Gość: joshua IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 02.02.03, 01:58 czy ktos zna autora ksiazki "Rzeznia nr.5"? interesuje mnie tez wydawnictwo ktore wydalo ja w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: molkiuyt Re: szukam pomocy IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 02:38 Kurt Vonnegut wydawnictwa np. PIW, Da Capo niedostępne w księgarni można kupić na aukcji: allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joshua Re: szukam pomocy IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 02.02.03, 11:13 wielkie dzieki za pomoc.znasz ta ksiazke? warta polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sabine Re: szukam pomocy 02.02.03, 14:15 Gość portalu: joshua napisał(a): > wielkie dzieki za pomoc.znasz ta ksiazke? warta polecenia? Wiem, ze nie mnie pytasz, ale mimo to sie wrtącę. Czyttałam. Jeśli nie boisz się, że książka, która matraktować o wojnie - mocno zmieni twoje podejście do tego tematu - polecam. Jest o wojnie, ale temat potraktowany w sposób niekonwencjonalny. Przeczytaj... Odpowiedz Link Zgłoś