Gość: Leliwita IP: *.zetosa.com.pl 17.04.05, 12:20 Sami powiedzcie czyzbyscie nie chcieli miec takiej bramy prowadzacej do Waszej posiadlosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spacedreamer Re: Brama Seklerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:13 Ty Facet! Ty masz jakąś misję do spełnienia, czy cóś?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikke Re: Brama Seklerska IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 20:21 a to nie babka? leliwita? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacedreamer Re: Brama Seklerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:32 Jeśli tak to najmocniej przepraszam, choć co do meritum pytania nie zmieniam stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leliwita Re: Brama Seklerska IP: *.zetosa.com.pl 18.04.05, 22:33 Alez oczywiscie ze mam misje - marzy mi sie aby na ziemi byl pokoj, ludzie byli dla siebie przyjacielscy, nie bylo chorob i wojen, a swiat byl pelen wznioslych idealow ... odzwierciedleniem tego jest m.in. Brama Seklerska: "Tradycyjna gościnność Seklerów nie pozwala zamykać bramy. Stoi ona otworem przed szczęśliwymi i nieszczęśliwymi jak otwarte, filantropijne serca Seklerów. To chcą wyrażać wyryte na łukach bram napisy: "Pokój wchodzącym, błogosławieństwo wychodzącym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacedreamer Re: Brama Seklerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:48 Świat jest niestety pełen wzniosłych ideałów - wszelkie ekstremizmy na nich się opierają. Brak chorób i wojen na będzie jedną z najwyraźniejszych oznak zaniku życia na świecie. W żywym organiźmie zawsze ściera się + z -. Popatrz choćby na pogodę i wyobraź sobie co by było gdyby na całym globie panowało takie samo ciśnienie, np. 1000hPa. Jesteś utopistą/ką, ale mi się to podoba. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Brama Seklerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:13 Tarnów w każdym domu!;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklotron Re: Brama Seklerska 04.05.05, 07:36 Wielka Brama do kazdego domu ;-) Najlepiej z kutego zelaza i to takiego zeby tylko czolgiem mozna bylo ja sforsowac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Design Re: Brama Seklerska IP: *.autocom.pl 21.04.05, 20:23 Spacedreamer, długo mam jeszcze pracować nad tym kręgosłupem? Jak było na Kaszubach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacedreamer Re: Brama Seklerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:34 Po raz kolejny dajesz dowód swojej niecierpliwości!!! Było fajnie. nad moim jeziorkiem byłem ledwie dwie godzinki, ale warto było: cisza, spokój, zero ludzi. Jak ręka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Design Re: Brama Seklerska IP: *.autocom.pl 21.04.05, 20:55 Jak to dwie godzinki? Przejechałeś pół Polski, powąchałeś Kaszuby i do domu? Szalony. Albo zapomniałeś wyłączyć żelazko... Zdjęłam szyny, trochę ruszam, ale z siatkówki nici do maja. Na szczęście wiosna jest bardzo absorbująca, wszystko kwitnie, nawet fiołki na moim parapecie się zabrały do roboty, nie mam ochoty na użalanie się nad swoją dolą łamagi. No dobrze, nie będę się więcej upominać, chciałam tylko sprawdzić, czy pamiętasz, co obiecałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacedreamer Re: Brama Seklerska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:56 Byłem w 3Mieście w interesach i wracając zaglądnąłem. O obietnicy pamiętam - zbieram siły ;-). Uważaj na siebie: Bez ręki to jak bez nogi!;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 kaszuby IP: *.acn.waw.pl 21.04.05, 21:46 spacedreamer, polec cos na kaszubach, gdzie jest tak fajnie? zero ludzi etc.. na maila architekt22@gazeta.pl PLEASE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacedreamer Re: kaszuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:53 O tej porze roku wszędzie na Kaszubach jest bosko. Moje jezioro w lecie jest już tak oblegane, że nie będę go polecał. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt22 Re: kaszuby IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 07:23 no to podaj gdzie teraz jechac, gdzie nocowac na kaszubach.. moze pojade na weekend majowy.. architekt22@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś