azi81 26.01.09, 10:09 Kochane co ja mam z tymi kalendarzami zrobic? :)poza tym chce was wykozystac.....musze przeprowadzic badanie odnosnie czegos pysznego :) Wiec co??Kiedy jakas kawka?no i gdzie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.09, 10:14 Azi błagam ,przestan za kazdym razem walic tyle wykrzykników przy Twoich postach. Odpowiedz Link
f3f Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.09, 13:05 hehe Pati pewnie zła bo Ty piszesz o "czymś pysznym" a ją na SB ciągnie do słodkiego ;))) Odpowiedz Link
patrice7 f3f 26.01.09, 13:09 to też;) ale przede wszystkim ze to wali strasznie po oczach. Odpowiedz Link
zabka11 Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.09, 14:08 Eeee mnie tam wykrzykniki nie walą.....po oczach;) A co do spotkanka, to może środa przed/po/w trakcie kina w Pasażu Grunwaldzkim? www.multikino.pl/pasaz/innywymiarkina,multibabykino,539.htmlPozdrawiam Odpowiedz Link
burdziaa Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.09, 14:12 moze i mnie sie uda jakos dotrzec chociaz zawalona jestem pracą, dajcie znac to postaram sie dołączyć. Odpowiedz Link
chanastel Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.09, 14:19 A nas podobno nie ma w kalendarzu:((( tzn Tosi:( a ja bym przyjezhała zhętnie w środę... Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.09, 15:22 Iza, bo mysmy czekaly az dasz znac, ze juz zdrowe jestescie :) My mozemy byc w kinie w te srode, juz sie za Wami stesknilysmy! Kalendarz chetnie przyjmiemy, nie moglam sie doszukac Igi na tym sfotografowanym przez Olusie, a podobno jest. Hania, bierz dzieciarnie i przyjezdzajcie!!! Co graja? Odpowiedz Link
gismol77 spotykacie sie w środe? 26.01.09, 15:49 może ja bym sobie wolen zrobila? no muszę pomyślec. Odpowiedz Link
maryjka60 Re: spotykacie sie w środe? 26.01.09, 16:48 ja chyba mogłabym w środę do pasażu, bardzo dawno się nie widziałyśmy więc nawet na film nie muszę iść. Odpowiedz Link
azi81 Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 26.01.09, 21:53 no ja w srode tez moge ale o ktorej? Odpowiedz Link
zuzaze_78 Jak jutro?? 27.01.09, 15:53 Dziewczyny, to co, spotykamy sie przed kinem/po kinie czy tylko w trakcie? My pewnie przyjedziemy kolo 11, jesli nikogo nie bedzie, to polazimy po sklepach. Chyba ze jakos inaczej razem ustalimy. Azi, Ty jak bedziesz? Kochana, przywieziesz kalendarze? Zdaje sie, ze chcialas cos jeszcze na nas przetestowac? Umowmy sie wszystkie jakos, bo watek sie rozmyl, a to juz jutro. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Jak jutro?? 27.01.09, 16:40 Ja będę, na pewno, 11.08 mam C, w Pasażu będę ok. 11.40 zajrzę do C&A i do Smyka, i bede na górze ok. 12tej, bo o 12tej film sie zaczyna. Zuza wysle Ci smsa jak juz bede w Pasażu:), to sie wczesniej "złapiemy":) Kto jeszcze będzie?? Odpowiedz Link
burdziaa Re: Jak jutro?? 27.01.09, 20:55 w sumie ja mam niedaleko ale nie wiem czy bede, rano mam badania i zobacze czy mi wystarczy sił na kolejny spacer- Azi trzymaj dla mnie ten kalendarz, a mozesz go gdzies dla mnie zostawic? Gdzie pracuje Twoj M.juz kiedys pytałam,czy mozna np. od niego z pracy odebrac? Steskniłam sie za Wami ale te wycieczki piesze kosztuja mnie mnostwo energii.... Odpowiedz Link
gismol77 Re: Jak jutro?? 27.01.09, 21:09 ja musze spasować choć bardzo chcialam przyjechać. jednak mam dentyste rano a potem dwa spotkania. może w piątek odwiedze piastowski wroclaw... Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Jak jutro?? 27.01.09, 21:17 ja bardzo chciałabym przyjść i raczej na film nie pójdę więc mogłybyśmy dłużej pogadać ale Basia gorączkuje po wczorajszym szczepieniu więc zdecyduję jutro, w zależności w jakim będzie stanie. Azi kalendarz proszę trzymaj dla mnie, albo jak się spotkasz z Żabką a mnie nie będzie to przekaż jej proszę, z góry dziękuję Odpowiedz Link
patrice7 Re: Jak jutro?? 27.01.09, 21:31 Ja bede!! Fajnie ,ze tyle nas bedzie! Jutro ma byc rewelacyjny film! Olusia tez bedzie. Gismol szkoda ,ze Cie nie bedzie:( Odpowiedz Link
gismol77 Re: Jak jutro?? 27.01.09, 21:44 no żaluje bardzo. ale te spotkania to slużbowe i nie moglam wybrzydzać, tzn do wyboru byl jeszcze czwartek ale wtedy Ninka, moja starszaczka ma piate urodzinki zatem - wybór byl prosty. ja to bym do wroclawia najchętniej na jakies tańce piątkowe przyjechala ale to juz grubsza sprawa jeśli chodzi o logistykę, bo dziewczyn moich raczej nie zabiore ;) - bo kluby od 21 lat są. a mąż mój przez najblisze 2 miesiace wszystkie weekendy poza domem. ale może niania dalaby się namówić. marzenia... Odpowiedz Link
patrice7 Re: Jak jutro?? 27.01.09, 22:01 gimsmol!!! koniecznie cos wymysl! Bo m,y sie tu juz umawiamy na karnawalowe balety! Moze niania zgodzila by sie jednak?? W koncu to jednorazowa sytuacja. aLE TEN tWOJ MAZ goni po tej Polsce Odpowiedz Link
burdziaa Re: Jak jutro?? 27.01.09, 22:23 no jesli Gismolek by przyjechał to i ja bym wyszła z domu na jakis wieczór- z góry mowie,ze o północy musze byc w domu:)ale niezła mysl- bede juz po @ i moze bede miała wiecej siły, bo na jutro to pewnie ich nie znajde/ Justyna a w piatek jak bedziesz to słuzbowo solo? czy z dziewczynkami wycieczka? Odpowiedz Link
azi81 Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.09, 09:10 Jak juz mowilam niektorym nie bedzie mnie bo teraz ja sie rozchorowalam<pozazdroscilam Oliwce>Mam ponad 38 stopni i rawie wyplułam płuca tak wiec nie bedzie mnie bo nie chce nikogo zarazc. Odpowiedz Link
azi81 Re: WROCŁAWIANKI!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.09, 09:15 I tak sobie mysle ze w ramach rekompensaty moze za tydzien spotakmy sie u mnie??Upieke jakies dobre ciacho i zrobie pycha kawke z cynamonem??No chyba ze jutro przekaze zabce kalendarze. Odpowiedz Link