dizzy81 02.01.08, 21:52 www.ostrowiecnr1.pl/index.php?p=fotki&dz=soc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila2604 Re: Super zdjęcia! Zobaczcie sami! 02.01.08, 22:23 Wspaniała podróż w przeszłość. Nawet jest wieżowiec (w budowie), w którym przez kilkanaście lat na X piętrze sobie zamieszkiwałam:) -- "ludzie którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Super zdjęcia! Zobaczcie sami! 03.01.08, 00:36 No tak, swego rodzaju historia (zwlaszcza najnowsza) Ostrowca w fotografii. Podroz sentymentalna w przeszlosc, do swiata, ktory juz nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Super zdjęcia! Zobaczcie sami! 03.01.08, 11:28 I nasze wspomnienia . Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Posikałem się! 03.01.08, 13:10 www.ostrowiecnr1.pl/images/fotOK/1491_soc_ostrowiec.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Posikałem się! 03.01.08, 14:32 A pamietasz wogole ten samolot? Ech, cudowny był. Szkoda że go już nie ma:((( No ale myślę że za 20-30 lat postawia jaiegoś Airbusa na działkach Odpowiedz Link Zgłoś
toru_watanabe Re: Posikałem się! 03.01.08, 16:51 Czy pamiętam? Co to za pytanie w ogóle? Odpowiem podobnie niedorzecznym - to kiedy w końcu ślub? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Posikałem się! 03.01.08, 17:41 Ale na pewno nie pamietasz jak instalowali tego samolota:D To był rok prawdpopodobnie '89 - późna wiosna - przebywajac na terenie Przedszkola nr 16 nasze zainteresowanie wywołała i przykleiła do płotów akcja dostarczania tego samolotu i tłumy ciekawskich - to było w godz. popołudniowych (z zerówki wychodziłem o 19) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Re: Posikałem się! IP: *.sejmik.kielce.pl 04.01.08, 10:36 ... nie posikałem się ale mocno wzruszyłem...Lata dzieciństwa i wspaniałej młodości,nauki w THM,.Doskonale pamiętam te miejsca.Mimo,że to lata 70 i 80-te,ale Ostrowiec miał swój klimat. Wyjeżdżając byłem dumny i chwaliłem się tym, że pochodzę z tego miasta. A propos samolotu,z tego co pamiętam sprowadził go pułk.chyba Kowalski. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Posikałem się! 04.01.08, 12:53 No na pewno tej instalacji nie pamiętam masz racje ! W takiej porze ,w w tamtych czasach .....:) Odpowiedz Link Zgłoś