Dodaj do ulubionych

Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

17.02.06, 10:00
Pilnie poszukuje architekta chcę jak najszybciej rozpocząc budowę domu ale
nie mam jeszcze załatwionych formalności papierologicznych w urzędzi gminy
szukam architekta który mi to popilotuje?????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: biegacz Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:22
      to moze papierologa ? albo gońca ? bo rozumiem, ze projekt jest ? najlepiej
      zatrudnij kancelarię prawniczą, popytaj o stawki , to sam ruszysz w miasto
      • Gość: moneyb Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! IP: 87.207.201.* 18.02.06, 00:22
        kolega biegacz idealista. na tym polega praca. nie zrobisz dobrego projektu bez papieru.
    • Gość: biegacz Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:36
      post nie zawiera propozycji projektowania, tylko tzw. "załatwianie papierów",
      skąd wiadomo, ze dotyczy dobrego projektu ?
    • Gość: pstryk Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 01:09
      a dlaczego musi być architekt?
      • Gość: moneyb Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.02.06, 11:37
        jest tańszy od prawnika?
        • Gość: adamowska Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 11:53
          swoja droga-ja tez szukam kogos kto odplatnie zalatwi za mnie formalnosci
          jestem architektem i czasami trafia sie klient, ktory chce aby przejsc za niego
          te droge piekelną..
          a ja dziwnie wole projektowac :o))

jesli ktoz z warszawy lubi to /a widzialam kiedys takie ogloszenia/ i chcialby
          tak zarabiac-niech pisze adamowskamalpaplusnet.pl
          • Gość: adamowska Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 11:58
            moze jeszcze dodam, ze jest to prozycja jak najbardziej poważna, natomiast nie
            jest to propozycja stałej pracy-taki klient trafia się 1-3/rok
    • Gość: FOQS Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.06, 11:02
      Chętnie pomogę. Pisz na adres: studiofoqs@poczta.tp.pl
    • Gość: larysa Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:32
      jeżeli okolice konstancina to proszę o kontakt wila26@vp.pl w przypadku
      podpisania umowy o wykonawstwo pod klucz zwracamykoszty projektu indywidualnego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka