Dodaj do ulubionych

Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 09:51
Witam, pilnie potrzebuje takiego fachowca..
Chcę komuś sprawić niespodziankę a nie mam na to zbyt dużo czasu .. to jak ? Znacie kogoś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.e-siemianowice.pl 21.03.13, 11:32
      polecam www.msmdesign.pl
    • Gość: uxm Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.internetunion.pl 21.03.13, 19:29
      Zapraszam - jestem architektem z uprawnieniami, wykonuję wszelkiego typu projekty (budynki, przebudowy, wnętrza). Proszę o kontakt na maila: uxm.architekci@gmail.com
    • Gość: Pinilla Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 09:38
      Ja szczerze bym Tobie poleciła firmę Pani Ani - Anima. Znajduje się na Deszczowej, ale niestety nie pamiętam pod jakim numerem. W niedalekiej przeszłości miałam przyjemność współpracować z biurem i powiem Ci, że nawet tak wymagająca osoba jak ja była zaskoczona jakością projektu, jeśli chodzi o wnętrze sklepu. Bardzo pomysłowa praca, nowoczesne rozwiązania, zaskakująca mieszanina stylów. Polecam, trzeba samemu się przekonać. Naprawdę warto.
      • Gość: Ursus Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 13:02
        Popieram. Bardzo mądre i prawdziwe słowa. Firma Anima oferuje wysoką jakość w swojej branży.
        • 33mg Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 24.06.13, 17:20
          Witam !
          Jesteśmy solidną firmą, która swoje projekty wykonuje rzetelnie, solidnie, fachowo i szybko! Posiadamy pełen zakres usług od projektów architektonicznych po budowę, wykończeniówkę i aranżację wnętrz. Zapraszamy do kontaktu 503 193 427
        • tymuszko Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 03.07.13, 10:35
          Chciałam się spytać czy to biuro ma doświadczenie w projektowaniu wnętrz aptek. Bo szukam odpowiedniego biura które może mi w tym pomóc.
      • Gość: Tusia Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 11:20
        Na Deszczowej 18 lok. 15 :) :) :) Wiem, bo mieszkam obok :) :) :)
        Słyszałam same dobre opinie od znajomych.
    • Gość: Pawel Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: *.Red-2-139-249.staticIP.rima-tde.net 19.05.13, 02:33
      Witam polecam amawa architekci. Wykonali projekt domu wraz z wnetrzami. Szybko, sprawnie, bez komplikacji a co najważniejsze niedrogo.
      Ponizej ich strona internetowa
      www.amawa.pl
      Pozdrawiam
    • studiokurpas Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 25.06.13, 10:33
      Witamy, działamy głównie na południu Polski. Jesteśmy nowo otwartą pracownią projektową skupiającą kreatywnych, wykształconych i doświadczonych ludzi. Nasz zespół oferuje kompleksowe projekty aranżacji wnętrz mieszkalnych oraz użyteczności publicznej. Zapraszamy do zapoznania się ze stronami naszych projektantów www.palajacek.pl oraz www.renia-design.pl

Studio Kurpas, studio@kurpas.com.pl, tel. 512 660 410
    • peter.sweter Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 04.07.13, 11:37
      Polecam świetną panią architekt Anne Rossowską rossowska.com/. Widziałem rożne jej projekty, w tym mój własny już po realizacji, i naprawdę trudno wyjść z podziwu. Niesamowite, że można mieć tyle wspaniałych pomysłów na aranżację nawet niewielkiej przestrzeni mieszkalnej.
    • madej77 Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 15.07.13, 14:54
      Zdecydowanie biuro ANIMA z Deszczowej!
      Pani Ania zaskakuje swoimi pomysłami, które okazują się być bardzo nowatorskie.
      • michaln890 Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 15.07.13, 17:15
        Ja ci polecam sprawdzić firmę projekty domów plus firma zajmuje się projektowaniem domów, garaży itp. ogólnie mają szeroki zakres oferty. Posiadają również gotowe projekty do kupna więc można jakiś już wybrać i zaoszczędzić czas na pracy którą potrzebuje architekt na przygotowanie indywidualnego projektu.
      • tadeusz.n1982 Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt 25.07.13, 14:26
        Muszę się z Tobą zgodzić. Nie znam lepszego wrocławskiego fachowca od projektów, choć pracuję w branży budowlanej od paru lat.
    • Gość: pott Re: Wroclaw- potrzebny mi fachowiec -architekt IP: 78.10.94.* 26.07.13, 21:36
      polecam pomysłowe biuro z wrocławia www.zamuramizadachami.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka