Gość: jusstyna4 IP: *.tp.unicity.pl 15.09.08, 16:36 Proszę o propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Paul Auster. 15.09.08, 18:39 coraz czesciej wydaje mi sie, ze otworzylam jakas stara wersje tego forum, ktora z jakiegos powodu zapisala mi sie bez zmian... Wyszukiwarka forumowa, haslo "Nowy Jork" - cale tony rekomendacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Książki dziejące się w Npwym Yorku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 20:16 zamiast stawiac wykrzykniki i czekac na gotowce, wystarczy sie rozejrzec forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=84639092 Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami "Niania w Nowym Jorku" 23.09.08, 14:57 Świetna książka, ale autora (autorki) w tym momencie nie pamiętam. Gdzieś w programie TV widziałem zapowiedź ekranizacji tej książki jako komedii romantycznej. Zgrrroza! Gość portalu: gosc napisał(a): > zamiast stawiac wykrzykniki i czekac na gotowce, wystarczy sie rozejrzec Ja tam wprawdzie nie byłem, ale wiem, że Nowy York to nie tylko Manhattan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lempik Re: Książki dziejące się w Npwym Yorku!!! IP: *.aster.pl 29.09.08, 08:41 Maria Kornatowska "Rozmyślania przy makijażu" www.latarnik.com.pl/sklep.php?s=karta&id=87 Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: Książki dziejące się w Npwym Yorku!!! 29.09.08, 09:08 25 godzina David Benioff Odpowiedz Link Zgłoś
domville Re: Książki dziejące się w Npwym Yorku!!! 25.10.08, 23:27 Paul Auster - Szaleństwa Brooklynu plus inne powieści tego autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stauffenberg Re: Książki dziejące się w Npwym Yorku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 15:46 a najbardziej klasyczny kryminał nowojorski "Elvis, Jezus i coca-cola" Kinky'ego Friedmana, to koleżeństwo zna? Odpowiedz Link Zgłoś