Dodaj do ulubionych

najlepsze strony pracowni architektonicznych

IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 08:16
ja proponuje
www.qbik.pl/
ale traktujcie tego jak forme autoreklamy i pokazcie innych, nie siebie..
Obserwuj wątek
    • Gość: rs Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:18
      a mogą byc nie nasze?
      www.rojkindarquitectos.com/
      • Gość: Maciek Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: 81.210.122.* 22.04.05, 00:17
        zobaczcie tego gościa - www.koziarski.pl
    • Gość: karol4 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 17.04.05, 19:54
      Wiele ciekawych projektow widzialem ostatnio na www.architektura.waw.pl/

• Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 19:59
      znaczy - nie traktujcie tego jako formę autoreklamy...
      • Gość: RPO Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.04.05, 20:31
        Zależy kto czego szuka na stronie internetowej jeżeli realizacji to tu jest co
        pooglądać art-nova.pl/
        • Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 22:39
          :((
        • Gość: gość Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 09:51
          trzeba sie jeszcze pouczyć www.jeannouvel.fr
          • Gość: arturka Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.05, 11:00
            a co powiecie o tej stronie www.archea.it/2004/home.html ?
            dla mnie super
            • Gość: sto Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:01
              dla mnie rewelka, FAJNIE
          • Gość: RPO Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.05, 13:45
            Wybacz ale jak coś na ekranie lata przez pół godziny to nie ogladam takich
            stron. Niewiadom co ważniejsze umiejętności architekta czy efekty programów
            komputerowych.
    • Gość: Kocurro Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 21.04.05, 14:39
      heh wlazłem na QBIKa, nie powiem żebym mnie to powaliło. Projekty są dobre
      warsztatowo, wizualizacje jak ze sztancy ale trudno wymagać od tej formy
      podania projektu za wiele.

Stronka jest czytelna i poprawna, pomimo ozdobników da się nawigować mój głowny
      zarzut dotyczy czego innego - brakuje mi komentarza autorskiego, wypowiedzi na
      temat prezentowanej architektury no i silnej myśli przewodniej. Dla mnie to
      sprawia ze QBIK nie rózni się od tysiąca innych stron architektów.

Mozna za to znalezc conieco na krytykowanej przez Ciebie stronie BARARCHITECTS.
      Ja polecę www.medusagroup.pl/ no i zabójczy różyk na wstępie, 5 na 5 :D
    • Gość: b www.asymptote.net IP: *.clients.easynet.fr 21.04.05, 14:53
      www.asymptote.net
      • Gość: architekt22 Re: www.asymptote.net IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 07:22
        tak, wszystkie te strony sa nie do konca ladne, nic nie powala
        z qbikiem - zgoda

a tak naprawde to nie lubie stron we flaszu..za bardzo chodza...
        wiec i z tym qbikiem..to tylko po to aby zagaic..
    • Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 08:41
      PRAWIE ŁADNA JEST JEMS.PL
      prawie, bo literki jakby ciut nieczytelne
      poza tym skromna, gustowna, czysta
      i nic nie lata!!!
      • Gość: xK Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:24
        Ja też nie przepadam, za nadużyciem grafiki flash'owej. Do mnie przemawia
        troszkę inna estetyka, zarówno jeśli chodzi o webdesign jak i Architekturę.
        Enjoy: http:/www.deluganmeissl.at
        sprawdźcie nowe muzeum porsche- fajowe:)
        • Gość: RPO Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.05, 21:37
          A moze coś innego xoomer.virgilio.it/davmonac/indexen.html
          • Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 22:06
            fajne!
            • Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 01.05.05, 12:02
              a zobaczcie tę:
              www.tatehindle.co.uk/
              nie wiem tylkoczy water tower to ten sam dom, kt dzisiaj pokazuja na discovery
              travel&living w amersham...
              • Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 01.05.05, 15:53
                nie, to taki link i taki dom

jak sie wczytac jest fajny i nawiazuje do watku konstruktora3

www.davidgrindleyarchitects.co.uk/cloud_8.html#
                • Gość: RPO Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.05, 18:33
                  Strona owszema ale realizacje wątpliwe.
                  • Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 01.05.05, 19:15
                    no nie wiem
                    obejrzyj jeszcze dzisiaj na discovery-travel&living
                    dom w amersham

emisje tego projektu beda jeszcze dzisiaj o 20.05 i 22.50...
                    • Gość: Kocurro RPO - a może tuta ;-) IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 09.05.05, 16:52
                      Stronka "Ricardita"... sądze że Tobie się spodoba :)))

www.bofill.com/
                      • owca14 Re: RPO - a może tuta ;-) 19.05.05, 16:13
                        co powiecie na www.marcinrubik.pl dom modlin.Dla mnie bomba
                      • Gość: architekt22 Re: RPO - a może tuta ;-) IP: *.acn.waw.pl 20.05.05, 23:41
                        porownujac rubika i bofilla..
                        chyba rubik
                        a napewno jego strona!
    • fuerza Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych 20.05.05, 18:53
      www.arc2.com.pl/index_flash.html
      • Gość: Bombi Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.05, 22:01
        Nie, nie las rynien na elewacji, to główny powód dla którego nie kupiłem
        mieszkania w ich budynkach. Wyglądało na to,że pomijają problem rynien na
        etapie projektowania, przez co kompletnie straciłem zaufanie do całego osiedla.
        Był taki czas kiedy ludzie kupowali wszystko, mam nadzieję,że to się zmieni i
        jakość projektów będzie miała znaczenie nie tylko dla profesjonalistów.
      • Gość: najlepsza? Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:45
        to żart , czy autoreklama. bo chyba nie kandydatura do kategorii jak w tytule :(
        • owca14 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych 25.05.05, 16:15
          www.akirasakamoto.com jest ładna
          • Gość: bajka Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 25.05.05, 20:27
            www.dim.com.pl
            • Gość: q..a Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 25.05.05, 20:55
              albo kpina, albo bajka pomylila linki-jest tez najgorsze str...
              albo, co najbardziej prawdopodobne, autoreklama

a falenty sa po prostu wstretne!!!
    • Gość: marsa www.studiostudio.pl IP: *.devs.futuro.pl 14.07.05, 12:16
      Ja polecam stronę pracowni www.studiostudio.pl
    • Gość: jack Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: 24.129.188.* 25.07.05, 19:32
      www.asymptote-architecture.com/
    • Gość: jack Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.se.biz.rr.com 25.07.05, 19:35
      ja tu pracuje www.asymptote-architecture.com/
    • Gość: jack Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.se.biz.rr.com 28.07.05, 18:14
      tu pracuje www.asymptote-architecture.com/
      • Gość: Spacedreamer Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:32
        Gratuluję, ale coś Ci sie zacięło chyba.
      • Gość: panjacek Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.simant.pl 22.11.14, 01:55
        Ja polecam BOOM studio - www.boomstudio.pl - wyjątkowo kreatywną pracownię z Bielska-Białej. Pracuje w niej trzech architektów, architekt krajobrazu i grafik. Realizacje na wysokim poziomie.
    • Gość: Tadek www.boomstudio.pl IP: *.simant.pl 27.11.14, 20:51
      Ja polecam www.boomstudio.pl. Świetni architekci z Bielska-Białej.
    • Gość: Wzornik Architekta Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.42.110.226.balmont.pl 13.10.17, 15:23
      Przy okazji zapraszamy na www.wzornikarchitekta.pl - narzędzie przydatne każdemu architektowi i architektowi wnętrz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka