Dodaj do ulubionych

Dom dla ojca i syna

IP: *.chello.pl 13.08.10, 11:36
co tu duzo gadac, swietny projekt
Obserwuj wątek
    • Gość: oa Re: Dom dla ojca i syna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:48
      (ciekawe kto pierwszy go skrytykuje...) Perfekcyjny!
    • Gość: Fif Dom dla ojca i syna IP: *.gemini.net.pl 13.08.10, 12:01
      Projekt bardzo fajny, okolica też naprawdę niezła, ale mieszkać z Tatuśkiem po 20 - nie wyobrażam sobie :)
      __
      www.tanie-latanie.net/
    • Gość: m. Re: Dom dla ojca i syna IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.08.10, 12:29
      rewelacja!
    • Gość: mp1985 Re: Dom dla ojca i syna IP: *.static.entel.pl 13.08.10, 13:16
      Ciekawe jak termicznie taka mega szyba zachowuje się w zimę?
    • Gość: pudło Re: Dom dla ojca i syna IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 13:28
      świetny projekt. Z zewnątrz znacznie lepszy niż w środku, gdzie postawił bym bardziej na tradycyjny wystrój regionu. Wolałby coś w ten deseń: goo.gl/KX97 Myślę, że we wnętrze ingerował jednak bardziej syn ;)
    • Gość: gość Re: Dom dla ojca i syna IP: 195.116.98.* 13.08.10, 13:33
      Nie ma czego krytykować więc będzie pewnie mało komentarzy,Chociaż Polacy zawsze znajdą dziure w całym(www.skocz.pl/ciuchy2010 )
    • Gość: niezle Re: Dom dla ojca i syna IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 13.08.10, 13:55
      projekt jest bardzo dobry, swietna lokalizacja co napewno dziala na psychike (dodaje projektowi uroku, przez co dajecie sie troszeczke oszukac)ale wnetrza sa za zimne i zbyt puste... nie zamieszkalbym tam, nawet gdyby dali mi za darmo umeblowanie wybrane przez siebie :P
    • Gość: gosciu Re: Dom dla ojca i syna IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 13.08.10, 13:57
      "Nie ma czego krytykować więc będzie pewnie mało komentarzy,Chociaż Polacy zawsze znajdą dziure w całym" ---
      Skoro cos sie komus nie spodoba, to dlaczego mialby nie wyrazic swojego zdania? uwazasz ze jak ci sie ten projekt podoba, to znaczy ze reszta musi podzieli twoje zdanie? Ja akurat odnajduje dziure w calym i nie kryje sie z tym. Projekt nie jest idealny, bo takie nie istnieja, chociazby dlatego ze kazdy potrzebuje czegos innego.
    • Gość: niezly Re: Dom dla ojca i syna IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 13.08.10, 14:00
      projekt jest bardzo dobry i znajduje sie w swietnej lokalizacji co dziala na psychike (przez co dajecie sie troszeczke oszukac), ale nie zamieszkalbym tam. Wnetrza sa zbyt zimne i puste, a swoje przemeblowanie nie daloby 100% efektu...
    • Gość: hahaha Re: Dom dla ojca i syna IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 13.08.10, 14:09
      ^^ powielaj dalej kolege, daleko zajdziesz :D
    • Gość: info Re: Dom dla ojca i syna IP: 94.230.21.* 13.08.10, 14:38
      UPRAWNIENIA ARCHITEKTONICZNE DLA INŻYNIERÓW BUDOWNICTWA

www.konstruktorbudowlany.fora.pl/uprawnienia-certyfikaty,26/konstruktor-architekt-nie-dajmy-sie-zwariowac,1806.html

Dziękujemy BRYLE za nieusuwanie tej informacji.
    • Gość: przyszly inzynier Re: Dom dla ojca i syna IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 13.08.10, 16:13
      wlasnie skonczylem srednia szkole w Londynie (A-level) i zostalem przyjety do Glasgow University, UCL, Edinburgh University, Liverpool University i Manchester University... musze przyznac ze zaciekawil mnie ten watek ktory podales "info". Przez ostatnie 3 lata intensywnie sie interesowalem szczegolami dotyczacymi inzynierii, zeby wybrac jak najlepsza dla siebie specjalizacje. Postaram sie udzielic w tym watku ;)
    • Gość: WW Re: Dom dla ojca i syna IP: *.chello.pl 13.08.10, 19:37
      Porządnie zrobiona architektoniczna i budowlana robota, ale ... jakoś mnie nie syci.
    • Gość: Marian Re: Dom dla ojca i syna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:45
      Powiedziałbym, że to jeden z najlepszych projektów jakie widziałem na bryle
    • Gość: xan Re: Dom dla ojca i syna IP: *.pools.arcor-ip.net 13.08.10, 22:09
      rzeknę: to lubię!
    • Gość: ja Re: Dom dla ojca i syna IP: *.acn.waw.pl 14.08.10, 19:40
      to jest dopiero budowla imperiumojca.pl/81263
    • Gość: sqro Re: Dom dla ojca i syna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.10, 00:33
      z zewnatrz cudeńko, w środku gorzej te biale szpitalne wnetrza sa odpychajace - ale w sumie co komu sie podoba
    • Gość: dddd Re: Dom dla ojca i syna IP: *.rev.pro-internet.pl 15.08.10, 22:15
      świetny!
    • Gość: Gość Re: Dom dla ojca i syna IP: *.net.autocom.pl 17.08.10, 09:49
      Zgadzam się z opinią, że dom wygląda lepiej z zewnątrz niż wewnątrz. Wnętrza plastikowe, bez charakteru, kompletnie niepraktyczne. Kolejny "dizajnerski"projekt, którego głównym atutem jest lokalizacja i widoki z okien. Pozdrawiam wszystkich pałających zachwytem do tego"cuda". Obyście nie musieli w czymś takim mieszkać.
    • Gość: kg Re: Dom dla ojca i syna IP: *.grupa5.com.pl 17.08.10, 11:56
      Ładnie wkomponowany "górski" projekt. Nie podoba mi się przekrój - wewnętrzna przestrzeń jest zaburzona i niepokojąca, ale cóż, zgodna z zamysłem architektury...
    • Gość: Wu. Re: Dom dla ojca i syna IP: *.chello.pl 18.08.10, 18:43
      Z naszych polskich podobało mi się www.activestate.pl /willa-gdańsk ładny wystrój, połączenie nowoczesności ze starym budownictwem :)
    • Gość: :) Re: Dom dla ojca i syna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 11:18
      Cudo, imponujący! :)
    • sselrats Re: Dom dla ojca i syna 19.08.10, 18:12
      Na zdjeciach widac jakby ten byl wzniesiony na zboczu gory a nie na szczycie.
    • Gość: dage Re: Dom dla ojca i syna IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 09:29
      We wnętrzu brakuje tylko antyków...
      www.density.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka