Dodaj do ulubionych

potrzebna adaptacja

28.01.13, 21:33
Witam, zwracam się z prośbą do architektów, mianowicie potrzebuję zaadaptować gotowy projekt na działce. Moja nieruchomość zlokalizowana jest w odległości około 30 km od Wrocławia - powiat trzebnicki. Wśród lokalnych architektów znalazłem ofertę za 1500 zł. Jeżeli jest ktoś chętny wykonania tej usługi dla mnie w korzystniejszej ofercie proszę o kontakt kudlaty305@gmail.com, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: potrzebna adaptacja IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.13, 16:53
      Cóż takiego rewelacyjnego może być w adaptacji?
    • Gość: ktoś Re: potrzebna adaptacja IP: *.net.lasnet.pl 03.02.13, 17:44
      1500zł mówisz? za taką cenę nawet rozmawiać ani zaglądać w projekt mi się nie opłaca
    • Gość: LLA Re: potrzebna adaptacja IP: *.infocoig.pl 12.02.13, 22:56
      Witam. Na marginesie podanej przez lokalnego architekta ceny 1500zł , podaje przykładowy zakres obowiązkowej tzw."ADAPTACJI" ( archon.pl/adaptacje-projektów/616,art ) , tj.
      zaprojektowanie obiektu ! dla konkretnej działki budowlanej wraz z przejęciem pełnej odpowiedzialności zawodowej za obiekt na podstawie zakupionych rysunków odnoszących sie do świata wirtualnego.

Proponuje wszystkim którzy mają zamiar kupić tzw. "projekt gotowy" najpierw zwrócić się do architekta ( choćby po to aby dowiedzieć się czym jest Projekt Budowlany ), a niżeli stanąć na pustej działce z pytaniem co dalej?
    • Gość: futur Re: potrzebna adaptacja IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 17:15
      Pracownia projektowa warszawa - prosimy o kontakt i szczegóły to wycenimy.
    • Gość: architerk i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 17:09
      1500 zł to za drogo ??? Skoro nie stać cię na opłacenie dokumentacji to za co chcesz ten dom wybudować?
      • Gość: inwest Re: i co? IP: *.play-internet.pl 07.01.15, 22:28
        To, że ktoś szuka tańszego wykonawcy nie oznacza, że nie ma pieniędzy. Raczej powiedziałabym, że potrafi uszanować owoce swojej pracy. Są kwestie, na których w budowie nie warto oszczędzać, ale architekt adaptujący zdecydowanie do nich nie należy. Pozdrawiam wszystkich stojących na progu swoich inwestycji i życzę powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka