ddu 19.08.07, 20:51 chcę odstawić tabletki. na jakiś czas. czego się spodziewać? czy ryzyko zajścia w ciążę większe? czy to bez znaczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddu Re: odstawianie tabletek 20.08.07, 11:24 chcę sobie zrobić przerwę (biorę 5 lat), jakoś ostatnio nie czuję się najlepiej. kiedy zaczęłam brać tabletki, bardzo schudłam. odstawiłam je na parę miesięcy, przytyłam. teraz jest jakieś apogeum chudości, za nic nie mogę przytyć. poza tym, pewnie za parę miesięcy będę chciała zajść w ciążę, niedawno wyszłam za mąż Odpowiedz Link
doral2 Re: odstawianie tabletek 20.08.07, 17:22 o kurde!! tu zadna z nas po tabsach nie schudła!! co to za tabsy??? i czy na pewno źle się czujesz od tabsów i od nich chudniesz?? potwierdził to lekarz?? jakieś badania?? a co do ciąży, no jeśli tak planujesz no to rzeczywiście odstaw... Odpowiedz Link
ddu Re: odstawianie tabletek 20.08.07, 18:00 mój pan doktor też się dziwi i śmieje, że to kolejny przykład na to, że każdy organizm reaguje inaczej. w liceum ważyłam ok. 53kg. i byłam szczupła, teraz udało mi się dojść do 45, mam 29 lat, 166 cm i wszystko na mnie wisi. a tabsy do cilest, czyli żadne wynalazki Odpowiedz Link
1mzeta Re: odstawianie tabletek 20.08.07, 20:50 Doral-ja schudłam (wróciłam do dawnej wagi zanim zaczęłam przygodę z tabsami) przy przejściu ze stedirilu na cilest 10 kg- w ciągu 3 miesięcy, ale niestety cilest nie dla mnie i rzuciłam w cholerę.... Odpowiedz Link
rasgeea Re: odstawianie tabletek 21.08.07, 11:14 dla mnie cilest chyba też nie jest pisany. Biorę od roku, na początku wszytsko było ok, nie przytyłam, dobrze sie czułam, nie plamiłam i wszystko było w porządku. Ale od dwóch miesięcy plamie, boli mnie brzuch jakbym miała okres, i czuję sie fatalnie. Teraz nawet nie biore już opakowania do końca, bo wczoraj już myslałam ze umre. dzis jest lepeij, poczekam az doostane prawidłowy okres i pojde do gina, aby mnie zbadał i przepisał inne Odpowiedz Link
1mzeta Re: odstawianie tabletek 21.08.07, 22:28 Żeby tylko o plamienie chodziło...mnie spowodował problem z żyłami i na pewno jest to zasługa cilestu-niestety. Odpowiedz Link
dlania Re: odstawianie tabletek 21.08.07, 22:32 Dziewczyny! Cicho z tym Cilestem, bo sie rozniesie i będzie kolejna dieta cud Nawet mnie zaciekawił ten efekt, ale jak przeczytałam o innych kutkach ubocznych to mi przeszło. Dziekuje bardzo. A na odchudzanie to juz lepiej zastosuje sprawdzoną metode "m.ż." Odpowiedz Link
rasgeea Re: odstawianie tabletek 22.08.07, 07:28 1mzeta napisała: > Żeby tylko o plamienie chodziło...mnie spowodował problem z żyłami i > na pewno jest to zasługa cilestu-niestety. ło ludzie, nawet mnie nie starsz Chyba mam podobny problem... mówisz, ze to cilesty?? o siet.. Odpowiedz Link