trusiaa 22.11.10, 13:37 Dla potrzebujących, zapalonych i sympatyków :) Tu wolno palić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Fsęk Ju!! 22.11.10, 14:01 Bo z papierosem bałbym się pisać na forach - było/nie było publicznych! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Fsęk Ju!! 22.11.10, 14:11 :) Do sympatyków się zaliczam. Nie psem, lecz... trusią ogrodnika jestem ;) Odpowiedz Link
dupetek Re: Fsęk Ju!! 22.11.10, 14:17 Mogłabyś Trusieńko wywiesić tabliczkę: TYLKO dla PALĄCYCH? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Fsęk Ju!! 22.11.10, 14:35 Proszę bardzo i... jako niepaląca sympatyczka, mam tu nie wchodzić? Odpowiedz Link
dupetek Re: Fsęk Ju!! 22.11.10, 14:45 Chyba trochę przesadziłem z tym radykalizmem! Przepraszam:( Ale jednak dobrze byłoby uprzedzić niepalących, że wchodzą na własną odpowiedzialność! Odpowiedz Link
ave.duce Jakie TYLKO?! Fi donc! Trusiuu, wróć! 22.11.10, 14:42 Lubię pogadać z niepalącymi, którym nie przeszkadza moje palenie w trakcie konwersacji. Odpowiedz Link
dupetek Re: Jakie TYLKO?! Fi donc! Trusiuu, wróć! 22.11.10, 14:50 Nie ciskaj się Aveńko, ja już staram się naprawić szkody: forum.gazeta.pl/forum/w,89075,119008723,119012018,Re_Fsek_Ju_.html :(( Odpowiedz Link
trusiaa Re: Jakie TYLKO?! Fi donc! Trusiuu, wróć! 22.11.10, 14:55 Fi donc, ale nie qui pro quo? :) Ufff. Zostaję, choćby po to, żeby... ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Fsęk Ju!! 01.12.10, 10:30 Wychodzę z toalety w publicznej placówce zdrowia, zza drzwi sączy się smużka dymu. Maleńka starsza pani celuje we mnie oskarżycielsko palcem: Paliła pani! - Nie paliłam, ja w ogóle nie palę. Na co pani z westchnieniem: - A ja bym zapaliła... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Palarnia 22.11.10, 14:03 Jestem! I kąpląpluję słowa Wieszcza Prezesa z 2006 roku nt. PO > ... Jeśli sądzicie, że któregoś dnia dojdziecie do władzy, to się mylicie ... Odpowiedz Link
dupetek Fakt! 22.11.10, 14:14 Te słowa prezesa jak i wiele innych są godne kątemplucia:) Pozwolisz, że się przyłączę? Ps. Może papieroska? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Fakt! 22.11.10, 14:20 Bardzo proszę. Za papierosa dziękuję, nie mam brata ani ani, a palę właśnie :) Odpowiedz Link
dupetek Re: Fakt! 22.11.10, 14:24 To poczęstuję przy innej okazji:) Z której strony kątemplujesz słowa Kaczora, z lewej czy z prawej? Bo ja naprzemiennie:) Odpowiedz Link
dupetek Re: Fakt! 22.11.10, 14:55 Będę musiał spróbować Twojej techniki! Przy okazji spróbuję sposób zaobserwowany u jednego małolata, on fantastycznie - centrowo kątemplował środkową szczeliną międzyzębną:) Chociaż to już pewnie było centroplowanie, ot kłopot:( Odpowiedz Link
witekjs Gdzie można palić w Warszawie - Adresy 22.11.10, 15:24 Myślę, że najwyższy czas, aby stworzyć bazę danych miejsc, gdzi mozemy sie podziać. Wczoraj byliśmy z żoną w Romie na Nędznikach i jak zawsze chcieliśmy pójść po teatrze na kolację... Nie wiedzieliśmy jednak gdzie? Zrobiliśmy sobie kolację w domu i postanowiłem poszukać.. :) Oto pierwszy i jedyny portal z niewieloma adresami :-( www.se.pl/wydarzenia/warszawa/warszawa-adresy-restauracji-i-pubow-w-ktorych-mozna-palic_160619.html#comment_form Odpowiedz Link
magdolot Re: Gdzie można palić w Warszawie - Adresy 23.11.10, 01:19 Na fejs zbuku jest stronka "Knajpa z papierosem (Warszawa)" - póki co pusta, może się rozwinie. Na krakowskiej jest prawie 800 fanów i kupa informacji. Kto był i palił, pisze gdzie wolno i jak tam jest. Baaardzo przydatna. Odpowiedz Link
magdolot Re: Gdzie można palić w Warszawie - Adresy 23.11.10, 01:22 Dzięki Ci, Trusiu, za palarnię! Odpowiedz Link
magdolot Re: Gdzie można palić w Warszawie - Adresy 23.11.10, 01:26 Zeżarło mi posta?! Na fejs zbuku jest stronka "Knajpa z papierosem (Warszawa). Póki co pusta jeszcze. Na krakowskiej jest prawie 800 fanów i kupa informacji. Kto był i palił, pisze gdzie i jakie warunki do jarania są. Uszy w wierch! Odpowiedz Link
totumfacka Re: Gdzie można palić w Warszawie - Adresy 13.01.11, 13:16 Hej, znalazłam taką stronkę: www.zapalniczek.pl Mają mapkę i wyszukiwarkę lokali dla palących w całej Polsce. I sporo tych lokali na liście. Odpowiedz Link
witekjs Dziękuję Totumfackiej :-) - w Warszawie - Adresy 13.01.11, 14:35 totumfacka napisała: > Hej, znalazłam taką stronkę: www.zapalniczek.pl Mają mapkę i wyszukiwarkę lok > ali dla palących w całej Polsce. I sporo tych lokali na liście. Dziękuję bardzo :-) Niedługo będą urodziny Mojej Małgosi i już wiem, że będę mógł Ją zaprosić na kolację, poza domem. www.zapalniczek.pl/ Odpowiedz Link
basia.basia Gdzie można palić w Krakowie - Adresy? 21.01.11, 09:35 magdolot napisała: Na krakowskiej jest prawie 800 fanów i kupa informacji. Kto był i palił, pi > sze gdzie i jakie warunki do jarania są. > Uszy w wierch! Nie jestem zalogowana na facebooku (i nie zamirzam) - czy moglabyś mnie pouczyć jak mam zdobyć te krakowskie adresy? pzdr B. Odpowiedz Link
magdolot Re: Gdzie można palić w Krakowie - Adresy? 23.01.11, 15:39 www.zapalniczek.pl/ Jest takie cuś, pewnie będzie tam coraz więcej lokali. Fejszbuk ma tę zaletę, że w tamtejszych postach ludzie opisują warunki w których pali się. Luksus palenia. BWA chyba to miło rozwiązało, bo cała część w balonie na plantach paląca jest, a niepaląca jest jeno klitka przy barze [niepalący się oburzali]. Bar oznacza, że sobie można kawkie do palącej części zadygać i mieć. "Spokój" na Brackiej, ale tam młódż totalna. Odpowiedz Link
basia.basia Re: Gdzie można palić w Krakowie - Adresy? 24.01.11, 23:55 magdolot napisała: > www.zapalniczek.pl/ > Jest takie cuś, pewnie będzie tam coraz więcej lokali. Fejszbuk ma tę zaletę, ż > e w tamtejszych postach ludzie opisują warunki w których pali się. Luksus palen > ia. > > BWA chyba to miło rozwiązało, bo cała część w balonie na plantach paląca jest, > a niepaląca jest jeno klitka przy barze [niepalący się oburzali]. Bar oznacza, > że sobie można kawkie do palącej części zadygać i mieć. > "Spokój" na Brackiej, ale tam młódż totalna. Bardzo Ci dziękuję:) Informacja o BWA bezcenna:) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Dołączam do podziękowań :-) 23.11.10, 09:48 Dzieńdobrywieczór & dobranoc ;-) Odpowiedz Link
chenowith Re: Palarnia 23.11.10, 21:29 bardzo chcecie mieć coś wycięte? - pozdrowienia z torakochirurgii nie ode mnie. ja tam jestem znudzony samobójec dla zajęcia rąk w końcu nauczę się palić. Odpowiedz Link
gat45 Re: Palarnia 23.11.10, 21:44 Eeee tam, od razu "wycięte". A napromieniowanie nie wystarczy ? I lekkie podtrucie koktajlikiem z cytostatyków ? Odpowiedz Link
ave.duce No pięknie, ale ...:) 27.11.10, 18:04 Dla niefajczarzy/skręciarzy co proponujesz, Znawczyni? Odpowiedz Link
ave.duce Re: No pięknie, ale ...:) 27.11.10, 20:55 Ale to papierosy, a tytoń do skrętów? ;) Odpowiedz Link
dupetek Re: Udekoruję ściany w naszym azylu:) 27.11.10, 18:08 To ja jeszcze dorzucę popielniczkę, żeby popiołu nie rozrzucać Odpowiedz Link
dupetek Re: Udekoruję ściany w naszym azylu:) 27.11.10, 19:21 Czy Jejmościnka życzy sobie bałaganu w palarni?:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Udekoruję ściany w naszym azylu:) 27.11.10, 19:31 Nie, ale jako archeolożka nie życzę sobie popiołu z papierosów w urnie. Mogę prosić, Dupeteczku miły, o poszanowanie zabytków i wymianę POPIELNICY na popielniczkę? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Udekoruję ściany w naszym azylu:) 27.11.10, 20:20 Prawdziwych Cameli już nie ma :( Odpowiedz Link
dupetek Jaka urna? 27.11.10, 19:59 Toż to jest popielnica! Czyli duża popielniczka:) Przecież sporo tu jest palących. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jaka urna? 27.11.10, 20:20 Może okulary potrzebne? A może znajomość ze słownikiem? Grabisz sobie ;) Odpowiedz Link
dupetek Re: Jaka urna? 27.11.10, 23:58 Proszę zerknąć na tę stronę: www.beskidniski.org.pl/rowery/pl/muzea/krosno-podkarpackie.php i obejrzeć środkowy obrazek w czwartym rządku! Jak już się Jejmość napatrzy, to uprzejmie proszę przeczytać podpis:) Ja tam czytam: Popielnica z epoki brązu!:) Odpowiedz Link
ave.duce Homo... 28.11.10, 13:05 GRABISZ SOBIE ;) Nawiasem mówiąc, znam to Muzeum z autopsji. Urnę takoż. Odpowiedz Link
dupetek Re: Homo... 29.11.10, 11:23 Jeśli już tak upierasz się, to proszę, zmieniam Tylko kto ten bałagan będzie sprzątać?:( Odpowiedz Link
dupetek Re: No, to porządny sprzęt potrzebny 30.11.10, 18:01 Bój się Boga! To ja specjalnie wyszukiwałem super sprzęcicho, bo nie chciałem żebyś była kojarzona z takimi sprzętami latającymi:( Odpowiedz Link
ave.duce Re: No, to porządny sprzęt potrzebny 30.11.10, 21:50 Nie bądź taki pisiak > sprzęty OD Ciebie ok są, to są sprzęty NA Ciebie ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Się pali... 27.11.10, 20:48 Przydzielimy Ci fotel dla niepalących, chcesz? Odpowiedz Link
witekjs Re: Się pali... 30.11.10, 00:19 ave.duce napisała: > Jest Twój :) Mam coś dla nas... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Się pali... 30.11.10, 12:22 ... Kto rąk nie chce kalać, zań Je pokala tani drań ... Odpowiedz Link
inna57 Re: Palarnia 03.12.10, 20:34 Całe szczęście że są na świecie jeszcze takie miejsca gdzie palić wolno. Nawet w Europie jest kilka. Śmierdzące klatki dla palaczy na lotniskach w Szwajcarii w portach lotniczych zamieniono na wygodne i duże salony do palenia z doskonałą wentylacją miłym wystrojem, wygodnymi siedzeniami. I komu to przeszkadza ? Odpowiedz Link
ave.duce Magdolocie > do jamy! 04.12.10, 10:31 Ale nie Smoczej! Jeszcze by Cię sarkofag z przedsionka walnął orędziem. Na Floriańską. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Palarnia 04.12.10, 23:06 Barborka, wiec Pyk, pyk, pyk z fajeczki, dus, dus, dus golabeczki ,,, Odpowiedz Link
trusiaa Re: Palarnia palarnią 14.12.10, 08:17 Dajcie mi sziszę, a Wiewiórzasta się znajdzie ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Palarnia palarnią 14.12.10, 15:58 Wiewiórzasta nienażarta pożera frytki, o! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Palarnia palarnią 14.12.10, 19:05 Przecież tylko się poczęstowała. ZIMA jest, miejże serce. Odpowiedz Link
dupetek Re: Palarnia palarnią 11.12.10, 18:14 Avciu uważaj, bo chałupę (Dwór) spalisz :) Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Palarnia 23.12.10, 22:51 Tu smoking kaszlaki? Dobre i to. Gracias. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Palarnia 13.01.11, 08:14 Co ja widzę: kaff piją, lulki palą, od samego rana - oj dana! Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Palarnia 26.03.11, 21:13 A oczy miała ogromne, muskularne? Coś nie tak,,, Odpowiedz Link
trusiaa Re: Tu się naradzać będziemy przy fajce pokoju? 12.01.12, 19:33 Ktoś taką fajkę dostał niedawno... zaraz zaraz, niech poszukam. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Tu się naradzać będziemy przy fajce pokoju? 12.01.12, 19:47 O gapo nieszczęsna... od Ave prezent był to... :) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Tu się naradzać będziemy przy fajce pokoju? 12.01.12, 20:07 O ja gapa nieszczęsna.... Odpowiedz Link