aszp0 21.04.12, 17:18 Witam, przeczytałam lekką, ujmującą historię Evansa, pt. "Bliżej słońca". Mam pytanko do zorientowanych: jaką z jego książek przeczytać następną w kolejności? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Książki Evansa 21.04.12, 17:35 Jaką chcesz, w okolicach Bożego Narodzenia przeczytałam "Stokrotki na śniegu"- taka trochę twórcza wersja "Opowieści wigilijnej". Odpowiedz Link Zgłoś
aszp0 Re: Książki Evansa 23.04.12, 22:36 Dziękuję, przeczytałam :) przy okazji trafiłam na "Obiecaj mi", obie wzruszające, wciągające - przyjemnie się czytało. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Książki Evansa 24.04.12, 01:44 O, to znowu ty, Magdalenko. Dziś sama czytasz czy reklamujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Książki Evansa 24.04.12, 12:39 Nie miałam zamiaru cię szykanować. Chciałam się jedynie upewnić, czy tym razem czytałaś książkę sama i naprawdę ci się podobała, czy też znów próbujesz wrzucać reklamy. Jako moderator widzę twoje IP, jest dość charakterystyczne, można je zlokalizować do jednej dzielnicy w jednym mieście, więc zmiana nicka niewiele pomaga w ukrywaniu faktu, że występujesz na forum również pod innymi nickami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: Książki Evansa 24.04.12, 11:02 Evans nie jest lekki i ujmujący, lecz nudny i bez charakteru. Przeczytałam coś tam o stokrotkach i nigdy więcej ;). Odpowiedz Link Zgłoś