Dodaj do ulubionych

SKM - zostawione buty motocyklowe

10.06.14, 17:43
Czy zagląda na forum uczciwy znalazca butów motocyklowych z pociągu SKM? A może ktoś coś słyszał...
W pociągu SKM z Warszawy, wczoraj (9.06 poniedziałek) po popołudniu (koło 18stej) zostały na chwilę same na górnej półce buty motocyklowe i zniknęły zanim właściciel po nie wrócił... Nikt nic nie słyszał, nikt nic nie widział. Gdyby ktoś z forumowiczów słyszał o znalezionych w SKMce butach motocyklowych byłabym wdzięczna za informcaję...
Dziękuję z góry za uczciwość.
Obserwuj wątek
    • fasolka092009 Re: SKM - zostawione buty motocyklowe 10.06.14, 20:48
      wstawiłam na FB wiadomość może ktoś uczciwy się znajdzie to dam znać
      • yebiemieto monitoring? 10.06.14, 22:58
        zawiadom kierownictwo SKM o zdarzeniu, powinni pomóc, powodzenia

www.skm.warszawa.pl/rzeczy-znalezione.html
        "Rzeczy znalezione
        Gdzie uzyskać pomoc w przypadku pozostawienia lub odnalezienia bagażu w pociągu Szybkiej Kolei Miejskiej ?
        Rzeczy odnalezione w pociągach SKM należy przekazywać kierownikowi pociągu. O rzeczy zagubione należy pytać dzwoniąc pod numer telefonu: (22) 699 71 95."
    • ttiger21 Re: SKM - zostawione buty motocyklowe 18.06.14, 09:04
      Witam. Z butami możesz się już pożegnać. Kiedyś, wysiadajac w Otwocku, zostawilem plecak w pociągu. Pobieglem po plecak na bocznice, mijając po drodze maszyniste, któremu powiedzialem o zdarzeniu. Chowając coś pod kurtka, powiedział mi, ze drzwi od pociągu są otwarte i szybko poszedł dalej. Faktycznie zamknięte nie były. Plecak znalazłem tam gdzie go zostawilem, tylko zginęło z niego kilka płyt z grami... Pozdrawiam maszyniste złodzieja!
      • maryshaa Re: SKM - zostawione buty motocyklowe 28.06.14, 23:07
        Z butami się pożegnałam kupując nowe. Mam nadzieję, że ktoś wypie...ąc się na swoim moto nie połamie sobie chociaż nóg dzięki tym butom. Na zdrowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka