pathos_phobos 05.04.08, 19:30 i nie wystąpił.Bo tablica świetlna zgasła na 10 sekudn.Komus chyba sodówka odbiła do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: Korzeniowski strzelił focha 05.04.08, 19:37 Hmm, z tego co słyszałem była waria aparatury pomiarowej i nie trwało to 10 sekund, ale nie wiem, dziś nie byłem Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Korzeniowski strzelił focha 05.04.08, 19:50 Ja byłem.Rzeczywićie przez kilkanaście minut tablica nie działała,naprawiono ją,zawodnicy przygotowali się do startu i w tym momencie zgasła na 10 sekund.Pawełek się dowrócił na pięcie i sobie poszedł,a wszyscy czekali nia niego.Jego zachowanie było bardzo lekceważace w stosunku do innych zawodników i kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Korzeniowski strzelił focha 05.04.08, 19:41 sport.onet.pl/0,1248748,1724305,,mp_wsciekly_korzeniowski_zrezygnowal_ze_startu,wiadomosc.html Należy przeprowadzić wewnętrzne śledztwo, wszak takie rzeczy się nie powinny zdarzać, winnych ukarać, nie zdziwiłbym się jakby sie ktoś oparł o knefel łokciem i wyłączył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45 Re: Korzeniowski strzelił focha IP: 194.181.129.* 05.04.08, 20:13 gwiazdory...heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Korzeniowski strzelił focha 05.04.08, 20:14 Może i gwiazdor, ale tablica nie powinna zgasnąc, podobnie jak światła na Legii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34 Re: Korzeniowski strzelił focha IP: 194.181.129.* 05.04.08, 20:59 futsalowcy grają nawet, jak zgaSNIE TABLICA. Stoperem się czas odlicza Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Korzeniowski strzelił focha 06.04.08, 05:57 Ale pływanie to troche inny kaliber, tu się setne sekundy liczą, zrouzm to! Odpowiedz Link Zgłoś
neti69 Re: Korzeniowski strzelił focha 06.04.08, 10:07 W TVP Sport Korzeniowski bardzo skrytykował organizatorów.... Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowczaninpl Wstyd! 06.04.08, 11:04 Jakiego focha? Organizując zawody na takim poziomie trzeba dopilnowywać nawet drobiazgów, a w tym przypadku nie dopilnowano najważnieszej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Wstyd! 06.04.08, 13:23 No właśnie, fochy fochami, ale ktoś dał ciała z naszej strony, szkoda, bo do tej pory nie było żadnych problemów i byliśmy chwaleni, a tu taka wtopa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Wstyd! 06.04.08, 13:33 Nawet na olimpiadzie elektronika nawala.Byłeś tam?Bo ja byłem.Zupełnie inaczej,jak się to oglada w tv albo czyta,a zupełnie inaczej,jak się widzi na własne oczy.I tak to wąłśnie wyglądało- gwiazdowanie Pawełka.Przez niego start opóznił się o dodatkową minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
toru_watanabe Re: Wstyd! 06.04.08, 16:07 Wstyd-niepodważalnie. Ja od razu mówię, że nie byłem, nie widziałem, nie oceniam. Ale fakty są takie, że to jest sport specyficzny troszkę i do futsalu np. porównanie jest śmieszne. No bo tutaj wszystko trwa chwilę, nie wiem o jaki dystans chodzi, ale płynie się góra kilka minut, tak? Krótki, skondensowany wysiłek, wymaga ogromnej koncentracji - na tu i teraz, ale też rozgrzewka jest cholernie istotna. Każdy element musi być dokładnie zaplanowany i przeprowadzony w odpowiednim momencie, w odpowiednim czasie przed startem. Teraz sobie wyobraź, że się nastawiasz, koncentrujesz, adrenalina itp. rozgrzewka zrobiona, wychodzisz - jak to mówią grajki nasze - na k...ie, a tutaj zonk! Stop! Odwołujemy! Czekamy! Nie działa! ...a adrenalina buzuje, rozgrzewka zrobiona itd. Także naprawdę, jeszcze raz mówię, że nie wiem jak było, ale taki osąd, że gwiazdor walnął focha, to trochę za dużo moim skromnym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Wstyd! 06.04.08, 16:12 Było ich ośmiu.Tylko jeden zrezygnował.To jednak o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Wstyd! 06.04.08, 16:14 Fochy fochami, awarie awariami, mnie tam nie obchodzi Korzeń, mnie obchodzi awaria aparatury, mam nadzieje że przyczyna jest znana i będzie oficjalny komunikat co nie zadziałało, panie dyrektorze Rokita, będzie informacja? Odpowiedz Link Zgłoś