijcie się ludzie w głowę ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka