Dodaj do ulubionych

Prezydent RP

07.06.09, 09:54
Czy widzicie kogoś, kto mógłby zastąpić Lecha na jego stanowisku? Ja w tym momencie nikogo takiego nie widzę, ale chciałbym żeby do gry wrócił Cimoszewicz - obawiam, się jednak że po tym całym gó...e ze strony PO nie będzie go to interesowało.
Obserwuj wątek
    • unhollyseth Re: Prezydent RP 07.06.09, 09:59
      Ja siebie widzę na tym stanowisku pod warunkiem, że dostane tytuł Imperatora a
      nie Prezydenta.
    • good_man Re: Prezydent RP 07.06.09, 10:50
      Jarosław byłby dobry :) to byłaby taka zmiana przez kontynuację ...
      • Gość: maria Re: Prezydent RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 13:01
        Ja też chcę zostać - ale carycą.
    • pathos_phobos Re: Prezydent RP 07.06.09, 13:53
      zgodnie z duchem konstytucji niech będzie to człowiek małomówny a z prezencją i
      ładną Pierwszą Damą
      • Gość: A Re: Prezydent RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 13:58
        Może..kiedyś,obecnie jaki kraj taki prezydent,jakie społeczeństwo tacy politycy.
        • pathos_phobos Re: Prezydent RP 07.06.09, 18:59
          Rozumiem,że mierzysz własną miarą
          • Gość: A Re: Prezydent RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 19:05
            Każdemu-prawie-wolno kandydować
            • pathos_phobos Re: Prezydent RP 07.06.09, 19:17
              śmiem twierdzić,że mniejszości społeczeństwa,przeczytaj konstytucję.
              • pathos_phobos Re: Prezydent RP 07.06.09, 19:21
                Art. 127.
                3.Na Prezydenta Rzeczypospolitej może być wybrany obywatel polski, który
                najpóźniej w dniu wyborów kończy 35 lat i korzysta z pełni praw wyborczych do
                Sejmu. Kandydata zgłasza co najmniej 100 000 obywateli mających prawo wybierania
                do Sejmu.

Ja jeszcze nie mogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka