Dodaj do ulubionych

jaki program do projektowania?

IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.01.06, 00:46
chcialbym dla wlasnej potrzeby zrobic projekt mieszkania i zaaranzowac wnetrze,
czy jest dostepny jakis program w internecie ktory moglabym uzyc?
moglabym prosic jakies linki?
musze dodac ze nigdy nie korzystalam z zadnych programow zawsze szkicowalam na
papierze ale nie mam zdolnosci i srednio mi wychodzi dobry program i latwy w
obsludze bardzo by mi ulatwil,
do tego super jakby byl za darmo :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jajcaż Re: jaki program do projektowania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:58
      bardzo dobry jest 3dmax7 albo autocad 2006
      ale jak komuś nie wychodzi projektowanie(ręczne) to i najlepszy komp nic nie
      poradzi
      a moze ktos ma chec na peracje ?
      ja mam niezły skalpel (to nic ze mi nie wychodzi)
      • Gość: hagao Re: jaki program do projektowania? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.01.06, 15:50
        jakis ty madry czlowieku,i po co ten sarkazm?
        a moze chce sie pobawic na wlasny uzytek i wcale mi nie musi wychodzic zeby
        sprobowac prawda?
        latwo sypac glupimi zartami na forum gdzie nikt cie nie widzi i nie zna
      • Gość: hagao Re: jaki program do projektowania? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.01.06, 15:51
        bardzo dobry jest 3dmax7 albo autocad 2006

dziekuje
    • arhe1 Re: jaki program do projektowania? 02.01.06, 17:04
      programy komputerowe raczej nie powinny służyc do projektowania, tylko do
      rysowania. :)
      projektowac należy w głowie!!! -.... tak procesy myślowe powinny zachodzic w
      głowie a nie w kompie....
      • Gość: hagao Re: jaki program do projektowania? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.01.06, 15:57
        moze zle sie wyrazilam (nigdy wczesniej nie robilam zadnych projektow)
        nie wiem czy w ogole cos takiego istnieje,ale chodzi mi o jakis program w ktorym
        tylko wprowadzam dane np wymiar pokoju i program pomaga mi "poustawiac meble"
        lub zaznaczy otwory okienne itp
        niestety nie mam talentu do rysowania i najwiekszy problem mam z proporcjami
        czy sa w ogole takie programy powiedzmy dla amatorow?
        • znak_z Re: jaki program do projektowania? 04.01.06, 16:12
          a wg mnie każdy moze sprobowac sobie poprojektować - w koncu nie robi nikomu
          krzywdy?! tak więc jesli masz tyle samozaparcia żeby uczyc sie, jednak
          skomplikowanych programow graficznych to próbuj!
          natomiast nie ma czegoś takiego jak program do projektowania dla amatorów,
          wybacz ale projektowanie wnętrz to jednak proces inny niz np. malowanie na szkle
          albo dzierganie..no i bez podstawowych umiejętności - piszesz że nie masz
          wyczucia proporcji i chyba zdolności plast., będzie to dosyc trudne do
          zrealizowania...
          ale spobuj, a może odkryjesz jakieś swoje zdolności!
          • Gość: niuniex Re: jaki program do projektowania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:24
            domyslam sie o co chodzi autorowi watku i czego poszukuje. wcale nie trudne,
            nawet bez podstawowych umiejetnosci czy poczucia kierunku mozna sprobowac.
            fajny jest program PRO100, z tym że on nie jest bezplatny. na stronach roznych
            firm sa dostepne bezplatne programy, ktore w ograniczonym zakresie cos tam
            pozwalaja "zaprojektowac", sprobuj poszukac na stronach boconcept, ikea i hzt.
            pzdr.
    • Gość: gocha Re: jaki program do projektowania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:18
      zerknij sobie na wątek "projektowanie wnetrz " autor : witis, może tam cos
      znajdziesz, chyba na temat:)
    • Gość: gocha Re: jaki program do projektowania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:19
      autor:wits, najmocniej przepraszam ,pomyłka:)
      • Gość: bolo Re: jaki program do projektowania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 08:22
        czy czciałybyście żlecic naprawę komputera komus kto sie na tym nie zna ale
        lubi sie bawic komuterami czy nie szybciej i lepiej zrobi to fachowiec (a moze
        i taniej bo zrobi szybciej a nic nie popsuje przy okazji
        Oczywiście że mozna samemu sie nauczyć i pożniej naprawiac komputery

A juz na pewno wiem co powiedzieliby wasi mężowie gdybyście zamiast do
        lekarza (ginekologa) chodziły do kogos kto sie na tym nie zna ALE LUBI I ROBI
        TO AMATORSKO

OCZYWIŚCIE ZE TEZ MOZNA

Moze facet tez sie kiedys nauczy

natomast sciąganie z sieci programów i wykrzystywanie ich (a sciągnąć mozna
        wszystkie ) nie jest czasem scigane prawem???? ar 293 KK
        • Gość: gocha Re: jaki program do projektowania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:04
          chyba za bardzo się przejąłeś, Bolo, zabawa w rozstawianie mebli w domu na
          włąsna rękę to nie projektowanie betonu na fundamenty, nikomu to nie zaszkodzi
          w razie marnych efektów, a co do opieki lekarskiej, to doradź prosze swojej
          żonie do kogo powinna chodzić, bo ja to wiem, ale dzieki za troskę;)
    • pishor darmowy program do projektowania... 06.01.06, 21:51
      www.roomarranger.com/
      • Gość: Toja Nonie Re: darmowy program do projektowania... IP: *.bchsia.telus.net 07.01.06, 21:39
        Dzieki Pishor. Akcja "Sandal" trwa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka