Dodaj do ulubionych

Poczułem się doceniony :-)))

25.06.08, 10:25
Wczoraj na kablówce ogladałem wywiad z prezesem mpk.W wywiadzie
podkreślił istotną rolę,jaką w zmianach w mpk mają fora
internetowe.Wspomniano m.in. o biletach czasowych,ktore są moim
pomysłem-oczywiscie jako cząstka całkiem nowego systemu-same w sobie
sa bez sensu w obecnej sytuacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: karo Re: Poczułem się doceniony :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 10:30
      Musisz tak co chwila na kazdym forum to podkreslac?
      • pathos_phobos Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 10:32
        TAK!MUSZĘ!
        A niby na którym jeszcze?
        • banan9991 Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 15:20
          mkmlodz.webd.pl/jelczvero/strjelczvero.htm
          Przypominam o autobusach małych i czestym ich kursowaniu jak cos to zapraszam do
          mnie kogos z urzedu lub z MPK do Łodzi na wycieczke opowiem i przenocowac moge
          • good_man Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 15:40
            banan, nie wiem jak MPK, ale ten nocleg w Łodzi.....:))))))
            • banan9991 Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 15:43
              Tak jest tylko dla pracownikow mpk i urzedu miasta i forumowiczow zalogowanycj
            • pathos_phobos Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 15:45
              ja się piszę!!!Jak przyjadę w październiku na zjazd :-)
              • banan9991 Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 15:48
                Na ile dni
                • pathos_phobos Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 16:06
                  na weekend.Ale żartowałem
                  • banan9991 Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 16:28
                    A szkoda wtedy juz Łudzki Tramwaj Regionaly bedzie gotowy od od zajezdni w
                    Helenowku do Chocianowic
                    • pathos_phobos Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 20:08
                      Nie żartowałem z przyjazdem do Łodzi tylko z noclegiem.Do Łodzi bedę
                      przyjeźdzał.
                      • banan9991 Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 20:24
                        Rozumiem robie zamieszanie za zarty
                        ciekawe jak ci sie spodoba komunikacja
                        • pathos_phobos Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 23:03
                          Jak dotąd raczej podobała mi się średnio.Znalexienie informacji o
                          objazdach i komunikacji zastępczej praktycznie niemozliwe,1/3
                          torowisk rozkopana no i ten dziwaczny rozstaw 1000 mm.
                          • banan9991 Re: Poczułem się doceniony :-))) 26.06.08, 15:58
                            jest dzisiaj rozkopane dopiero policjanci na rondzie lotnikow
                            kieruje kilku ruchem
                            jak przez ulice nie jedzie np autobus to wtedy zaklada sie na slupek czarny
                            kaptur i widac ze jest objazd i czyta sie gdzie trza sie przesc
                            powinno byc na przystanku jak jechac ale pewnie ktos zerwie taka mapka czytalem
                            z niej
                            w srodku zasze jest ta mapka
                            jak linia jest zmienona zawsze nr autobusu czy trajki jest na czerono tak samo
                            na rozkladzie
                            • banan9991 Re: Poczułem się doceniony :-))) 26.06.08, 16:03
                              bilety sa czasowe i przez te remonty troche moze byc klopotu ale sie udaje jak
                              trasa ma 30 min mozna jechac 45min a bilet jest na 30
                              i kanary troche sie rozbestwili ale juz ok cos tam rada miasta zrobila
        • banan9991 Re: Poczułem się doceniony :-))) 25.06.08, 15:21
          ja robie pochwałe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka