Dodaj do ulubionych

Akademia "ABeCe"

28.04.11, 07:59
Witam serdecznie.
Jestem właścicielką Akademii dla dzieci "ABeCe" mieszczącej się przy ul. Górki 10 w Józefowie, 2 kroki od Otwocka:) (przy stacji benzynowej Orlen na Nadwiślańskiej). Zapewniamy opiekę nad dziećmi w wieku 1,5 roku -4 lata w godzinach 6.30-19.30. "W pakiecie" język angielski, gimnastyka korekcyjna, rytmika, logopeda, zajęcia plastyczne i opieka stomatologiczna. Istnieje możliwość opieki weekendowej jak i pozostawienia dzieci na noc. Serdecznie zapraszam do odwiedzenia placówki i wyrażenia opinii na jej temat:) tel kontaktowy 667 321 690
Obserwuj wątek
    • otwock_a Re: Akademia "ABeCe" 28.04.11, 10:36
      Czy Akademia ma swoją stronę www? Znalazłam w necie tylko informacje o opiece niani pod tym hasłem.
      • agaw227 Re: Akademia "ABeCe" 28.04.11, 15:58
        Podaję adres www.akademia-abece.cba.pl Bardzo proszę o opinię jak Państwo odbierają naszą placówkę:)
    • otwock_a Re: Akademia "ABeCe" 28.04.11, 22:01
      Bardzo dziękuję za adres. Pomysł fajny. NA razie jestem w ciąży, ale wiem, że będę musiała wrócić do pracy po roku... Szukam takich miejsc. Mam do WAs blisko, na pewno się bliżej zainteresuję.

Zwracam uwagę na drobny szczegół w umowie:
      W jednym z punktów jest nieścisłość (300 czy 200 zł?):

300 zł ( dwieście złotych ) – za opiekę nad dzieckiem przez cały weekend itd.
      • agaw227 Re: Akademia "ABeCe" 29.04.11, 08:11
        Bardzo dziękuję za wyłapanie tego błędu, postaram się jak najszybciej go poprawić:) co sądzicie o cenach i zajęciach dodatkowych? Serdecznie pozdrawiam i zapraszam:)
        • kokobello Re: Akademia "ABeCe" 03.05.11, 19:35
          A jak długo jesteście na rynku i jakich macie pedagogów? Bo jestem zainteresowana oddaniem syna. Bardzo interesuje mnie kadra dydaktyczna, czy do poszczególnych zajęć są oddzielni nauczycile, jakie są warunki na rozwój dydaktyczny jak i fizyczny (plac zabaw itd). Pozdrawiam
          • agaw227 Re: Akademia "ABeCe" 04.05.11, 08:33
            Witam. Dopiero zaczynamy walczyć o swoje miejsce na rynku:) z wykształcenia jestem nauczycielką wychowania przedszkolnego i chciałam stworzyć dla dzieci kameralne miejsce gdzie czułyby się dobrze.Do każdego z wymienionych przedmiotów są zatrudniani oddzielni nauczyciele, którzy mają już doświadczenie w pracy z dziećmi. Osoby u nas pracujące są po studiach pedagogicznych z kilkuletnim stażem pracy w placówkach oświatowych. Serdecznie zapraszamy do naszej placówki by zobaczyć jak to wszystko wygląda:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka