Gość: architekt22 IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 08:16 ja proponuje www.qbik.pl/ ale traktujcie tego jak forme autoreklamy i pokazcie innych, nie siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rs Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:18 a mogą byc nie nasze? www.rojkindarquitectos.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: 81.210.122.* 22.04.05, 00:17 zobaczcie tego gościa - www.koziarski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol4 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 17.04.05, 19:54 Wiele ciekawych projektow widzialem ostatnio na www.architektura.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 19:59 znaczy - nie traktujcie tego jako formę autoreklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPO Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.04.05, 20:31 Zależy kto czego szuka na stronie internetowej jeżeli realizacji to tu jest co pooglądać art-nova.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 22:39 :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 09:51 trzeba sie jeszcze pouczyć www.jeannouvel.fr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturka Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.05, 11:00 a co powiecie o tej stronie www.archea.it/2004/home.html ? dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:01 dla mnie rewelka, FAJNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPO Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.05, 13:45 Wybacz ale jak coś na ekranie lata przez pół godziny to nie ogladam takich stron. Niewiadom co ważniejsze umiejętności architekta czy efekty programów komputerowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocurro Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 21.04.05, 14:39 heh wlazłem na QBIKa, nie powiem żebym mnie to powaliło. Projekty są dobre warsztatowo, wizualizacje jak ze sztancy ale trudno wymagać od tej formy podania projektu za wiele. Stronka jest czytelna i poprawna, pomimo ozdobników da się nawigować mój głowny zarzut dotyczy czego innego - brakuje mi komentarza autorskiego, wypowiedzi na temat prezentowanej architektury no i silnej myśli przewodniej. Dla mnie to sprawia ze QBIK nie rózni się od tysiąca innych stron architektów. Mozna za to znalezc conieco na krytykowanej przez Ciebie stronie BARARCHITECTS. Ja polecę www.medusagroup.pl/ no i zabójczy różyk na wstępie, 5 na 5 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b www.asymptote.net IP: *.clients.easynet.fr 21.04.05, 14:53 www.asymptote.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: www.asymptote.net IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 07:22 tak, wszystkie te strony sa nie do konca ladne, nic nie powala z qbikiem - zgoda a tak naprawde to nie lubie stron we flaszu..za bardzo chodza... wiec i z tym qbikiem..to tylko po to aby zagaic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 08:41 PRAWIE ŁADNA JEST JEMS.PL prawie, bo literki jakby ciut nieczytelne poza tym skromna, gustowna, czysta i nic nie lata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xK Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:24 Ja też nie przepadam, za nadużyciem grafiki flash'owej. Do mnie przemawia troszkę inna estetyka, zarówno jeśli chodzi o webdesign jak i Architekturę. Enjoy: http:/www.deluganmeissl.at sprawdźcie nowe muzeum porsche- fajowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPO Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.05, 21:37 A moze coś innego xoomer.virgilio.it/davmonac/indexen.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 22:06 fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 01.05.05, 12:02 a zobaczcie tę: www.tatehindle.co.uk/ nie wiem tylkoczy water tower to ten sam dom, kt dzisiaj pokazuja na discovery travel&living w amersham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 01.05.05, 15:53 nie, to taki link i taki dom jak sie wczytac jest fajny i nawiazuje do watku konstruktora3 www.davidgrindleyarchitects.co.uk/cloud_8.html# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPO Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.05.05, 18:33 Strona owszema ale realizacje wątpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 01.05.05, 19:15 no nie wiem obejrzyj jeszcze dzisiaj na discovery-travel&living dom w amersham emisje tego projektu beda jeszcze dzisiaj o 20.05 i 22.50... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocurro RPO - a może tuta ;-) IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 09.05.05, 16:52 Stronka "Ricardita"... sądze że Tobie się spodoba :))) www.bofill.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
owca14 Re: RPO - a może tuta ;-) 19.05.05, 16:13 co powiecie na www.marcinrubik.pl dom modlin.Dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: RPO - a może tuta ;-) IP: *.acn.waw.pl 20.05.05, 23:41 porownujac rubika i bofilla.. chyba rubik a napewno jego strona! Odpowiedz Link Zgłoś
fuerza Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych 20.05.05, 18:53 www.arc2.com.pl/index_flash.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombi Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.05, 22:01 Nie, nie las rynien na elewacji, to główny powód dla którego nie kupiłem mieszkania w ich budynkach. Wyglądało na to,że pomijają problem rynien na etapie projektowania, przez co kompletnie straciłem zaufanie do całego osiedla. Był taki czas kiedy ludzie kupowali wszystko, mam nadzieję,że to się zmieni i jakość projektów będzie miała znaczenie nie tylko dla profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepsza? Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:45 to żart , czy autoreklama. bo chyba nie kandydatura do kategorii jak w tytule :( Odpowiedz Link Zgłoś
owca14 Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych 25.05.05, 16:15 www.akirasakamoto.com jest ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 25.05.05, 20:27 www.dim.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q..a Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.acn.waw.pl 25.05.05, 20:55 albo kpina, albo bajka pomylila linki-jest tez najgorsze str... albo, co najbardziej prawdopodobne, autoreklama a falenty sa po prostu wstretne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsa www.studiostudio.pl IP: *.devs.futuro.pl 14.07.05, 12:16 Ja polecam stronę pracowni www.studiostudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: 24.129.188.* 25.07.05, 19:32 www.asymptote-architecture.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.se.biz.rr.com 25.07.05, 19:35 ja tu pracuje www.asymptote-architecture.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.se.biz.rr.com 28.07.05, 18:14 tu pracuje www.asymptote-architecture.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacedreamer Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:32 Gratuluję, ale coś Ci sie zacięło chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panjacek Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.simant.pl 22.11.14, 01:55 Ja polecam BOOM studio - www.boomstudio.pl - wyjątkowo kreatywną pracownię z Bielska-Białej. Pracuje w niej trzech architektów, architekt krajobrazu i grafik. Realizacje na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek www.boomstudio.pl IP: *.simant.pl 27.11.14, 20:51 Ja polecam www.boomstudio.pl. Świetni architekci z Bielska-Białej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wzornik Architekta Re: najlepsze strony pracowni architektonicznych IP: *.42.110.226.balmont.pl 13.10.17, 15:23 Przy okazji zapraszamy na www.wzornikarchitekta.pl - narzędzie przydatne każdemu architektowi i architektowi wnętrz :) Odpowiedz Link Zgłoś