ritakavka 09.09.05, 21:11 Leci, leci, leci Przez kanał Sueski Gdzie marylka łyka swe łezki Ach jak cudnie kwili Piękniej od samej maryli Płaku, płaku, płak Kto wsadził orła w znak? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzycho88 Re: od tak, sobie 15.09.05, 23:12 Gdy dziewczyna Myśli o bocianie Na wiosnę Matką zostanie Odpowiedz Link
krzycho88 Re: od tak, sobie 16.09.05, 20:15 Od pewnej znajomej której się to sprawdziło. Z resztą jej koleżanka też tego doświadczyła. Początkowo nie wierzyłem, ale się przekonałem. Odpowiedz Link
ritakavka Re: od tak, sobie 16.09.05, 22:38 jak? na własnym przykładzie? ps. w mojej interpretacji nie ma bociana. czyli byćmoże będzie pan pierwszym mężczyzną, który zajdzie w ciążę. moje gratulacje. Odpowiedz Link
krzycho88 Re: od tak, sobie 16.09.05, 22:48 Są są bociany. Kanał Sueski zawsze kojarzy mi się z odlotem i przylotem tych ptaków. Niestety nie będę tym pierwszym. Gdy Pani pisała swoje słowa z podświadomości wymknęła się informacja o tym miejscu geograficznym. Z resztą macierzyństwo to bardzo piękna sprawa. Odpowiedz Link
ritakavka Re: od tak, sobie 16.09.05, 22:58 heh mój drogi panie - nie w moim wieku. jednak nie, nie zdradzę go, bo zaraz zacznie się dyskryminacja. już ja znam ten szmatławy internet. moja podświadomość nie przechowuje bocianów - widocznie to pańska zadziałała. Odpowiedz Link
krzycho88 Re: od tak, sobie 16.09.05, 23:29 Telepatia? Nie te ptaki skojarzyły mi się jak tylko przeczytałem o tym kanale. Miło mi się z panią żartuje. Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link