pathos_phobos Leo why? 08.06.08, 22:38 Ciekawe kiedy Podolski bedzie mógł bezpiecznie przyjechać do Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
neti69 Re: Leo why? 08.06.08, 22:41 I to w dodatku "Polak" Polakowi strzelił bramki, echchchchchchch............Ciekawe, czy jutro też będzie tyle flag na ulicach?????? W święto flagi trudno je było uświadczyć, a dziś , jakby wszyscy "poszaleli"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Leo why? IP: *.opera-mini.net 08.06.08, 22:49 nie lubie kibicow ktorzy kibicuja wtedy kiedy gra idzie,a psy wieszaja jak nie idzie.Wracajac do meczu.Polacy nie zagrali zle,podobal mi sie Roger.Pierwsza bramka ze spalonego,druga po bledzie Golanskiego.Przy nieuznanej bramce Smolarka spalonego nie bylo.Podolski chcial grac juz dawno dla Polski,ale podziekujmy Pzpn ze go nie chcieli.Klose nic a nic nie czuje sie Polakiem-sam tak kiedys powiedzial.Nie mniej jednak Polacy zagrali dobrze,ale nie mieli szczescia.To tylko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Leo why? 08.06.08, 22:56 Dlatego ja nie mówię,że jestem kibicem piłki nożnej.Ja,jak już nieraz mówiłem, od lat kibisuje siatkarzom i KSZO,niezależnie jak im idzie.A mecze reprezentacji traktuję bardziej jak wydarzenie socjologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś