Dodaj do ulubionych

Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra

12.03.09, 20:42
Haaha czyli tak jak myslałem, ta gazecina to polityczna jest i tyle. Na łamach wydania radzą wybitni eksperci. Jeden sobie nawet góry świetokrzyskie zawłaszczył. Drugi chłop coś pisze o kryzysie i to nawet światowym. Pewnie z dyrektyw partii wyciagnał stanowisko i kopiuj i wklej. A ten ostatnio to on chyba nie ma bladego pojęcia co pisze.

extra-media.pl/www/arch/2009/3/12-ostrowiec7.pdf
Pozostaje sie tylko zastanowić. Niestety miernych tu mamy ludzi miernych.Do włądzy pazerni, ale zeby cos wniesc ze soba to juz niemozliwe. Wniosą ale układ i kolejnych nieudaczników. Najlepiej to zaszczekać.Żadnego konkretnego pomysłu,żadnego pojęcia. Młodych i wykształconych ludzi tu nigdy nie bedzie.Dlatego tacy eksperci włąsnie jak ci maja najwieksze szanse.Tylko pieperzyć i propagande robić i tyle
Obserwuj wątek
    • Gość: pepla z czata Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:24
      Po tym co napisałeś muszę stwierdzić, że jednak najlepszym ekspertem bez
      wątpienia jesteś TY!! A może zamiast pieprzyć na forum i propagandę robić to
      zrób coś. Powodzenia panie ekspercie skanska
      • Gość: tarra Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra IP: *.fast-net.pl 12.03.09, 22:39
        za półtora roku będą wybory samorządowe więc można odważnie zarejestrować swój
        komitet wyborczy lub startować z innych list i dostać się do tzw. układów Można
        też wygrać konkurs na rożne kierownicze stanowiska w firmach lub instytucjach.
        Wielu ostrowczan to zrobiło, pną się po szczeblach zawodowej kariery i nie
        ględzą zajadle na forum.
    • Gość: gość Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 22:51
      czujny dyżurny ariadne-skanska jak zwykle zareagował na treści,
      które są niewygodne dla aktualnego układu władzy. Żałosne
      • lachien Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra 13.03.09, 14:06
        Panie Ariadne - a o czym ma pisać w Ostrowcu jakakolwiek gazeta? O tym, że pies
        Pana sąsiada wysrał sie pod jałowcem na klombie?
      • Gość: mewa Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 20:05
        żałosne jest to co piszesz. Czyżby tęsknota do komuny?
    • Gość: wojtek_68 Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 14:16
      abstrachując od treści wszystkich trzech wypowiedzi, faktem jest, że
      wyraźnie krystalizuje się linia polityczna gazety i trzeba być
      bardzo młodym, by tego nie zauważyć.

Wystarczy sobie przypomnieć bloki wyborcze z ostatniej kampani
      samorządowej i sprawa oczywista.

Ale nic w tym złego, że gazeta reprezentuje jakieś konkretne
      poglądy. Większość mediów posiada polityczne zaplecze.

Mnie te teksty nie powalają ale nie są mi żadną przeszkodą.
      • good_man Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra 13.03.09, 15:01
        gazetka, jak gazetka, ale p.Szostakowi polecałbym stworzenie swojej stronki/bloga - miałby wzięcie , z takim piórem :)

