Gość: eroica IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.05, 19:00 Dlaczego ten Brazylijczyk jest tak popularny w Polsce? Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: PAULO COELHO 01.07.05, 19:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=24534796&a=24534796 PS nie krzycz w tytułach watków, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroica Re: PAULO COELHO IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.05, 19:19 Nie O.K. Też sobie pokrzycz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: PAULO COELHO 01.07.05, 19:28 nie duże litery w necie oznaczają krzyk a netykieta wyraźa się o nich bardzo nieprzychylnie Odpowiedz Link Zgłoś
perli no 01.07.05, 20:09 popatrz tylko, a ja nic nie wiedziałam i tyle w Necie tym się nakrzyczałam. Czasami też używam dużych liter. Jestem trochę przygłucha i wtedy lepiej słyszę to co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miabh Re: no IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.05, 23:48 Mnie się podoba "Piąta Góra"; najbardziej mnie znużył "Alchemik", chociaż wielu moich znajomych piało z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: PAULO COELHO 01.07.05, 19:45 bo ludzie czytają, co im recenzenci każą.... może się nie znam, ale to dla zbyt napuszone jest, nawet nie uduchowione... no ale całe wydawnictwo się z niego utrzymuje, więc pewnie się nie znam i jego fani mnie zlinczują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: PAULO COELHO IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.05, 23:35 Nigdy nie czytam recenzji książek, bo nie mam czasu, no i, co mi ktoś będzie sugerował. Przeczytałem, bo głośny i trzeba znać, zachwycać się nie ma powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
pomponick Re: PAULO COELHO 15.07.05, 23:45 Gość portalu: eroica napisał(a): > Dlaczego ten Brazylijczyk jest tak popularny w Polsce? qrna, trudne pytanie... > Co o tym myślicie? Nie myślę wiele, ale musi komuś coś daje... wiesz adrenalina, te sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.pom Re: PAULO COELHO 16.07.05, 20:35 Bohaterowie ksiażek Paulo Coelho przechodzą wewnętrzne przemiany, często też zmieniając miejsce swojego pobytu. Odkrywają swoje potrzeby, zauważają jak istotne są relacje z innymi ludźmi, uczą się kochac siebie i swoich bliskich. Tematy książek powiązane są z historiami życia ludzi, których spotkał na swojej drodze Coelho i z jego własnymi doświadczeniami. Istota tych opowiadań przekazana jest w sposób prosty, aczkolwiek magiczny. To moje zdanie, gorąco polecam "Weronika postanawia umrzec" i "Jednaście minut" - z ośmiu książek Coelho, które przeczytałam te dwie zrobiły na mnie największe wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marikaprzybyl To oczywiste. 17.07.05, 18:02 Poprostu jest dobry. I pisze o rzeczach, które nas gryzą, w łatwy sposób, który większość ludzi rozumie. Chyba dlatego jest tak uwielbiany. Ja osobiście uważam go, za wielkiego człowieka i filozofa szarych ludzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tago_mago Re: To oczywiste. 17.07.05, 21:02 mariko, oto twoje słowa: "No nie wiem, czy to nie lekka przesada? Cóż się tam takiego *dzieje*? Oczywiście każdy ma inną wrażliwość... [...] Pozdrawiam." pasują jak ulał :P Odpowiedz Link Zgłoś