Gość: Wladek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 09:51 Witam, pilnie potrzebuje takiego fachowca.. Chcę komuś sprawić niespodziankę a nie mam na to zbyt dużo czasu .. to jak ? Znacie kogoś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.e-siemianowice.pl 21.03.13, 11:32 polecam www.msmdesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uxm Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.internetunion.pl 21.03.13, 19:29 Zapraszam - jestem architektem z uprawnieniami, wykonuję wszelkiego typu projekty (budynki, przebudowy, wnętrza). Proszę o kontakt na maila: uxm.architekci@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinilla Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 09:38 Ja szczerze bym Tobie poleciła firmę Pani Ani - Anima. Znajduje się na Deszczowej, ale niestety nie pamiętam pod jakim numerem. W niedalekiej przeszłości miałam przyjemność współpracować z biurem i powiem Ci, że nawet tak wymagająca osoba jak ja była zaskoczona jakością projektu, jeśli chodzi o wnętrze sklepu. Bardzo pomysłowa praca, nowoczesne rozwiązania, zaskakująca mieszanina stylów. Polecam, trzeba samemu się przekonać. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 13:02 Popieram. Bardzo mądre i prawdziwe słowa. Firma Anima oferuje wysoką jakość w swojej branży. Odpowiedz Link Zgłoś
33mg Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 24.06.13, 17:20 Witam ! Jesteśmy solidną firmą, która swoje projekty wykonuje rzetelnie, solidnie, fachowo i szybko! Posiadamy pełen zakres usług od projektów architektonicznych po budowę, wykończeniówkę i aranżację wnętrz. Zapraszamy do kontaktu 503 193 427 Odpowiedz Link Zgłoś
tymuszko Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 03.07.13, 10:35 Chciałam się spytać czy to biuro ma doświadczenie w projektowaniu wnętrz aptek. Bo szukam odpowiedniego biura które może mi w tym pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 11:20 Na Deszczowej 18 lok. 15 :) :) :) Wiem, bo mieszkam obok :) :) :) Słyszałam same dobre opinie od znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.Red-2-139-249.staticIP.rima-tde.net 19.05.13, 02:33 Witam polecam amawa architekci. Wykonali projekt domu wraz z wnetrzami. Szybko, sprawnie, bez komplikacji a co najważniejsze niedrogo. Ponizej ich strona internetowa www.amawa.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
studiokurpas Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 25.06.13, 10:33 Witamy, działamy głównie na południu Polski. Jesteśmy nowo otwartą pracownią projektową skupiającą kreatywnych, wykształconych i doświadczonych ludzi. Nasz zespół oferuje kompleksowe projekty aranżacji wnętrz mieszkalnych oraz użyteczności publicznej. Zapraszamy do zapoznania się ze stronami naszych projektantów www.palajacek.pl oraz www.renia-design.pl Studio Kurpas, studio@kurpas.com.pl, tel. 512 660 410 Odpowiedz Link Zgłoś
peter.sweter Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 04.07.13, 11:37 Polecam świetną panią architekt Anne Rossowską rossowska.com/. Widziałem rożne jej projekty, w tym mój własny już po realizacji, i naprawdę trudno wyjść z podziwu. Niesamowite, że można mieć tyle wspaniałych pomysłów na aranżację nawet niewielkiej przestrzeni mieszkalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
madej77 Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 15.07.13, 14:54 Zdecydowanie biuro ANIMA z Deszczowej! Pani Ania zaskakuje swoimi pomysłami, które okazują się być bardzo nowatorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
michaln890 Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 15.07.13, 17:15 Ja ci polecam sprawdzić firmę projekty domów plus firma zajmuje się projektowaniem domów, garaży itp. ogólnie mają szeroki zakres oferty. Posiadają również gotowe projekty do kupna więc można jakiś już wybrać i zaoszczędzić czas na pracy którą potrzebuje architekt na przygotowanie indywidualnego projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.n1982 Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 25.07.13, 14:26 Muszę się z Tobą zgodzić. Nie znam lepszego wrocławskiego fachowca od projektów, choć pracuję w branży budowlanej od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pott Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: 78.10.94.* 26.07.13, 21:36 polecam pomysłowe biuro z wrocławia www.zamuramizadachami.pl Odpowiedz Link Zgłoś