ollin1 17.09.05, 09:25 SLD podobnie jak Cimoszewicz rozważa rezygnację z udziału w wyborach. Władze mają po nich przejąć Architekci Polski z Platformy Janusza Korwin Mikkego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
releks Re: zamiast SLD i Cimoszewicza Architekci 18.09.05, 11:31 pożyjemy zobaczymy. ja głosuje na Bubla Leszka zresztą też :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: zamiast SLD i Cimoszewicza Architekci 19.09.05, 09:42 A na kogo nie zagłosuje Piotr Tymochowicz? "Jak Pan ocenia Andrzeja Leppera? Z tego co widać, Lepper lubi podtrzymywać swój wizerunek wodza. Na konwencji Samoobrony nawet wywijał szablą. - O Andrzeju Lepperze mógłbym powiedzieć dużo, a napisać co najmniej cztery książki. Ale nie wypada mi tego robić, dlatego że Lepper był bardzo szczególnym dla mnie klientem. Nie dlatego, że mi dużo zapłacił, ale dlatego że naprawdę robiłem wszystko, by on osiągnął jak najwięcej. Jestem więc w tej sytuacji, że bardzo niezręcznie byłoby mi mówić źle o Lepperze. Powiem krótko: znając go dobrze, nigdy w życiu nie zagłosowałbym na niego. Po stokroć bardziej wolałbym zagłosować na Michała Wiśniewskiego, a nawet na Mandarynę." (źródło www.wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
releks Re: zamiast SLD i Cimoszewicza Architekci 19.09.05, 20:20 a co to ma wspólnego z architektura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A22 Re: zamiast SLD i Cimoszewicza Architekci IP: *.acn.waw.pl 19.09.05, 21:16 na poczatku byla architektura..i na koncu ona padnie... wszystko sie wiaze z architekturą... ..................................... moge pogadac, bo skonczylam PROJEKT Odpowiedz Link Zgłoś
releks Re: zamiast SLD i Cimoszewicza Architekci 19.09.05, 23:35 dobrze napisane:) ps zapraszam rowerzystów także na moje forum link poniżej :) Odpowiedz Link Zgłoś