Dodaj do ulubionych

Depo Provera-zastrzyk

18.01.09, 17:31
czy ktoras z was stosuje? Mozecie cos o nim napisac jakies minusy i plusy bo zastanawiam sie nad nim.
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Depo Provera-zastrzyk 18.01.09, 18:06
      minus główny jest taki, że po zastosowaniu nie można przerwać jego działania.
      pół roku zdaje się.
      w przeciwieństwie do tabletek, które można odstawić od razu, w razie gdyby się
      po nich źle czuło.
      • sigrid.storrada Re: Depo Provera-zastrzyk 18.01.09, 20:01
        Tak, zgadzam się z doral. Czytałam też, że jeśli się miało obniżenie nastroju po
        tabletkach, to nie powinno się brać zastrzyku.
        Poza tym chyba (o ile dobrze pamiętam) pojawiały się na tym forum jakieś
        kontrowersje na temat czasu działania tego zastrzyku- czy on działa 3 miesiące,
        czy krócej.. przy tabletkach jest z tym łatwiej.
    • nanadomi Re: Depo Provera-zastrzyk 18.01.09, 22:03
      Witam,ja po drugim zastrzyku zaczęłam w mgnieniu oka tyć.Weszło mi w brzuch i w
      biodra.Każdy organizm jest inny i jeśli sama nie spróbujesz to nie będziesz
      wiedziała co i jak. Przedtem zażywałam cilest i przez 3 lata było dobrze ale
      organizm zaczął mi się buntować. Z kolei moja kuzynka zaczęła przybierać na
      wadze po tabletkach. Tak więc każdy organizm jest inny,i trudno stwierdzić
      jednoznaczną opinie. Tak jak dziewczyny napisały są plusy i minusy.
      • nanadomi Re: Depo Provera-zastrzyk 18.01.09, 22:12
        poczytaj jeszcze tu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=42329993
    • fabiankaa Re: Depo Provera-zastrzyk 18.01.09, 22:12
      jest watek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=42329993
      • kingusia2008 Re: Depo Provera-zastrzyk 19.01.09, 15:44
        Wielkie dzieki. No i troche poczytalam i chyba zdecyduje sie na tabletki jednak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka