Dodaj do ulubionych

Pecha Kucha Wrocław

IP: *.chello.pl 12.11.09, 17:26
powodzenia ,w moim ukochanym wrocku zaś się dzieje,
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Pecha Kucha Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.11.09, 22:09
      przyjdziemy :)
    • Gość: etna Re: Pecha Kucha Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.09, 21:55
      no to do zobaczenia!
    • Gość: lulu Re: Pecha Kucha Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 18:32
      świetna impreza! byłam na pierwszej i na tę też się wybieram!
    • Gość: somebody told me Re: Pecha Kucha Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.09, 21:44
      Do zobaczebnia! :).
    • Gość: le Re: Pecha Kucha Wrocław IP: *.lanet.net.pl 17.11.09, 18:12
      tam sie pomiesci 1/100 chetnych chyba;p
    • Gość: kk Re: Pecha Kucha Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.11.09, 09:46
      swietna inicjatywa! naprawde ciekawie bylo:) dobrze ze prezentuje sie osoby byly zwiazane i z architektura, sztuka, z filmem i designem !!dzieki czemu bylo ciekawie i kontrastowo:D czekamy na nastepne:)
    • Gość: atm_la_design Re: Pecha Kucha Wrocław IP: 217.98.242.* 19.11.09, 17:25
      brawa i gratulacje! Choć nasze niskie łąki nie przypominają gabarytami auli wykładowej to wzorowo pomieściły rzesze zainteresowanych i samych uczestników, którzy humorystycznie, ciekawie i ujmująco podeszli do tematu. Oby tak dalej i życzymy wielu sukcesów, nie tylko na twórczej ale także sprzedażowej drodze :], i niekoniecznie sprzedających się samych autorów jak to uroczo określiła Kasia Wojdyła ;]
      Z niecierpliwością oczekujemy następnych :]
    • Gość: stud Re: Pecha Kucha Wrocław IP: *.xdsl.centertel.pl 20.11.09, 23:17
      tak byłam i zobaczyłam że nie da się wejść :/
    • mironiusz Re: Pecha Kucha Wrocław 06.01.10, 03:43

powodzenia Wrocław! w Gdańsku odbyła sie juz 4 edycja Pecha Kucha, zobaczcie jak to wyglądało na zdjęciach i filmikach (architektura i duzo duzo więcej):

www.pechakuchagdansk.ownlog.com/

. . .

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka