Gość: raf IP: 62.233.204.* 01.08.03, 16:01 Wiecie gdzie mozna znalezc jego tekst: "Piesni Maldorora"? W zadnej ze znanych mi bibliotek tego nie ma. Chetnie bym to przeczytala. W sieci znalazlam tylko w orygniale, niestety po francusku nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Wiem. 02.08.03, 00:21 U mnie na półce. Mogę ci sprezentować, bom się nasycił. Jak chcesz, to podaj adres (na moja skrzynkę w gazecie). KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: DZIEKUJE IP: 62.233.204.* 08.08.03, 08:56 Witaj KrisK! Ksiazka dotarla wczoraj. Dziekuje Ci za ten BEZINTERESONWY gest! Gdybys jednak czegos potrzebowal czekam na sygnal... Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
panchovilla Zboczki 09.08.03, 01:13 gzita sie we własnym sosie, a niech wam będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antiburschius Re: LAUTREAMONT IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 22:57 Gość portalu: raf napisał(a): > Wiecie gdzie mozna znalezc jego tekst: "Piesni Maldorora"? > W zadnej ze znanych mi bibliotek tego nie ma. Chetnie bym to przeczytala. W > sieci znalazlam tylko w orygniale, niestety po francusku nie umiem. NIe, nie! Tylko nie "Śpiewy Maldorora"!! To jak Witkacy razy tysiąc! Odpowiedz Link Zgłoś