bmwariat 22.03.09, 16:43 probowal juz ktos ta przegladarke?Ma byc ponoc lepsza od mozilli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mich Re: IE 8 IP: 91.104.24.* 22.03.09, 17:05 Jak ktos ma starsza wersje ie to niech sciaga, bo 8 jest lepsza. Ale czy od Opery, Mozilli? Podzielone opinie. IE + alternatywa wydaje sie byc optymalnym rozwiazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
leon.komornicki Re: IE 8 22.03.09, 20:04 Po kilkudniowym korzystaniu z IE8 wróciłem z powrotem do Opery.Od czasu do czasu posiłkuję się w przeglądaniu internetu Firefoxem.W zupełności mi to wystarcza.Generalnie, wydaje mi się,że Opera i Firefox są przeglądarkami szybszymi, a dla mnie ma to dość istotne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Opera 10 IP: *.gprs.plus.pl 23.03.09, 19:25 świetna! mam mini opere w telefonie i jest rewelacyjna, ale opera 10 w kompie..cudo:). Narazie to wersja alpha, więc ciekawie będzie wyglądać wersja finalna:). Śmiga aż miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
leon.komornicki Re: Opera 10 23.03.09, 20:47 Poczekam z Operą na wersję finalną.Nie mam serca korzystać z wersji testowych.Jeśli tak zachwalasz, pewnie jest w tym dużo racji.Moim zdaniem z wersji na wersję jest coraz lepiej, sądzę , że ten trend będzie utrzymany. Odpowiedz Link Zgłoś