No i uwaga do kolumny "polecane strony www" - polecają forum www.ostrowiec-swietokrzyski.com z paroma postami na krzyz a zapominaja o gazetowym
        • lachien Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra 13.03.09, 16:17
          Fakt - też to zauważyłem, ale nam reklama chyba nie potrzebna:P
          • lachien Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra 13.03.09, 16:34
            Zresztą do nas trudny link. Kto chce sam znajdzie. Czasami się zastanawiam -
            może to lepiej, że nie ma?
    • Gość: kontestator Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 19:26
      Popieram ariadne-skanska. Wyraźnie widać, że poprzedni miłościwie nam panujący szykuje się do skoku po władzę. Skoro nie sprawdził się w Granicie-Pawlik, w Grancie... a do wyborów niedaleko.
      • Gość: Jerzy Rogala Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 08:44
        Drogi Panie Wojtku,
        pisze Pan: ,,,abstrahując od treści wszystkich trzech wypowiedzi, faktem jest, że
        wyraźnie krystalizuje się linia polityczna gazety i trzeba być
        bardzo młodym, by tego nie zauważyć,,
        Pragnę Pana i wszystkich Forumowiczów poinformować, że zwróciłem się i do Pana
        Piotra Kopańskiego reprezentującego PiS, z prośbą o pisanie na szpaltach naszego
        tygodnika. Nie skorzystał - trudno. Może później?
        Panie Lachien, wie Pan doskonale, bo pisaliśmy do siebie e-maile jakie jest
        stanowisko właściciela forum tj. Agory i nie możemy podawać linku do forum i
        cytować żadnych wypowiedzi Forumowiczów.
        Pozdrawiam.
        Jerzy Rogala
        • ariadne-skanska Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra 16.03.09, 19:32
          W odróżnieniu od Ciebie podbijaczu (bo ty cały czas podbijasz wątki, tzw. wygodne według ciebie dla poprzedniej władzy)nie jestem członkiem żadnego politykierstwa.Żygam na to dziadostwo, żebyś zrozumiał. Za to cenię fachowców i ludzi, którzy działaja konkretnie i mają osiągnięcia. Więcej nie zamirzam z tobą dyskutować. Idz pzygotuj się do wyborów!
          • lachien Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra 16.03.09, 19:35
            Żygam na dziadostwo? Nosz:))))))))) ŻYGAM???? Hehe
            • lachien Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra 16.03.09, 19:37
              Pani od polskiego nie będzie rada. Dostaniesz po pupie.
              • lachien Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra 16.03.09, 19:38
                Tak nawiasem założenie gazety uważam za sukces w odróżnieniu od Pana Panie
                Skanska. Co Pan zrobił?
                • ariadne-skanska Przepraszam za bład 16.03.09, 20:22
                  Przyznaję się pisze się rzygam, dziękuję za zwrócenie uwagi. Za dużo Internetu i stąd deregulacja słownika ortograficznego.

Ja drogi Panie Lachien jestem proejct managerem w dużej międzynarodowej firmie i na szczęscie działam z ludzmi konkretnymi, a nie zaś z nierobami.
                  • lachien Re: Przepraszam za bład 16.03.09, 20:28
                    Łał:) Normalnie mi zaimponowało:) Project manager:) Znam project managerów np: z
                    gratki, tradera, których można zjeść na śniadanie - co prawda Agora to żydy:))))
                    jak się w naszym kraju anty Michnikowskiem przyjęło, co prawda trzeba dodać
                    majonezu dla lekkostrawności. Panie Skanska nie rośmieszaj mnie Pan dużą firmą,
                    bo zeżrę Pana jak bułeczkę na śniadanko. Serio.
                    • Gość: janpierdzący Re: Przepraszam za bład IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.09, 21:21
                      Drogi ariadne-skanska zajmij się kolorem swojej kupki i sprawdzaj często czy
                      pupa nie jest odparzona!Project manager to brzmi dumnie, ale kasa z tego
                      projektowania h...owo, a i zjobki od szefów często.
                      Co frustracie??
    • Gość: maria Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 21:31
      Jeśli ta gazeta wyzwala w was same negatywne emocje to jej nie czytajcie.
    • Gość: gość Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 00:11
      project manager, ha! To coś lepszego niż taki zwykły ostrowiecki
      autor jakiegoś tam tekstu w jakiejś tam gazecie. To może panie
      MANAGER napisz pan coś od siebie, zaproponuj ,bo poza bezmyślną
      krytyką w żadnym pana poście nie można znaleźć nic konstruktywnego,
      ani pozytywnego. No, śmiało panie manager, proszę o konkretną
      wypowiedź na tematy z życia Ostrowca. Chętnie przeczytam i
      zrecenzuję. Aha, proszę nie zapomnieć sprawdzić pisowni w słowniku
      ortograficznym.
      • tdx Re: Trzech wybitnych ekspertów radzi w Extra 19.03.09, 01:57
        Dobre. I do tego brzmi dumnie ;p Pisaliscie, ze Wielki Wodz nie sprawdzil sie na stanowisku zarzadzajacego spoleczka Pawlika. Moze "granit" wolal wydac pieniazki na kolejnego Forda dla syna, niz na pensje dla omnibusa - Janka. Pamietam, ze Mac wklejal kiedys linka do strony www firemki, ktorej Szosti jest prezesem ;] Chlopak nie ma zle. Nie bojcie sie o Niego ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka