Dodaj do ulubionych

dzień dobry ciąg dalszy....

• grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 13.11.07, 07:57
      heloł:)
      • truski1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 13.11.07, 09:06
        hejka
        • patsik Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 13.11.07, 10:06
          zasmarkane dzień dobry.....
          zbieram przepisy na przeziębienie, racząc się herbatą z sokiem malinowym i
          miodem.....
          • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 13.11.07, 10:21
            herbata-napój z korzenia imbiru i miodku
            korzonek posiekać - pare plastrów, zagotować w niewielkiej ilości
            wody- szklanka, i dodać miodu do smaku.
          • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 13.11.07, 10:23
            a doraźnie na katar - ibuprom zatoki:)
          • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 13.11.07, 11:35
            Piwo+50-100 gram(C2H5OH) czyli spiryt+sok malinowy+miód+cynamon+goździki.
            Zagrzać aby było gorące(nie gotować broń Boże)
            Wypić przed snem(gorące oczywiście)
            I do łóżka pod grubą kołdrę lub pierzynę.
            Rano jesteś jak nowo narodzona.
            • patsik Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 13.11.07, 15:43
              jakoś nie wierzę w ożywczą moc alkoholu: będzie musiał wystarczyć
              sam sok z miodem i cytryną
              co do ibupromu - zatoki - katar jeszcze nie jest tak przerażający:
              na razie mnie tylko drapie w gardle i trzęsie febra.......
              • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 13.11.07, 15:49
                patsik napisała:

> jakoś nie wierzę w ożywczą moc alkoholu: będzie musiał wystarczyć
                > sam sok z miodem i cytryną

niewierna kobieto, ależ alkohol jest składnikiem wielu leków:))
                A ta receptura jest sprawdzona w praktyce.

> co do ibupromu - zatoki - katar jeszcze nie jest tak przerażający:
                > na razie mnie tylko drapie w gardle i trzęsie febra.......

to polecam Tapcin(chyba tak to się nazywa) bardzo dobre
              • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 13.11.07, 21:54
                herbatka imbirowa z miodem - bez alkoholu;)
                • lamelka007 śnieżne, środowe 14.11.07, 08:53
                  siema;)
                  • grzeg_sz_1 środowe.. 14.11.07, 09:47
                    dzień dobry
                    śnieżne to będzie wtedy gdy będzie co najmniej 50cm:))
                    • lamelka007 Re: środowe.. 14.11.07, 12:22
                      mam nadzieję, że nie za prędko i niezbyt długo - to 50 cm śniegu.
                      • patsik Re: środowe.. 14.11.07, 12:57
                        bry:)
                        o tej porze już nie śniezne, tylko po prostu mokre........

herbatki nie pomagają :( mimo leczniczych składników dodatkowych :(
                        • patsik Re: czwartkowe 15.11.07, 10:12
                          nie wierzyłam, że będę pierwsza o tej porze - a jednak...
                          śpicie wszyscy???

coś się w centrum Otwocka wykrzaczyło (skrzyżowanie Andriollego z
                          Hożą) - dwie straże blokują przejazd - wiecie co to? chyba nie
                          zamach bombowy??? ;)

swoją drogą - bardzo dużo widzę ostatnio drogowych interwencji
                          straży - czy ludzie jesienią tracą umiejętność prowadzenia pojazdów?
                          • lamelka007 Re: czwartkowe 15.11.07, 13:42
                            ja byłam o 8,o6:) poszukaj mnie;)
                            • patsik Re: czwartkowe 15.11.07, 15:27
                              nie widze Cię w tym wątku.....
                              a to jest wątek główny i przewodni ;)
                              • lamelka007 Re: czwartkowe 15.11.07, 16:54
                                główny i przewdoni jest ten co jest pierwszy - ten z 8,06;)
    • grzeg_sz_1 dzień dobry 16.11.07, 07:37
      trochę chłodno dziś:)
      • lamelka007 Re: dzień dobry 16.11.07, 08:05
        ale ciepłe dzień dobry;)
        • patsik Re: dzień dobry 16.11.07, 10:39
          bri :)

może dobijemy do 333?

ale kawka po weekendzie, ok? tym razem mdk cafe? czy macie inne propozycje?
          • lamelka007 Re: dzień dobry 17.11.07, 16:21
            do 333 dobiejmy ale nie za prędko.....

sobotnie dzieńdobrywieczór:)
    • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 18.11.07, 14:19
      niedzielne, popołudniowe dzień dobry:)
      • truski1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.11.07, 08:42
        dzień dobry
        • magdam110 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.11.07, 11:03
          Dzień dobry

Truski ponieważ strasznie się rozleniwiłam aerobicowo, dzisiaj jeśli
          są zajęcia to przychodzę do Ciebie.
          • patsik Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.11.07, 11:59
            cześć :)
            wiecie, jaka zima na południu? śniegi leżą i mróz trzyma....cieszmy się z
            jesieni póki można ;)
            • truski1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.11.07, 12:23
              oczywiście, zapraszam serdecznie. Miło Cię będzie zobaczyć
              • grzeg_sz_1 dzień dobry.. 19.11.07, 13:23
                ...wszystkim:)
                • patsik Re: dzień dobry.. 19.11.07, 17:16
                  332 i......
                  • patsik Re: 333! 19.11.07, 17:17
                    porąbany dzień dziś miałam :((((

to może na kawę chociaż w najbliższych dniach?
                    kto chętny?
                    • magdam110 Witam, Witam 20.11.07, 07:23
                      Witam , kawa dobra rzecz.
                      • truski1 Re: Witam, Witam 20.11.07, 08:34
                        witam. Ja też wczoraj miałam porąbany dzień. Nie lubię
                        poniedziałków, szczególnie takich. Nerwowo było strasznie. Już nie
                        wspomnę o tym ze ciągle się ktoś wczoraj żegnał, a inny witał.
                        Obłęd. Nic a nic nie można się było wyluzować. Może dziś będzie
                        lepiej. Pozdrawiam
                        • lamelka007 Re: Witam, Witam 20.11.07, 08:36
                          witam:)
                          • patsik Re: Witam, Witam 20.11.07, 11:13
                            witam wtorkowo :)

byłam wczoraj w Le Cher
                            iii.....
                            zaskoczenie!

mają wino - nie tylko grzane!
                            mają naleśniki - nie tylko na słodko!

nonono :)

nie degustowałam, ale może warto?
                            :)
                            • truski1 Re: Witam, Witam 21.11.07, 09:15
                              Hejka, czemu nie, może w piątek?
                              • lamelka007 Re: Witam, Witam 21.11.07, 09:16
                                dzień dobry! czyżby słoneczne?
                                • patsik Re: Witam, Witam 21.11.07, 09:27
                                  to co? w piatek? po 18? kto się zapisuje? :)
                                  • magdam110 Re: Witam, Witam 21.11.07, 09:41
                                    Ja
                                    • grzeg_sz_1 Re: Witam, Witam 21.11.07, 10:25
                                      • lamelka007 Na dzień dobry 22.11.07, 08:18
                                        Paradoksem obecnych czasów w historii jest to, że mamy wyższe
                                        budynki, ale mniejszą cierpliwość, szersze autostrady, ale węższe
                                        poglądy. Wydajemy więcej, ale posiadamy mniej, kupujemy więcej, ale
                                        odczuwamy rzadziej przyjemność. Mamy większe domy i mniejsze
                                        rodziny, więcej wygód, ale mniej czasu. Mamy więcej tytułów, wyższe
                                        wykształcenie, ale mniej rozsądku, więcej wiedzy, ale mniej opinii,
                                        więcej specjalistów, a jednocześnie więcej problemów, bardziej
                                        rozwiniętą medycynę, ale gorsze zdrowie.
                                        Pijemy za dużo, palimy za dużo, wydajemy zbyt lekkomyślnie, śmiejemy
                                        się za mało, jeździmy za szybko, zbyt szybko się złościmy, chodzimy
                                        zbyt późno spać, wstajemy zbyt zmęczeni, czytamy za mało, oglądamy
                                        za dużo telewizji, i modlimy się zbyt rzadko.
                                        Pomnożyliśmy nasz dobytek, ale ograniczyliśmy nasz system wartości.
                                        Mówimy za dużo, kochamy za mało, I nienawidzimy za często.
                                        Nauczyliśmy się jak przeżyć, ale nie jak żyć. Dodaliśmy życiu lat a
                                        nie latom życia. Przebyliśmy całą drogę na Księżyc i z powrotem, a
                                        mamy problem z przejściem przez ulicę, aby poznać nowego sąsiada.
                                        Podbijamy wszechświat, ale nie nasze wnętrze. Dokonujemy większych
                                        rzeczy, ale nie lepszych rzeczy.
                                        Oczyszczamy powietrze, ale zaśmiecamy dusze. Poznaliśmy atom, ale
                                        nie pokonaliśmy naszych uprzedzeń. Piszemy więcej, ale uczymy się
                                        mniej. Planujemy więcej, ale realizujemy mniej. Nauczyliśmy się
                                        śpieszyć, ale nie czekać. Produkujemy więcej komputerów, aby
                                        przechowywały więcej informacji, wytwarzamy więcej kopii niż
                                        kiedykolwiek, a komunikujemy się mniej i mniej.
                                        To są czasy Fast food i wolnego trawienia, wielkich ludzi I małych
                                        charakterów, wysokich zysków i płytkich związków. To są czasy dwóch
                                        wypłat i zwiększonej liczby rozwodów, piękniejszych domów, ale
                                        rozbitych rodzin. To są czasy szybkich wycieczek, pieluszek
                                        jednorazowych, odrzuconej moralności, związków na jedną noc, otyłych
                                        ciał, i pigułek, które zrobią wszystko od polepszenia nastroju, do
                                        wyciszenia, czy nawet zabójstwa. To czas, w którym jest tak wiele
                                        na "wystawie" i nic w" magazynie". Czas, w którym technika może
                                        doręczyć Ci ten list, I czas, w którym możesz wybrać by podzielić
                                        się tą wiadomością, lub wybrać przycisk Delete...
                                        Pamiętaj; spędzaj więcej czasu z tymi, których kochasz, gdyż nie
                                        będą zawsze przy Tobie.
                                        Pamiętaj, Powiedz miłe słowo komuś, kto spogląda na Ciebie z
                                        respektem i podziwem, gdyż ten mały człowiek wkrótce dorośnie i
                                        pójdzie swoją drogą.
                                        Pamiętaj, uściskaj osobę obok Ciebie, gdyż uścisk jest jedyną
                                        rzeczą, którą możesz dać prosto z serca i nie kosztuje ani grosza.
                                        Pamiętaj, mówić, "Kocham Cię" Twojemu partnerowi I tym, których
                                        kochasz, ale przede wszystkim naprawdę wyrażać to szczerze.
                                        Pocałunek i uścisk uleczą ranę, jeżeli pochodzą, z głębi serca.
                                        Pamiętaj trzymać się za ręce i przywiązywać do tego dużą wagę gdyż
                                        pewnego dnia ten człowiek nie będzie już obok Ciebie.
                                        Miej czas żeby kochać, miej czas żeby rozmawiać! I miej czas by
                                        dzielić się cennymi myślami.
                                        I ZAWSZE PAMIĘTAJ:
                                        Życie nie jest mierzone liczbą oddechów, ale liczbą momentów, które
                                        zapierają nam dech w piersiach.
                                        Jeśli nie prześlesz tego dalej... Jakie to ma znaczenie?
                                        George Carlin
                                        • grzeg_sz_1 Dzień dobry 22.11.07, 08:22
                                          o kurcze, zaglądam a tutaj traktat filozoficzny:))

Miłego dnia
                                          • truski1 Re: Dzień dobry 22.11.07, 08:28
                                            hejka, no to ja będę, lamelka a ty się nie zorganizujesz?
                                            • lamelka007 Re: Dzień dobry 22.11.07, 09:02
                                              a jeszcze nie wiem...
                                              • patsik Re: Dzień dobry 22.11.07, 09:42
                                                witam :)
                                                o 17 mam zebranie rady rodziców ;-/

może tak bliżej 20 się spotkamy?
                                                • truski1 Re: Dzień dobry 22.11.07, 12:20
                                                  to może, kto może będzie np o 19 a Patsik dołączy troszke później?
                                                  • truski1 Re: Dzień dobry 23.11.07, 08:25
                                                    ???? puk, puk.Dzień dobry. To co spotykamy się?
                                                  • lamelka007 Re: Dzień dobry 23.11.07, 08:41
                                                    kto tam;)
                                                    dzień dobry
                                                  • grzeg_sz_1 Dzień dobry 23.11.07, 09:59
                                                    dobrze że to już piątek:)

pozdrawiam wszystkich
                                                  • magdam110 Re: Dzień dobry 23.11.07, 11:47
                                                    Witam
                                                    ja przybędę o 19 mam nadzieję,że nie będę sama.
                                                  • truski1 Re: Dzień dobry 23.11.07, 12:00
                                                    no to do zobaczenia o 19
                                                  • patsik Re: Dzień dobry 23.11.07, 12:28
                                                    witajcie :)
                                                    ja będę zaraz po zebraniu - mam nadzieję, że nie będzie długie.....
                                                    ale w Le Cher??? bo nie doprecyzowaliśmy....
                                                  • magdam110 Re: Dzień dobry 23.11.07, 12:49
                                                    Ja myślałam o Le Cher.
                                                  • patsik Re: Dzień dobry 23.11.07, 19:29
                                                    no i nawaliłam :(
                                                    mam małą domową awarię - muszę siedzieć z rodziną, sorry....
    • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 24.11.07, 10:40
      deszczowe dzień dobry

PS. czy La Cher przeżyła imprezę?;)
      • patsik Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 24.11.07, 11:52
        hello...
        przybywam skruszona......

kto był?
        jak było?
        • magdam110 Le Cher 24.11.07, 17:34
          Byłam ja, Truski i Lamelka, była kawa , wino i nalesniki. A później
          wylądowałyśmy w józkowym Dominium i była bruschetta i piwko.
          Żałować.
          • grzeg_sz_1 Re: Le Cher 24.11.07, 18:24
            Czyli babskie spotkanie:)
            • patsik Re: Le Cher 25.11.07, 21:34
              żałuję srodze :(

i tak bym nic nie jadła, bo dietuję...... ;)

ale widzę, że to się józkowe spotkanie zrobiło bardziej.....
              • lamelka007 Żałować, żałować 26.11.07, 09:40
                i witać się z poniedziałkiem proszę;)
                • truski1 Re: Żałować, żałować 26.11.07, 10:32
                  oj fajnie było. Naprawdę miło. Trzeba to robić znacznie częściej.
                  Uśmiech poniedziałkowy przesyłam
                • patsik Re: kolejny piękny tydzień przed nami :) 26.11.07, 10:32
                  poniedziałkowe briiii :))))
                  • grzeg_sz_1 Re: kolejny piękny tydzień przed nami :) 26.11.07, 11:10
                    śnieżne dzień dobry:)
                    • patsik Re: kolejny piękny tydzień przed nami :) 27.11.07, 08:15
                      wszyscy śpia?
                      ;)
                      pobudka!

już wtorek....

• truski1 Re: kolejny piękny tydzień przed nami :) 27.11.07, 08:35
                        Dzień doberek :)Dobrze, ze to już nie poniedziałek
                        • lamelka007 Re: kolejny piękny tydzień przed nami :) 27.11.07, 08:39
                          ale szkoda, że nie środa...
                          hi!
                      • grzeg_sz_1 dzień dobry 27.11.07, 10:09
                        nie śpią, tylko ciężko pracują od rana
                        • lamelka007 sloneczne 28.11.07, 08:29
                          i ciut mroźne dzień dobry:)
                          • magdam110 Re: sloneczne 28.11.07, 08:34
                            Dzień dobry
                            Pracowite, 10 minut skrobałam szyby
                            • truski1 Re: sloneczne 29.11.07, 07:43
                              dzień dobry:)
                              • patsik Re: sloneczne 29.11.07, 07:53
                                heloł :)

u mnie dziś leniwe dzień dobry :)
                                • lamelka007 Re: sloneczne 29.11.07, 08:11
                                  hej:)
                                  • magdam110 Już czwartkowe 29.11.07, 08:28
                                    Dzień dobry
                                    Patsik tak rano to chyba tylko przy kawie.
                                    • lamelka007 Re: Już czwartkowe 29.11.07, 10:34
                                      magadam? a co tam było? pomidorki, oliwki, oliwki, kapary i oliwa,
                                      czosek, pietruszka? :)
                                      • magdam110 Re: Już czwartkowe 29.11.07, 11:03
                                        Dokładnie i na końcu plasterki mozarelki albo innego serka.
                                        • lamelka007 Re: Już czwartkowe 29.11.07, 12:51
                                          i układać wszystko warstwami???:)
                                          • magdam110 Re: Już czwartkowe 29.11.07, 13:13
                                            Na pomidorach robię ogólny bałagan z pokrojonych oliwek czarnych i
                                            zielonych i kaparów (w całości) i polewam sosem (oliwa, czosnek i
                                            pietruszka) i na koniec układam ser pokrojony na małe plasterki.
                                            • magdam110 Re: Już czwartkowe 29.11.07, 13:15
                                              Pomidory pokrojone na dosyć grube plastry.
                                              • lamelka007 Re: Już czwartkowe 29.11.07, 13:38
    • magdam110 Piątkowe 30.11.07, 07:33
      Jak ja lubię piątek.
      Dzień dobry.
      • grzeg_sz_1 Re: Piątkowe 30.11.07, 07:41
        dzień dobry, a w Wawie sypie śnieg:)
        • truski1 Re: Piątkowe 30.11.07, 08:25
          ja też, ja też. a śnieg sypie i sypie, zima przyszła czy co?:)
          • truski1 Re: do magdam 30.11.07, 08:27
            dotarły zaproszenia?. Tak ja sie umówiłyśmy dałam Adze.
            • magdam110 Re: do magdam 30.11.07, 08:58
              Dzięki Truski dotarły
          • lamelka007 Re: Piątkowe 30.11.07, 10:22
            witajcie. sypie, sypie i sypie...
            ja chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • patsik Re: Piątkowe 03.12.07, 07:05
              mnie ominął piątkowy śnieg, bo byłam na dalekiej północy....
              ale dziś witam z Otwocka :))

wiecie co? rozczarowałam się wczoraj w Le Cher......podali mi ZIMNE wytrawne
              czerwone wino.....brrrrr!
              • lamelka007 Re: Piątkowe 03.12.07, 08:41
                każde jedne podają zimne....

witajcie:)
                • truski1 Re: poniedziałkowe 03.12.07, 09:03
                  dzień dobry, jak ten weekend szybko mija....
                  • lamelka007 barbórkowe 04.12.07, 08:34
                    dzień dobry.
                    • truski1 Re: barbórkowe 04.12.07, 08:50
                      hejka
                      • patsik Re: barbórkowe 04.12.07, 11:43
                        cześć
                        • funcia2 Re: barbórkowe 04.12.07, 11:59
                          i czołem
                          • lamelka007 Re: barbórkowe 04.12.07, 12:18
                            a gdzie to się podziewałaś droga funciu?
                            • funcia2 Re: barbórkowe 04.12.07, 13:23
                              strasznie zarobiona byłam/jestem
    • magdam110 Pobarbórkowe dzień dobry. 05.12.07, 07:44
      Chyba jest szansa na słońce
      • truski1 Re: Pobarbórkowe dzień dobry. 05.12.07, 08:37
        hejka, oj chyba nie
        • lamelka007 Re: Pobarbórkowe dzień dobry. 05.12.07, 08:49
          heloł.
          • patsik Re: Pobarbórkowe dzień dobry. 05.12.07, 14:09
            heloł po raz 400 :))))

sprężajmy się, żeby przed świętami zaliczyć spotkanie z okazji 444 :)
            • truski1 Re: Mikołajkowe 06.12.07, 08:33
              dzień dobry. Do kogoś przyszedł dziś Mikołaj, bo o mnie chyba
              zapomniał....
              • lamelka007 Re: Mikołajkowe 06.12.07, 08:55
                o mnie też:( może byłam niegrzeczna?
                • truski1 Re: Mikołajkowe 06.12.07, 09:06
                  a ja byłam bardzo grzeczna, moze jeszcze przyjdzie
                  • lamelka007 Re: Mikołajkowe 06.12.07, 09:44
                    to powinien ocenić Mikołaj!
                    A o czym marzysz?
                    • magdam110 Re: Mikołajkowe 06.12.07, 11:26
                      To ja mam fajniej,mój Mikołaj w postaci mojej mamy podrzuca prezenty
                      pod poduszkę co roku.
                      Ps marzę o działce nad jeziorem
                      • lamelka007 Re: Mikołajkowe 06.12.07, 11:35
                        to musisz mieć ogroooooooooooooooooomną poduszkę:)
                        • truski1 Re: Mikołajkowe 06.12.07, 12:03
                          Mnie by wystarczyła mała poduszka, a pod nią- akt notarialny- w
                          którym napisano dzialeczka w lesie nad jeziorkiem razem z domkiem....
                          • lamelka007 już piąteczek 07.12.07, 08:08
                            :) witajcie ludziska!
                            • truski1 Re: już piąteczek 07.12.07, 08:25
                              witojcie
                              • grzeg_sz_1 Re: już piąteczek 07.12.07, 08:56
                                שלום
                                • patsik Re: już piąteczek 07.12.07, 13:00
                                  heloł

grzeg, co napisałeś? ;)
                                  • grzeg_sz_1 Re: już piąteczek 07.12.07, 13:37
                                    przywitałem się, w języku który swojego czasu był bardzo popularny w Otwocku.

Chyba nie spodziewałaś się czegoś nieprzyzwoitego:)))))
                                    • lamelka007 Re: już piąteczek 07.12.07, 14:35
                                      no po niemiecku to nie było...
                                      ;)
                                      • grzeg_sz_1 Re: już piąteczek 07.12.07, 15:10
                                        niby w innym:))
    • funcia2 Poniedziałkowe dzieńdobry 10.12.07, 08:34
      Miłego tygodnia :)
      • lamelka007 Re: Poniedziałkowe dzieńdobry 10.12.07, 08:36
        miłego:)
        • truski1 Re: Poniedziałkowe dzieńdobry 10.12.07, 08:51
          Dzień dobry
          • grzeg_sz_1 dzień dobry 10.12.07, 09:21
            nie dziękuję żeby nie zapeszyć:)))))))))))
            • truski1 Re: dzień dobry 11.12.07, 08:48
              Dzień dobry. Mglisto, wilgotnie, szkoda, ze trzeba z łóżka wstać
              • grzeg_sz_1 dzień dobry 11.12.07, 09:39
                całkiem ładny dzień:)
                A tutaj ze szczególnym uwzględnieniem Patsik
                www.linia.com.pl/public/article.php?1-13901-0
                Następny świdermajer będzie zniszczony.
                • patsik Re: dzień dobry 11.12.07, 14:19
                  bry
                  albo niedoBRY
                  po informacji wklejonej przez grzega

kurka żesz no!!!!
                  nie mieści mi się w głowie, że można podejmować tak krótkowzroczne
                  decyzje!!!!
                  remont świdermajera to nie jest jakieś ogromne wyzwanie
                  a akurat w tym poprzedszkolnym możnaby urządzić niewielki pensjonat -
                  i nie mówcie mi, że nie ma zapotrzebowania, bo widać to po
                  pojawiających się co jakiś czas na forum pytaniach o nocleg w
                  Otwocku....
                  zresztą pomysłów na ciekawą działalność w tak dużym świdermajerze
                  mam mnóstwo i myślę, że nie jestem osamotniona

ależ mnie wkurzył ten artykuł!
                  • truski1 Re: dzień dobry 12.12.07, 07:46
                    hejka. Mnie się też łezka w oku kręci, jak giną te nasze
                    józefowskie. Ale przez to, ze wiele lat nie było w nich prawdziwych
                    remontów/konserwacji, korniki je zjadają, butwieją, zagrzybiają i
                    niewiele z nimi da się zrobić.
                    Zachwycona jestem takim jednym pięknym w Otwocku/Świdrze- jak się
                    jedzie Majowa w kierunku Straży Pożarnej. Widać, ze jak chcieć to
                    móc.
                    • lamelka007 Re: dzień dobry 12.12.07, 08:36
                      • grzeg_sz_1 dzień dobry 12.12.07, 08:45
                        jeszcze w miarę ciepło:)
    • magdam110 Już czwartkowe dzień dobry 13.12.07, 07:10
      Witam.
      • funcia2 Re: Już czwartkowe dzień dobry 13.12.07, 07:34
        Dzień dobry :-)
        • grzeg_sz_1 Re: Już czwartkowe dzień dobry 13.12.07, 08:03
          mroźne dzień dobry:)
          • truski1 Re: Już czwartkowe dzień dobry 13.12.07, 08:05
            ale z Was ranne ptaszki. Ale zimno, dlaczego nik mnie nie uprzedził,
            ze będzie tak mroźnie.
            Dzień dobry
            • lamelka007 Re: Już czwartkowe dzień dobry 13.12.07, 08:13
              heloł
            • grzeg_sz_1 Re: Już czwartkowe dzień dobry 13.12.07, 09:04
              truski1 napisała:

> ale z Was ranne ptaszki.
              Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje:)

> Ale zimno, dlaczego nikt mnie nie uprzedził,
              > ze będzie tak mroźnie.
              Trzeba było oglądać tiwi, coś takiego zapowiadali;)

> Dzień dobry
              dobry:)
              • patsik Re: Już czwartkowe dzień dobry 13.12.07, 09:16
                bri zasmarkane :-/

truski - pozwolisz, że będę monotematyczna - TEN DREWNIAK, o którym
                mówimy, jest w bardzo dobrym stanie....to czysta fanaberia władz, że
                chcą go zburzyć, a nie konieczność spowodowana jego rychłym
                samorozsypaniem i zjedzeniem przez grzyby i korniki......
    • funcia2 Dzień dobry 14.12.07, 07:28
      piątkowe dzień dobry :-)
      • grzeg_sz_1 Re: Dzień dobry 14.12.07, 07:32
        mroźne buon giorno:)
        • truski1 Re: Dzień dobry 14.12.07, 08:05
          dzień dobry. Dziś to chyba trochę cieplej niż wczoraj, a może to ja
          się przyzwyczaiłam. a co do drewniaków- też jestem za tym by ich,
          jak najwięcej ocalało, dla potomności.
          • lamelka007 Re: Dzień dobry 14.12.07, 09:06
            hi!
            • lamelka007 sobotnie:) 15.12.07, 14:17
              • funcia2 Re: sobotnie:) 15.12.07, 19:56
                wieczorne heloł:)
                • lamelka007 poniedziałkowe 17.12.07, 08:41
                • truski1 Re: znowu poniedziałek 17.12.07, 08:41
                  miłego dzionka. Dzień dobry
                  • truski1 Re: znowu poniedziałek 17.12.07, 08:42
                    ale się zgrałyśmy...
                    • grzeg_sz_1 Re: znowu poniedziałek 17.12.07, 10:47
                      pracowite dzień dobry
                      • patsik Re: znowu poniedziałek 17.12.07, 11:13
                        bry :)
                        będzie śnieg na święta?
                        • grzeg_sz_1 Re: znowu poniedziałek 17.12.07, 11:51
                          będzie śnieg, na Grenlandii;))
                          • magdam110 Re: znowu poniedziałek 17.12.07, 11:58
                            Witam wszystkich
                            • patsik Re: znowu poniedziałek 17.12.07, 13:23
                              no i mamy 444!
                              przedświąteczne spotkanko forumowe? czy może już po?
                              • truski1 Re: dzień dobry 18.12.07, 08:38
                                Brawo Magdam 444 Twój. Jeżeli chodzi o mnie, to spotkanko może dojść
                                do skutku dopiero w nowym roku...... To kupe czasu, zapewne już
                                będzie nowy okrągły wpis. Więc ustalajcie termin.
                                pozdrawiam
                                • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry 18.12.07, 10:14
                                  pracowite dzień dobry
                                  • lamelka007 Re: dzień dobry 18.12.07, 11:20
                                    dzień dobry:)
    • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.12.07, 08:14
      dobry dzień wszystkim:)
      • truski1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.12.07, 08:28
        a dziękować, dziękować:)
        Dzień dobry
        • magdam110 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.12.07, 09:17
          Witam

Spotkanie owszem ale tak jak Truski dopiero w nowym roku. I może w
          Józefowie.
          • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.12.07, 10:36
            hi!
            • patsik Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 20.12.07, 00:07
              witam nocną porą
              no to kiedy w tym Nowym Roku się spotkamy?
              • truski1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 20.12.07, 07:41
                dzień dobry.
                Spotkanie może być np 3,4 stycznia
                • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 20.12.07, 08:12
                  witam wszystkich:)
                • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 20.12.07, 14:23
                  hi! może być!
    • chiste Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 20.12.07, 16:21
      Dzien dobry.
    • funcia2 Dobry wieczór 21.12.07, 22:01
      Gdzie są wszyscy?
      Czyżby przedświąteczne porządki, ale aż tak
      • truski1 Re: dzień dobry wigilijnie 24.12.07, 08:22
        ano odgruzowywanie chałupki u mnie następowało. Oj jasno się teraz
        zrobiło....
        Spokojnych, rodzinnych, wesołych, zdrowych Świąt. wesołej zabawy
        sylwestrowej i wszystkiego czego sobie życzycie ja Wam życzę. Do
        zobaczenia/przeczytania w nowym roku.
        pa pa
        • patsik Re: dzień dobry wigilijnie 30.12.07, 22:42
          to ja jako pierwsza podzękuję za życzenia i złożę życzenia
          Noworoczne :)
          Żeby 2008 przyniósł wielki wór z dobrymi rzeczami i Wam każdego
          miesiąca z tego wora odsypywał tak, żeby do grudnia nie zabrakło :)

to co? widzimy się3 lub 4 w Józefowie? gdzie konkretnie? Ja
          preferuję 4, bo 3 aerobikuję do 19 :)
          • patsik Re: pierwsza w 2008 :) 01.01.08, 01:46
            no to najlepszego życzę :))))
            • lamelka007 druga w 2008 :) 02.01.08, 19:13
              dla wszystkich wszystkiego samego najlepszego:)
              heloł!
              • truski1 Re: 2008 :) 03.01.08, 08:12
                Dzień dobry. no to mamy 2008. Wszystkiego fajnego zycze. Może być 4.
                • patsik Re: 2008 :) 03.01.08, 13:03
                  ale co? tylko my dwie?
                  helloł!!!!obudzić się po świętach!!!
                  • lamelka007 Re: 2008 :) 03.01.08, 13:42
                    my trzy:)
                    dzień dobry.
                    • truski1 Re: 2008 :) 04.01.08, 08:13
                      dzień dobry. To może Dominium o której? Magdam puk puk, a Ty jak z
                      czasem? Przeprowadzka zakończona?
                      • lamelka007 Re: 2008 :) 04.01.08, 10:27
                        dzień dobry.
                        • magdam110 Re: 2008 :) 04.01.08, 10:51
                          Dzieci na górze, my w końcu mamy swój pokój. Może być Dominium ale
                          koło 19,30-20,00.
                          • truski1 Re: 2008 :) 04.01.08, 12:52
                            jak dla mnie ok
                            • lamelka007 sobtnio 05.01.08, 11:58
                              leniwie witam:)
                              i jak? spotkanie było?
                              • patsik Re: sobtnio 06.01.08, 19:40
                                ja zaspałam na spotkanko......
                                wstyd.....
                                :-/
                                odbyło się?
                                • truski1 Re: poniedziałkowo 07.01.08, 09:58
                                  dzień dobry. Zostało odwołane.
                                  Z braku zainteresowania, choć nawet miałyśmy zmienić miejsce na
                                  domowe, ale moje dziecię gorączkowało i nie chciałm go zostawiać.
                                  • magdam110 Re: poniedziałkowo 07.01.08, 11:08
                                    Witam

Truski umwawiamy się na piątek? Wino czeka.
                                    • truski1 Re: poniedziałkowo 07.01.08, 11:19
                                      Ty wiesz, że bardzo chętnie:)
                                      • patsik Re: poniedziałkowo 07.01.08, 22:20
                                        a gdzie się spotykacie?
                                        jeszcze nie wiem, czy będę miała możliwość ( i czy mnie
                                        zaprosicie....), ale wstępnie się dopytuję ....:)
                                        • magdam110 Re: poniedziałkowo 08.01.08, 07:09
                                          Patsik
                                          Truski zapraszam do mnie. Wysłałam Ci na maila gazetowego nr
                                          telefonu do mnie.
                                          A tak w ogóle to dzień dobry
                                          • truski1 Re: wtorkowo 08.01.08, 08:11
                                            Dzień dobry. No to myślę, ze Lamelka też się zdecyduje i stawimy się
                                            u Ciebie. Daj znać o której
                                            pozdrawiam
                                            • magdam110 Re: wtorkowo 08.01.08, 08:40
                                              Co myślicie o 19,30. Można z dziećmi.
                                              • patsik Re: wtorkowo 08.01.08, 12:17
                                                bri :)

a jakie macie dzieci do dyspozycji? bo moje to chyba za stare
                                                będą.....;)
                                                • magdam110 Re: wtorkowo 08.01.08, 13:53
                                                  11(dziewczyna), 12(chłopak)
                                                  • patsik Re: wtorkowo 08.01.08, 14:11
                                                    eee, to spoko, moje mają 11 (chłopak) i 8 (dziewczę)

zobaczymy, zobaczymy

jakby co, to co przynieść?
                                                  • truski1 Re: juz środeczek 09.01.08, 08:11
                                                    tygodnia. Jak ten czas leci. witam serecznie. Mnie godzina pasuje.
                                                    co do dzieci to chyba zostawię w domku. moje małe i czasami mocno
                                                    zajmujące....
                                                  • magdam110 Re: juz środeczek 09.01.08, 09:47
                                                    Ja zrobiłabym kluchy z sosem szpinakowym mocno czosnkowym ale nie
                                                    wiem co wy na szpinak.
                                                  • truski1 Re: juz środeczek 09.01.08, 11:04
                                                    UWIELBIAM
                                                  • lamelka007 Re: juz środeczek 09.01.08, 11:15
                                                    jam mam białe wytrawne wino i córkę lat 8:)
                                                    uwielbiam szpinak:)
                                                  • lamelka007 Re: juz środeczek 09.01.08, 12:16
                                                    ups... córkę lat 7:)
                                                  • magdam110 Re: juz środeczek 09.01.08, 12:38
                                                    No to spotykamy się w piątek
                                                  • patsik Re: juz środeczek 09.01.08, 16:43
                                                    ja mam też białe wytrawne...mogę mieć ser kozi...ale się waham, bom
                                                    na diecie poświątecznej, a szpinak z czosnkiem może mnie skusić......
                                                  • truski1 Re: czwartkowe 10.01.08, 07:39
                                                    dzień dobry. to się imprezka szykuje:)
                                                  • magdam110 Re: czwartkowe 10.01.08, 08:33
                                                    Witam

i czekam.
                                                  • lamelka007 Re: czwartkowe 10.01.08, 10:20
                                                    hi!
                                                  • patsik Re: czwartkowe 10.01.08, 14:33
                                                    no i znowu mnie nie będzie....
                                                    smacznego Wam życzę - i do następnego razu!!!!
                                                    oby do wiosny
                                                  • truski1 Re: piateczek 11.01.08, 08:17
                                                    Witam i do zobaczyska dziewczyny
                                                  • lamelka007 Re: piateczek 11.01.08, 08:24
                                                    heloł, ja bez córki też.
                                                  • magdam110 Re: piateczek 11.01.08, 08:38
                                                    Witam
                                                    Kocham piątki
                                                  • lamelka007 Re: piateczek 11.01.08, 12:13
                                                    a może jednak z???
                                                  • patsik Re: piateczek 11.01.08, 12:57
                                                    witam :)
                                                    ślinka mi cieknie na ten szpinak z czosnekiem...opowiecie jak
                                                    smakował? :)
                                                    ja robię o 20 komitet powitalny, dla męża, co z delegacji powraca -
                                                    same rozumiecie....;)
                                                    bawcie się dobrze!
                                                  • patsik Re: piateczek 13.01.08, 22:22
                                                    hello prawie poniedziałkowo :)
                                                    czekam na relację ze szpinakowego makaronu.......
                                                  • truski1 Re: znowu poniedziałek 14.01.08, 07:43
                                                    Hejka
                                                    Było super. Gadałyśmy, gadałyśmy, gadałyśmy..... przerywałyśmy tylko
                                                    po to by skosztować winka. Powtórka zapowiedziana. Teraz u mnie :)
                                                  • magdam110 Re: znowu poniedziałek 14.01.08, 07:47
                                                    Witam
                                                    Też nie lubię poniedziałków.
                                                  • grzeg_sz_1 dobry dzień 14.01.08, 09:08
                                                    Gratuluję jubileuszowego postu:)
                                                  • lamelka007 Re: znowu poniedziałek 14.01.08, 10:12
                                                    a szpinak przedni. mniam, mniam
                                                  • truski1 Re: wtoreczek 15.01.08, 07:42
                                                    Dzień dobry:)ano pychotka
                                                  • lamelka007 Re: wtoreczek 15.01.08, 10:28
                                                  • truski1 Re: kolejny dzień życia 16.01.08, 07:55
                                                    dzień dobry
                                                  • magdam110 Re: kolejny dzień życia 16.01.08, 08:15
                                                    Aby do piątku
                                                    Witam
                                                  • lamelka007 Re: kolejny dzień życia 16.01.08, 09:23
                                                    oby:)
                                                  • patsik Re: kolejny dzień życia 16.01.08, 09:27
                                                    hellouuuuu
                                                    :)))
                                                  • lamelka007 czwarteczkowe 17.01.08, 08:23
                                                    i trochę bure dzień dobry!
                                                  • truski1 Re: czwarteczkowe 17.01.08, 08:29
                                                    hejka
    • magdam110 Piątek!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.08, 07:24
      Nareszcie
      Witam jeszcze w ciemnościach
      • truski1 Re: Piątek!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.08, 07:50
        hejka. Jak ty żyjesz kobieto? Wychodzisz z domu ciemno- wracasz
        ciemno. I jeszcze masz siłę na spotkania towarzyskie. Podziwiać,
        podziwiać. Tylko wiesz na dłuższą metę to tak się nie da..... :)
        • magdam110 Re: Piątek!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.08, 08:15
          Truski

Bo ja silna kobieta jestem. Ale weekendy to tylko z rodziną.
          • lamelka007 Re: Piątek!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.08, 08:16
            hi!
            • truski1 Re: od nowa 21.01.08, 08:13
              witam poniedziałkowo
              • patsik Re: od nowa 22.01.08, 02:41
                nuuda

witam wtorkowo już chyba? ;)
                • magdam110 Wtorek 22.01.08, 07:16
                  A ja witam wszystkich dziadków w ten deszczowy listopadowy? poranek.
                  W styczniu nie powinno tak padać!!!!!!!!!!
                  • truski1 Re: Wtorek 22.01.08, 07:45
                    Dzień dobry. Dzień do spania. Typowa jesienna pogoda. Oj jak mam
                    ochotę zawinąć sie w koc, poczytać książkę, wypić herbatę z cytryną,
                    albo po prostu spać, spać... A tu obowiązki wzywają. E tam z takim
                    życiem :(
                    • lamelka007 Re: Wtorek 22.01.08, 19:26
                      nie narzekaj! ciesz się, że jesteś zdrowa!!!
                      • lamelka007 coś 24.01.08, 19:32
                        słabiutko, coraz słabiej z wątkiem powitalnym. czyżby to jego kres....
                        • magdam110 Piątek 25.01.08, 07:28
                          I w koncu nadszedł.
                          • patsik Re: Piątek 26.01.08, 02:02
                            a bo wszyscy w sen zimowy zapadli pewnie..... ;)

ja też....a co...;)
                            • funcia2 Re: Piątek 27.01.08, 22:23
                              Albo buszują na naszej klasie.
                              Witam w niedzielną prawie noc :)
                            • lamelka007 Re: Piątek 28.01.08, 15:06
                              i pewnie gruba warstwa śniegu pod którą zalegli utrudnia im
                              komunikację za światem;)....
    • magdam110 Środa 30.01.08, 07:21
      Dzień dobry.
      Dziewczyny pisać,pisać.
      • truski1 Re: Środa 30.01.08, 08:02
        Dzień dobry :) piszemy, piszemy
        • magdam110 Re: Środa 30.01.08, 09:46
          Doszly mnie słuchy , że zamykają Le Cher a w tym miejscu ma być
          kolejny bank. Ciekawe czy będzie miał dobrą kawę i kuleczki dla
          dzieci.
          • truski1 Re: Środa 30.01.08, 09:49
            to straszne co piszesz. To moja i dzieci ulubiona kawiarenka. W
            niedziele to tam jest pelno ludzi. Szkoda wielka szkoda
            • truski1 Re: piątek 01.02.08, 07:39
              Dzień doberek. Jak ja lubie piątki :)
              • magdam110 Re: piątek 01.02.08, 07:58
                To tak jak i ja
    • magdam110 PONIEDZIAŁEK 04.02.08, 11:43
      Witam w słoneczny, wiosenny poniedziałek.
      • lamelka007 Środowoburowo 06.02.08, 10:09
        witam!
        • patsik Re: Środowoburowo 06.02.08, 14:05
          witam mokrawo ;)

co to za ploty o Le Cher???
          to pewnie za to, że zimne wino wytrawne podają ;)

ale i tak nie wierzę......
          • patsik Re: Środowoburowo 07.02.08, 08:59
            uuu.....
            helooooł.......

jest ktoś jeszcze w tym Otwocku, czy wymarliśmy???

;)
            • magdam110 Re: Środowoburowo 07.02.08, 12:00
              Też dlugo nie byłaś
              • patsik Re: Środowoburowo 08.02.08, 18:44
                ale zapowiadałam, że skoro wszyscy zapadli w sen, to i ja zapadam ;)
                a reszta zwiała bez ostrzeżenia ;)
                • truski1 Re: poniedziałek 11.02.08, 08:09
                  witam serdecznie. Ja ostatnio walczę z obowiązkami, więc mało się
                  udzielam, ale w sen zimowy nie zapadłam
                  • magdam110 Re: poniedziałek 11.02.08, 08:28
                    Truski a to już nowe obowiązki czy jeszcze stare
    • magdam110 PONIEDZIAŁEK 11.02.08, 08:26
      Witam
      • patsik Re: PONIEDZIAŁEK 11.02.08, 09:29
        heloł :)
        • truski1 Re: PONIEDZIAŁEK 11.02.08, 10:16
          w starym miejscu, nowe obowiązki. Jeszcze na koniec chcą mnie
          wykorzystać do najważniejszego obecnie zadania
          • truski1 Re: środa 13.02.08, 10:18
            witam w środeczku
            • magdam110 czwarteczek 14.02.08, 10:08
              A ja mam wolne
              • patsik Re: sobótka 16.02.08, 14:11
                spacery weekendowe wykonane?
                jeśli nie, to korzystać z pięknej, zimowej aury, nie siedzieć w
                mieszkaniach!!!!

:)))
    • magdam110 Środa 20.02.08, 08:21
      Witam moje zapracowane koleżanki i kolegów.
      • lamelka007 Re: Środa 20.02.08, 08:54
        witajcie!
    • magdam110 Piątek 29.02.08, 07:30
      Witam
      • patsik Re: Piątek 29.02.08, 15:32
        czyżby wiosenne ożywienie forum?
        witam też:)
    • magdam110 Poniedziałek 10.03.08, 07:19
      Witam
      • truski1 Re: Poniedziałek 10.03.08, 13:22
        Hejka
        oj jak miło znowu poczytać. Pozdrawiam serdecznie
        • patsik Re: Poniedziałek 14.03.08, 15:09
          czyżbyśmy nie mieli dociągnąć nawet do 555?
          a spotkanko powielkanocne by się forumowiczom nie marzyło???
          • magdam110 Re: Poniedziałek 14.03.08, 15:31
            Spotkanko i kto to pisze? Nie namawiaj bo ja straciłam nadzieję, ze
            z Tobą się jeszcze zobaczymy.
            • truski1 Re: wtorek 18.03.08, 15:00
              Witam serdecznie. Spotkanko oczywiście po świętach. Gdzie
              proponujecie? Ja teraz to tylko od czasu do czasu mogę tu wskoczyć,
              ale będę się starała zaglądać
              • magdam110 Re: wtorek 18.03.08, 18:30
                W Dominium było fajnie. A i u mnie chyba nieźle.
    • magdam110 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.03.08, 07:49
      A gdzie jest Lamelka?
      • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.03.08, 09:57
        pracuje ciężko!:)
        ale od czasu do czasu zagląda:)
        • patsik Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.03.08, 17:29
          to co? poświątecznie? gdzie?
          w Otwocku mamy jakiś nowy casino club, ale jeszcze nie sprawdzałam, co to za
          zwierzę...... :)
          postaram się tym razem przybyć.......żeby nie było, że tylko namawiam..... ;)
          • patsik Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 25.03.08, 11:22
            Witam poświątecznie :)
            jak tam chęci do spotkanka??? są??
            to gdzie i kiedy? czekam na propozycje :)) - byle nie w tym
            tygodniu.....
            • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 26.03.08, 12:35
              hi!
              • truski1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 27.03.08, 08:01
                hi
                • magdam110 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 27.03.08, 09:05
                  No to hi
                  • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 27.03.08, 12:56
                    hi, hi:D
                    • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 28.03.08, 09:10
                      hi, hi, hi!
                      • truski1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 28.03.08, 14:02
                        dzień dobry maleńka, jak ci na imię.....
    • magdam110 Słoneczny poranek 29.03.08, 06:57
      Witam
      • lamelka007 Re: Słoneczny poranek 31.03.08, 09:01
        w poniedziałek również:)
        • lamelka007 Re: Słoneczny poranek 04.04.08, 09:08
          dzień dobry. zdrowia tym którzy chorzy, uśmiechu tym co smutni i zapału tym co
          leniwi:)
          • patsik Re: Słoneczny poranek 04.04.08, 10:36
            lamelka, widze, żeś sama została na placu boju.....
            to ja Ci potowarzyszę :)
            cześć!
            • lamelka007 Re: Słoneczny poranek 13.05.08, 12:34
              dzień dobry. tym co nie poznają na ulicy i tym co z rozrzewnieniem wspominają
              świetność tego wątku:)))) oraz wszystkim innym!
              • magdam110 Re: Słoneczny poranek 14.05.08, 07:49
                Witam dzisiaj też jest slonecznie
                • lamelka007 Re: Słoneczny poranek 14.05.08, 09:03
                  witam, witam:)
                  • truski1 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 07:49
                    witam serdecznie
                    • lamelka007 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 08:07
                      i słonecznie!
                      • magdam110 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 09:24
                        Też witam
                        • lamelka007 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 09:48
                          no to czekamy jeszcze na patsik:)
                          • grzeg_sz_1 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 09:53
                            dobry dzień,
                            I będzie sabat czarownic:))))
                          • francesca12 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 10:31
                            A tu niespodzianka!
                            Bo jestem JA :)
                            • lamelka007 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 10:39
                              ależ się zrobiło miło i tłoczno, prawie jak za starych czasów:)
                              • grzeg_sz_1 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 11:01
                                aha, tłok jak w metrze w godzinach szczytu:))))
                              • francesca12 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 15:35
                                nie, to już nie to samo.
                                ze "starych" to tu widzę tylko grzega.

wiedziałam, że wszystkich przeżyję :D
                                • grzeg_sz_1 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 15:50
                                  francesca12 napisała:

> nie, to już nie to samo.
                                  > ze "starych" to tu widzę tylko grzega.
                                  >
                                  > wiedziałam, że wszystkich przeżyję :D
                                  >
                                  nie wszystkich, mnie nie :D:D
                                  pochwal się gdzie byłaś jak Cię nie było:)
                                  • francesca12 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 17:28
                                    nie ma czym się chwalić. otwockie klimaty i tyle. aż tyle.
                                    • magdam110 Re: Słoneczny poranek 15.05.08, 17:48
                                      Nadal pytamy a gdzie jest Patsik.
                                      • patsik Re: Słoneczny poranek 16.05.08, 04:18
                                        jestem, jestem....
                                        porzuciłam na chwile forum miejscowe, bo się nic nie działo, ale jak
                                        się dzieje, to jestem :)
                                        i kajam się powtórnie, że nie poznaję na ulicy.....ale ja tak mam,
                                        niestety.....;-/
                                        • magdam110 Słoneczny piątkowy poranek 16.05.08, 07:22
                                          Witam
                                          Patsik a ty to już wstałaś czy dopiero szłaś spać. Jak byś miała
                                          wolne popołudnie dzisiaj to pisz. Robimy babski wieczorek (wczesny)
                                          u mnie.
                                          • lamelka007 Re: Słoneczny piątkowy poranek 16.05.08, 07:54
                                            • grzeg_sz_1 Re: Słoneczny piątkowy poranek 16.05.08, 08:17
                                              witam
                                              • patsik Re: Słoneczny piątkowy poranek 16.05.08, 10:18

bri
                                                szłam spać ;)
                                                dziś odpada, niestety, jestem z dzieciami a bez męża
                                                ale dzięki za zaproszenie :)
                                                • lamelka007 Re: Słoneczny piątkowy poranek 16.05.08, 10:22
                                                  od razu przyjemnie jak tak parę osób tu zaglądnie i się przywita:)
                                                  • patsik Re: Słoneczny piątkowy poranek 16.05.08, 12:12
                                                    aż się chce bywać ;)
                                                  • grzeg_sz_1 Re: Słoneczny piątkowy poranek 16.05.08, 13:29
                                                    bywać to się powinno u wód
                                                    a dziś lub jutro ma poważnie padać, więc będziemy mieli Wenecję:):)
                                                  • patsik Re: witam w sobotnie popołudnie :) 17.05.08, 13:29
                                                    grzeg - Ty się wstrzymaj z tym padaniem, ja mam gości sproszonych na
                                                    ognisko!!!!
                                                  • grzeg_sz_1 Re: witam w sobotnie popołudnie :) 17.05.08, 14:41
                                                    patsik napisała:

> grzeg - Ty się wstrzymaj z tym padaniem, ja mam gości sproszonych na
                                                    > ognisko!!!!
                                                    też mam imprezkę:))

Ale jakby co to już masz winnego:)))))))))
                                                  • lamelka007 Re: witam w sobotnie popołudnie :) 17.05.08, 18:11
                                                    też witam - deszcz to dopiero jutro!
    • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 08:03
      heloł, ktoś pracuje? czy dłuuuugi weekend?:)
      • truski1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 08:21
        hejka, pracuje, pracuje, choć w tym tygodniu tylko 3 dni, aż mi się
        gęba sama śmieje na myśl o tak długim wypoczynku. Tym bardziej, że
        zamierzam leniuchować na całego w wiejskich klimatach :)
        • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 08:23
          znaczy się leniuchować będziesz w stogu siana?:))))))))
          • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 08:49
            dziędobły.
            • francesca12 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 08:55
              ok, proszę receptę na poniedziałkowego muła,
              znaczy się lenistwo i ogólne rozmemłanie.
              • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 09:30
                a po co recepta??
                taki stan to nie choroba:))))))
                • francesca12 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 09:35
                  Bo znieść tej francy nie mogę!
                  • grzeg_sz_1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 09:54
                    jak nie możesz wroga pokonać, to go zaakceptuj:):)
                    • francesca12 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 10:10
                      niestety, ja nie z takich, które tak łatwo "odpuszczają".
                      No dobra, po porannym bajaniu, trza się wziąć w garść. Cała masa
                      roboty czeka!
                      • magdam110 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 19.05.08, 10:31
                        Też Was witam
    • magdam110 I znowu słoneczny poranek 20.05.08, 06:54
      Dzień dobry
      • grzeg_sz_1 Re: I znowu słoneczny poranek 20.05.08, 07:15
        Jak na razie bardzo dobry:)
        Witam
        I coś na poprawę humoru::) www.pobandzie.pl/Pobandzie/0,86194,3982084.html?tag=znajd%BC%20r%F3%BFnic%EA
        • lamelka007 Re: I znowu słoneczny poranek 20.05.08, 09:46
          humor poprawiony. Witam:)
    • magdam110 Deszczowy poranek 21.05.08, 07:10
      Chociaż deszcz ale humor całkiem niezły. Dłuuuuuuuugi weekend za
      chwilę czas zacząć. Tak jak Truski wiejskie klimaty.
      • grzeg_sz_1 Re: Deszczowy poranek 21.05.08, 07:25
        witam
        a niektórzy w piątek do pracy;)
        • francesca12 Deszczowy, nie deszczowy, 21.05.08, 08:24
          pracuj, Grzeg, pracuj, ktoś musi te straty z powodu dłuuugiego
          weekendu odrobić :D
          praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,5229187.html
          Tak na serio, ja też nie mam piątku wolnego.. z własnego wyboru:)
        • truski1 Re: Deszczowy poranek 21.05.08, 08:35
          Witam Was serdecznie. Chyba jednak rzeczywiście konieczny jest mi
          wypoczynek. Przez ostatnie dwa dni miałam dziurę w mózgu. Za żadne
          skarby nie mogłam sobie przypomnieć hasła do logowania. Totalna
          amnezja. A dziś bezmyślnie postukałam w klawiaturę i jest SUKCES. A
          co się nagłowiłam, nakombinowałam, totalna porażka.
          No ale wracając do tematu sianka…….. oj wróciły wspomnienia.
          Jako dziecko spędzałam prawie każde wakacje u rodzinki na wsi.
          Mam nadzieję że się poprawi pogoda i przestanie padać. Oj nie mogę
          się doczekać. Czwartek wolny, piątek wolny sobota niedziela….Żeby
          tylko nie dać się zwariować
          Miłego dzionka życzę
          • francesca12 Re: Deszczowy poranek 21.05.08, 09:21
            No, trzeba uważać, człowiek w te wolne dni na taki luz wrzuca, że..

Chciałam tylko powiedzieć, że siana w stodołach to chyba jeszcze nie
            ma, zresztą gdzie teraz są stodoły? U mnie na wsi nie ma, u Babci na
            wsi pod Kołbielą nie ma..
            Nie ma stodoły, nie ma siana..
            • grzeg_sz_1 Re: Deszczowy poranek 21.05.08, 09:31
              Franki, są stodoły z sianem, ale jeszcze kawałek za Kołbielą:):)
              • francesca12 Re: Deszczowy poranek 21.05.08, 09:47
                Aha..
                No dobra :)
                • magdam110 Re: Deszczowy poranek 21.05.08, 09:57
                  u babci na Kujawach są i u moich przyszłych sąsiadów okolice
                  Brodnicy też są. Całe szczęście.
                  • lamelka007 Re: Deszczowy poranek 21.05.08, 10:08
                    pewnie, że są:)
    • ola_i_ania Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 21.05.08, 10:03
      Dzień dobry
      • lamelka007 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 21.05.08, 10:09
        witaj ola_i_ania w naszym dziędobrakowym wątku:)
        • truski1 Re: dzień dobry ciąg dalszy.... 21.05.08, 12:44
          tam gdzie jadę stodoła jest, sianka pewie jeszcze nie ma, ale
          przecież nie o sianko tu chodzi:)choć gdyby było to bym się nie
          pogniewała. Najgorsze jest to co teraz widzę za oknem.. Zamówiłam
          słońce. Mam nadzieję, że się jutro pojawi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka