Dodaj do ulubionych

OSTATNIA TABLETKA MARVELONU

28.04.13, 12:08
Witajcie smile
Mam pytanie do Was. W czwartek miałam usuwane migdałki-opiszę wszystko w innym wątku i wkleję link dla zainteresowanych smile W czwartek też miałam przyjąć ostatnią tabletkę z opakowania Marvelonu. Zazwyczaj tabletki biorę o 21:30-22:00 a zabieg miałam mieć koło 12-13, więc tabletkę przyjęłam już przed 11. Powiedzcie mi proszę czy wszystko będzie ok? Tabletkę z nowego opakowania biorę normalnie po 7 dniach przerwy-czyli w moim przypadku to będzie piątek? Współżyć i tak narazie nie będę, bo po migdałkach raczej się nie da smile Dodatkowo do czwartku będę brać antybiotyk, czyli później kolejny tydzień z ochroną zapewne?
Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

forum.gazeta.pl/forum/w,22,144168030,144168030,Usuniecie_migdalkow.html
Link do historii o migdałkach smile
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: OSTATNIA TABLETKA MARVELONU 28.04.13, 19:43
      nic się nie zmieniło w zabezpieczeniu i dalszym stosowaniu.
    • sundry Re: OSTATNIA TABLETKA MARVELONU 29.04.13, 21:30
      Zapytam z innej beczki, bo zaciekawiłaś mnie motywem, że po migdałkach się nie da współżyć, dlaczego?
      • mssh Re: OSTATNIA TABLETKA MARVELONU 30.04.13, 09:16
        Bo generalnie sex to wysilek fizyczny,ktory nie jest wskazany przez jakies 2 tygodnie po zabiegu,bo moga wystapic krwotoki. Nie mozna sie napinac,spinac itp. Tzn jezeli ktos chce, to mozesmile Ja wole nie. Poza tym bol gardla,ktory sie odczuwa nie zacheca do zblizen. Ale to tylko moje odczucia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka