Dodaj do ulubionych

Zielony labirynt w centrum Londynu

IP: *.iwacom.net.pl 04.08.10, 15:29
To jakiego wzrostu jest przeciętny londyńczyk, jeśli ściany labiryntu mają 2,4m? Wysoko tam ludzie mierzą, nie to co u nas... ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: jfk Re: Zielony labirynt w centrum Londynu IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 16:34
      fajna sprawa. Co prawda bardziej odpowiadają mi obszary zielone, jak te u nas w Warszawie: ow.ly/2kTCH ale jako pomysł na konieczność zwrócenia uwagi na pozbawianie miast obszarów zielonych jak najbardziej OK. Skojarzyło mi się trochę z berlińskim pomnikiem Eisenmana.
    • gsb Re: Zielony labirynt w centrum Londynu 04.08.10, 17:06
      Super! 2,4 m to fajna wysokość, żeby się zgubić wśród tych ścian. Rzeczywiście kojarzy się z pomnikiem w Berlinie ale tutaj jest "na wesoło" (inne materiały, skala, kontekst)
    • Gość: Ginsbourgh Re: Zielony labirynt w centrum Londynu IP: *.gemini.net.pl 04.08.10, 18:54
      Bardzo ciekawy pomysł, ciekawe czy naprawdę da się w nim zgubić? :)
      www.go4trip.pl/
    • Gość: WW Re: Zielony labirynt w centrum Londynu IP: *.uznam.net.pl 04.08.10, 20:59
      Ach zagubić się w tej zieloności ...
    • Gość: gośc Re: Zielony labirynt w centrum Londynu IP: 195.116.98.* 05.08.10, 09:56
      Coś takiego powinno powstać na Placu Defilad który na co dzień jest betonową pustynią
      ...
      skocz.pl/rtv2010
    • Gość: mariachi77 Re: Zielony labirynt w centrum Londynu IP: *.bb.sky.com 05.08.10, 10:36
      W Warszawie można zrobić co najwyżej labirynt z krzyży.
    • Gość: fałn Re: Zielony labirynt w centrum Londynu IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 15:39
      Tą babkę w czerwonym kubraczku po prostu ktoś podsadził.
    • fitoutcompl Re: Zielony labirynt w centrum Londynu 08.08.10, 16:07
      Pracownia architektoniczna Zapraszam serdecznie.

• fitoutcompl Re: Zielony labirynt w centrum Londynu 08.08.10, 16:30

www.fitout.com.pl/polski/pracownia-architektoniczna/
      Gorąco polecam!
    • Gość: ashka Re: Zielony labirynt w centrum Londynu IP: *.play-internet.pl 20.07.11, 17:23
      fajny, tylko trochę mały! kiedyś marzyłam żeby połazić po jakimś porządnym labiryncie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka