IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.08, 14:23
chciałam sie zapytać, czy ktos z forumowiczów starał sie o
odszkodowanie z firmy link 4. Jestem poszkodowana w wypadku
samochodowym, a sprawca ma tam polisę.Od czasu, kiedy zgłosiłam
szkode i był rzeczoznawca na oględzinach mija miesiąc i cisza!!!!
A czy ktos sie chciał tam kiedyś dodzwonić ??????Świetny trening na
cierpliwość i nabicie rachunku telefonicznego. Nie mieści sie w
głowie
Obserwuj wątek
    • good_man Re: link 4 01.12.08, 15:55
      obecny system działa w ten sposób, że obowiazkowe OC opłaca się wykupic u jak najtańszej firmy bez względu na jej reputację i jakość.

Gdyby odwrócić system zn. sprawca płaci za szkody i dopiero potem odbiera sobie pieniądze od "swojego" ubezpieczyciela może mielibyśmy nadzieję na pozytywna weryfikację TU.
    • Gość: zadowolony Re: link 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 15:05
      ja u nich ubezpieczalem meganke jakis miesiac temu i jak do nich dzwonilem to
      bardzo szybko sie ktos zglaszal, nie pamietam dokladnie ale chyba nie przesadze
      jesli napisze ze szybciej niz u innych zglaszal mi sie konsultant.
      • Gość: gość Re: link 4 IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 08:04
        Ja dzwonie każdego dnia kilka razy i nic, a może masz inny numer?
        • Gość: gosc Re: link 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 13:50
          hehe moze to Ty masz zly numer, sprobuj pod siedem czworek (444-44-44) albo po
          prostu zrob to przez neta....ja nie mialem problemu z dzodzwonieniem
          • lachien Re: link 4 03.12.08, 13:56
            Ale jakiego neta i jak się dzwoni z telefonu? Żona kupiła ostatnio taki mały
            telefon i wyrzuciła ten duży. Tylko ten mały nie jest podłączony kablem to jak
            mam dzwonić? Zepsuty pewnie jest.
          • Gość: bmw Re: link 4 IP: *.opera-mini.net 03.12.08, 14:09
            jak nie mozesz pod 444-44-44 to zadzwon pod 4-44-444-4. Powinien ktos odebrac. Odszkodowanie w moim przypadku przyszlo po tygodniu od wizyty rzeczoznawcy. Malo tego dostalem prawie 3 razy wiecej kasy niz wyniosla naprawa. Sprawca ubezpieczony byl w pzu.
            • good_man Re: link 4 03.12.08, 14:20
              Drodzy Państwo,

rozrozniajcie proszę pozycję poszkodowanego i sprawcy w ubez. OC !
              Jezeli TY masz ubezp. OC w Linku i jesteś sprawcą to możesz wszystko mieć w d.... Natomiast jak jesteś POSZKODOWANYM i sprawca ma OC w Linku , to jak najbardziej intersuje cię sprawna "obsługa" w Linku. Jak rozumiem sprawa w tym wątku dotyczy tego drugiego przypadku.
              • Gość: gosc Re: link 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 12:06
                dokladnie, wyplata bylaby z link4, jesli to on by byl sprawca, co do linka to to
                ja mam u nich ubezpieczone auto i musze powiedziec ze nie miaelm tez zadnych
                problemow z wyplata odszkodowania.....pieniadze dostalem po 2 tyodniach po stluczce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka